Puressentiel Ademhaling Neusspray Bescherming 20 ml

Puressentiel  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 10,95
€ 9,86
(€ 49,30 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,09)

Omschrijving van Puressentiel Ademhaling Neusspray Bescherming

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN DOELTREFFENDHEID: barrière-effect tegen allergenen met een vermindering van de ontsteking als gevolg. De neusspray die beschermt tegen allergieën vormt een beschermlaag tegen omgevings- en plantenallergenen in de lucht en op weefsels.
Hij voorkomt zo de symptomen van allergische rinitis: niezen, loopneus, verstopte en jeukende neus, lastige ademhaling enz. Hij bevochtigt op een veilige en werkzame manier de neusslijmvliezen en houdt de natuurlijke vochtgraad ervan in stand.

Formule van natuurlijke oorsprong: Combinatie van een zoutoplossing, een filmogene stof en BIO essentiële olie EOBBG* van eucalyptus radiata die onmiddellijk zorgt voor comfort ter hoogte van de neusslijmvliezen en voor een kalmerend fris gevoel. Zachte, nietirriterende en niet-uitdrogende werking.

Gebruik van Puressentiel Ademhaling Neusspray Bescherming

Volwassenen: 2 verstuivingen per neusgat.
Kinderen (> 3 jaar): 1 verstuiving per neusgat.

Gebruiken tijdens de hele allergieperiode, vóór elk contact met de allergenen, vanaf de eerste symptomen. Gebruiken zo vaak als gewenst. Indien nodig herhalen om de 4 uur, tot 6 keer per dag. Is het raadzaam de neusholten vooraf te reinigen met een isotonische oplossing en de neus te snuiten. Verstuif de spray daarna in de neusgaten en knijp ze zachtjes tussen twee vingers om de beschermlaag te verdelen over het hele slijmvlies. De neus meteen daarna niet snuiten om de beschermlaag in stand te houden.

Ingrediënten Puressentiel Ademhaling Neusspray Bescherming

Hypertonisch zeewater, organisch rozemarijn bloemenwater, propolis-extract uit de korf, organisch rozemarijnhydrosol, echinacea, essentiële oliën: uitgestraalde eucalyptus, geranium rosat, niaouli, ravintsara.

Waarschuwing

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Af te raden bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, bij personen die overgevoelig zijn voor de essentiële olie van eucalyptus radiata. Af te raden bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen.
€ 10,95
€ 9,86
(€ 49,30 / 100 ml)

Puressentiel Ademhaling Neusspray Bescherming kopen

Je kan Puressentiel Ademhaling Neusspray Bescherming van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Ademhaling