€ 18,99
€ 14,05
(€ 281,00 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 4,94)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Protectis 5 ml druppels

Omschrijving van Protectis

De natuurlijke darmflora kan door diverse omstandigheden gewijzigd worden (zwangerschap, reizen, stress, gebruik van geneesmiddelen - in het bijzonder gebruik van antibiotica, ...). Door de aantasting van de darmflora kan ook de darmfunctie negatief beïnvloed worden.

Lactobacillus reuteri Protectis is een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal. Lactobacillus reuteri Protectis maakt deel uit van de natuurlijke darmflora.
Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Indicatie

Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Protectis

Flesje voor een behandeling van 30 dagen.

De dosering bedraagt 5 druppels per dag.

Goed schudden voor gebruik.

Door rustig op de tube te duwen, zullen de druppels zich langzaam vormen en is het gemakkelijk om te doseren.

De druppels mogen gegeven worden op een lepel en mogen toegevoegd worden aan melk, water of gelijk welke andere koude drank of voeding.

Ingrediënten Protectis

Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) (108 levende cellen per 5 druppels) / Cholecalciferol (Vitamine D3) (10 µg per 5 druppels = 400 IE) / Zonnebloemolie / Vulstof: Middellange keten triglyceride / Stabilisator: Siliciumdioxide (E551).

Protectis® EasyDrops bevat geen lactose en geen gluten en kan zodoende gebruikt worden door personen met lactose-en glutenintolerantie.

Protectis® EasyDrops kan gebruikt worden door diabetespatiënten.

Waarschuwing

De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding – nooit warm! De warmte kan de levende culturen van Lactobacillus reuteri schade berokkenen en vernietigen.
 • Protectis® kan veilig gebruikt worden bij zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
 • Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van eten of drinken niet.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
€ 18,99
€ 14,05
(€ 281,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protectis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed hulpmiddel

  Helpt de darmpjes van je baby sneller af te werken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Aanvulling

  Op aanraden van de kinderarts dienen wij dit toe, dit vervangt ook haar vitamine D. Kinderarts & voedvrouw zeggen dat het geen kwaad kan om dit nog een paar maand te geven zodat haar darmflora volledig op orde is. Wel opletten dit kan je niet in de warme flesvoeding doenn(beschadigd actieve bestanddeel), dus wij geven het nu met een lepeltje voor de voeding.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Perfecte ondersteuning van de darmen van mijn baby

  Mijn baby’tje heeft al van bij de geboorte veel last van haar darmpjes. We zijn protectis beginnen gebruiken op advies van de kinderarts. En het werkt zeer goed. Ook handig in gebruik door de speciale flacon. Enig minpunt is dat je geen idee hebt hoeveel product er nog rest, want niet zichtbaar/hoorbaar/voelbaar. Best altijd eentje op reserve hebben!

  Was deze beoordeling nuttig?

Protectis kopen

Je kan Protectis van het merk Protectis, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Protectis of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora