€ 18,99
€ 13,86
(€ 277,20 / 100 ml)
Bespaar 27% (€ 5,13)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Protectis 5 ml druppels

Omschrijving van Protectis

De natuurlijke darmflora kan door diverse omstandigheden gewijzigd worden (zwangerschap, reizen, stress, gebruik van geneesmiddelen - in het bijzonder gebruik van antibiotica, ...). Door de aantasting van de darmflora kan ook de darmfunctie negatief beïnvloed worden.

Lactobacillus reuteri Protectis is een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal. Lactobacillus reuteri Protectis maakt deel uit van de natuurlijke darmflora.
Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Indicatie

Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Protectis

Flesje voor een behandeling van 30 dagen.

De dosering bedraagt 5 druppels per dag.

Goed schudden voor gebruik.

Door rustig op de tube te duwen, zullen de druppels zich langzaam vormen en is het gemakkelijk om te doseren.

De druppels mogen gegeven worden op een lepel en mogen toegevoegd worden aan melk, water of gelijk welke andere koude drank of voeding.

Ingrediënten Protectis

Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) (108 levende cellen per 5 druppels) / Cholecalciferol (Vitamine D3) (10 µg per 5 druppels = 400 IE) / Zonnebloemolie / Vulstof: Middellange keten triglyceride / Stabilisator: Siliciumdioxide (E551).

Protectis® EasyDrops bevat geen lactose en geen gluten en kan zodoende gebruikt worden door personen met lactose-en glutenintolerantie.

Protectis® EasyDrops kan gebruikt worden door diabetespatiënten.

Waarschuwing

De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding – nooit warm! De warmte kan de levende culturen van Lactobacillus reuteri schade berokkenen en vernietigen.
 • Protectis® kan veilig gebruikt worden bij zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
 • Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van eten of drinken niet.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
€ 18,99
€ 13,86
(€ 277,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protectis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  nuttig product voor de darmflora

  zeer effectief product dat kinderen beschermt tegen diarree gemakkelijk te gebruiken en doseren en in een leuke verpakking een absolute aanrader dus

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Werkt handig

  Protectis druppels hebben een handige dosseerdop en bevatten reeds vitamine D! Heel handig in gebruik. Wij geven het elke ochtend aan onze dochter. Hierdoor heeft ze ook opvallend minder last van buikkrampen. Een echte aanrader! Spijtig dat ze niet in grotere verpakking te koop zijn. We komen er maar ongeveer een maand mee toe.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Hulp tegen krampjes in de darmen

  Druppels om stoelgangproblemen tegen te gaan. Toen ons flesje leeg was, en we enkele dagen moesten wachten op de levering, werd ons duidelijk hoeveel effect het heeft op ons dochtertje, want die dagen had ze beduidend meer last van krampjes. Frequentie van stoelgang wordt niet drastisch verhoogd, maar wel effect op frequentie van krampjes (krampjes verdwijnen echter niet helemaal). Bevat ook vitamine D, dus geen extra druppels meer nodig. Gelijkaardige prijs als in plaatselijke apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?

Protectis kopen

Je kan Protectis van het merk Protectis , geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Protectis of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen > Verstoorde Darmflora
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora