€ 31,45
€ 22,02
Bespaar 30% (€ 9,43)
Promotie

GRATIS Belgium Football armbandjesset. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor Relaxation 60 capsules

Omschrijving van Promagnor Relaxation

Stress is een steeds vaker terugkomend fenomeen in ons huidige moderne leven. De mogelijke
zichtbare tekenen van stress zijn spierspanningen, vermoeidheid, zenuwachtigheid en zelfs
onderbroken slaap. Om hier tegen bestand te zijn en in vorm te blijven is het dus heel belangrijk
om te kunnen ontspannen.

Waarom is Promagnor® RELAXATION uniek ?
Promagnor® RELAXATION is een voedingssupplement dat hooggedoseerd magnesium, passiflora extract en vitamines B combineert.
- Magnesium speelt een belangrijke rol in het neuromusculair evenwicht. Het draagt bij tot het behoud van een goede spier- en zenuwfunctie. Het is ook onmisbaar in het behoud van een goed energetisch metabolisme en helpt, bijgevolg, om vermoeidheid te verminderen.
- Passiflora is een plant die traditioneel gebruikt wordt voor haar relaxerende, verzachtende, ontspannende en rustgevende eigenschappen. Ze bevordert eveneens de voortzetting van de dagdagelijkse activiteiten in stresssituaties.
- Vitamine B9 draagt bij tot het behoud van een goede psychologische functie, zoals de weerstand tegen stress versterken en helpt ook om vermoeidheid te verminderen. Vitamines B1, B2, B6, B12 spelen een belangrijke rol in de energietoevoer.
- Promagnor® RELAXATION draagt bij tot het behoud van goede psychologische functies zoals het geheugen of concentratie, dankzij de aanwezigheid van vitamines B1, B6 en B12. 
- Promagnor® RELAXATION bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Promagnor® Relaxation helpt stress te verminderen en bevordert het ontspannen. Je kan de dagelijkse stress het hoofd bieden en de kwaliteit van je slaap wordt verbeterd.

Gebruik van Promagnor Relaxation

Slik de capsule in met een kleine hoeveelheid water (niet met melk).

Ingrediënten Promagnor Relaxation

MAGNESIUM OXIDE; DROOGEXTRACT VAN PASSIFLORA (PASSIFLORA INCARNATA L.); GELEERMIDDEL HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE (E464); VULSTOF: MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE (E460); ANTIKLONTERMIDDELEN: MAGNESIUMSTEARAAT (E572), TALK (E553B), CALCIUMCARBONAAT (E170); DRAAGSTOF: MALTODEXTRINE; PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE; RIBOFLAVINE; THIAMINE HYDROCHLORIDE; FOLIUMZUUR; DRAAGSTOF: MAÏSZETMEEL; CYANOCOBALAMINE.
Per capsule % RI*
Magnesium 375 mg 100%
Vitamine B1 1,1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100%
Vitamine B6 1,4 mg 100%
Vitamine B9 0,2 mg 100%
Vitamine B12 2,5 µg 100%
Droog extract van Passiflora incarnata L. 200mg, equivalent aan 2,4 g Passiflora
 * RI = Referentie inname

Bijwerkingen van Promagnor Relaxation

 

Waarschuwing

- Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor® minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. 
- De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Niet geven aan kinderen jonger dan 13 jaar.
- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
Promagnor Relaxation 60 capsules
€ 31,45
€ 22,02

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor relaxation

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van een specialist neem ik dit iedere avond voor het slapen gaan. Ik heb enorm veel spierspanning in mijn lichaam en dit helpt mij om het onder controle te krijgen en beter te slapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product sinds een 3tal maand op voorschrift van de arts. Zeer tevreden met de werking ervan. En uiterst aangenaam is natuurlijk ook dat je via Farmaline een voordeliger tarief betaalt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de werking van dit product. Het zorgt ervoor dat ik veel minder last heb van spierkrampen zowel overdag als tijdens de nacht. Ik voel me ook meer ontspannen sedert ik dit product neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voedingssupplement met hoge dosis magnesium, vit B en passiflora , ik gebruik dit tegen nachtelijke spierkrampen, stress, geeft geen bijwerkingen, gemakkelijke capsules om te slikken, prijs is goed, vooral wanneer je de grote verpakking koopt, ook wanneer ze in promotie staan zeer voordelige prijs, stukken goedkoper dan bij de apotheker om de hoek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook dit product gebruik ik reeds langer en ben er zeer tevreden over. Nachtelijke krampen zijn zo goed als gedaan. Heel uitzonderlijk bij grote inspanningen komen ze nog eens terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, evenwaardig als bij de apotheek op de hoek, maar veel goedkoper. Gemakkelijke bestelling en betaling. Vlotte en gratis levering aan huis, omdat ik een aantal producten samen had besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik en mijn man gebruiken deze magnesium omdat dit de enige is die gemakkelijk in te slikken is en waarbij we effectief na een paar dagen al het goede effect voelen, minder stress en minder krampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot mijn verbazing ben ik heel tevreden over dit product, had de laatste tijd veel spanningen in het lichaam en na een week voel ik merkbaar een verschil. Ook mijn nachtrust is van betere kwaliteit, zodat ik mij overdag fitter voel. Ik ga zeker deze kuur uitnemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor helpt bij mij heel goed bij spierkrampen en vermoeidheid. De relaxation uitvoering helpt me om bij drukke en stressvolle periodes rustiger te blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Promagnor relaxation een tijd uitgeprobeerd. eerst voelde ik geen verschil, maar na enkele weken begon ik me rustiger te voelen en beter te slapen. Ik denk dat het inderdaad tegen stress helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale combinatie van magnesium, vit.B en passiflora-extract om spanningen en stress aan te pakken. Het product is ook heel goed te verdragen. Makkelijk in te nemen capsules. De grote verpakkingen zijn zeker aan te raden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is oké. Moet voor 4 maand opnemen, nu is maar amper 2 weken ;) Ik zal na 4 manden zegen of het fantastisch, zeer goed of goed was. Nu is te vroeg
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed voor krampen in mijn benen tijdens of na het sporten. Het enige nadeel voor bij is dat het mij een enorm opgeblazen gevoel geeft dus probeer het niet dagelijks te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  leuk promagnor die ontspannend werkt en het werkt echt voel me veel relaxer , dat doet deugd. Neem nu dit in plaats van gewone promagnor, nu met extra werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jaarlijks heeft mijn echtgenoot in de herfst een dipje : donkerdere dagen , minder zon - & daglicht , slecht en onrustig slapen . De huisarts was ermee eens om een kuur te starten , zodus ziezo , iedere ochtend één capsule , twee dozen uitnemen . Voelt prima :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  belooft meer ontspannend te zijn? Nog even afwachten, neem dit pas 2 dagen en nog geen verschil ondervonden in betere nachtrust. Ben sowieso tevreden over promagnor: nachtelijke beenkrampen duidelijk minder bij regelmatig gebruik van dit produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem Promagnor relaxation nu al enkele weken ; en het werkt wel degelijk ; voordien iedere nacht minstens 1 maal krampen in de kuiten ; nu totaal geen last meer van nachtelijke krampen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem elke morgen promagnor relaxation in. Ik voel mij de ganse door een stuk rustiger en heb geen hartkloppingen meer 's nachts. Ik neem dit nog maar 2 weken en voel dat ik ook wat meer energie krijg, het helpt me om de hectische werkdagen kalmer door te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Rustgevend en veel minder problemen met pijnlijke,verharde spieren. Brengt geestelijke balans en is een prima inslaapmiddel. Een aanrader voor stress en /of drukke periodes:
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een nadeel van dit product vind ik de grootte van de capsules. Ze zijn wel glad en zo slik je ze wel vlot in, maar het blijven grote pillen. Het effect is wel merkbaar zodat ik het toch nog een tijdje ga blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder neemt dit reeds geruime tijd en voelt zich er goed mee. Ze straalt energie uit ! Ze voelt zich niet snel moe. Soms neemt ze een korte tijd geen promagnor om dan terug te starten. Een aanrader !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, gebruik het nu enkele weken en voel me duidelijk rustiger en minder moe. 's Nachts slapen verloopt ook rustiger en voel me tijdens de dag energieker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, zal het zeker nog kopen, heb veel minder krampen in de benen en vingers dat is een pluspunt, zal het zeker aanraden aan mijn vrienden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is doeltreffend ( dat mag ook wel voor die prijs), maar opletten met gevoelige darmen, kan hevige diaree veroorzaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht op aanraden van de huisarts. Voldoet volledig aan de gestelde verwachtingen. Ik gebruik Promagnor Relaxation nu ongeveer 2 weken en voel al heel duidelijk het verschil! Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert de inname van promagnor relaxation voel ik mij beter in mijn vel : heb meer energie, positievere gedachten en rustiger. Temeer bevat promagnor relaxation enkel vitaminen en plantenextracten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Promagnor eerder gebruikt en ik voel dat ik meer energie heb. Alleen is het zeer duur voor een magnesiumsupplement. Ik gebruik het maar enkele dagen dus ik kan niet veel zeggen.

Promagnor Relaxation kopen

Je kan Promagnor Relaxation van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie