€ 18,80
€ 12,22
Bespaar 35% (€ 6,58)
Promotie 35% korting

Omschrijving van Promagnor Relaxation

Stress is een steeds vaker terugkomend fenomeen in ons huidige moderne leven. De mogelijke zichtbare tekenen van stress zijn spierspanningen, vermoeidheid, zenuwachtigheid en zelfs onderbroken slaap. Om hier tegen bestand te zijn en in vorm te blijven is het dus heel belangrijk om te kunnen ontspannen.

Waarom is Promagnor® RELAXATION uniek ?
Promagnor® RELAXATION is een voedingssupplement dat hooggedoseerd magnesium, passiflora extract en vitamines B combineert.
- Magnesium speelt een belangrijke rol in het neuromusculair evenwicht. Het draagt bij tot het behoud van een goede spier- en zenuwfunctie. Het is ook onmisbaar in het behoud van een goed energetisch metabolisme en helpt, bijgevolg, om vermoeidheid te verminderen.
- Passiflora is een plant die traditioneel gebruikt wordt voor haar relaxerende, verzachtende, ontspannende en rustgevende eigenschappen. Ze bevordert eveneens de voortzetting van de dagdagelijkse activiteiten in stresssituaties.
- Vitamine B9 draagt bij tot het behoud van een goede psychologische functie, zoals de weerstand tegen stress versterken en helpt ook om vermoeidheid te verminderen. Vitamines B1, B2, B6 spelen een belangrijke rol in de energietoevoer.
- Promagnor® RELAXATION draagt bij tot het behoud van goede psychologische functies zoals het geheugen of concentratie, dankzij de aanwezigheid van vitamines B1 en B6. 
- Promagnor® RELAXATION bevat geen suiker.

Indicatie

Promagnor® Relaxation helpt stress te verminderen en bevordert het ontspannen. Je kan de dagelijkse stress het hoofd bieden en de kwaliteit van je slaap wordt verbeterd.

Voedingssupplement dat hooggedoseerd magnesium, passiflora extract en vitamines B combineert. 

Gebruik van Promagnor Relaxation

Slik de capsule in met een kleine hoeveelheid water (niet met melk).

Ingrediënten Promagnor Relaxation

MAGNESIUM OXIDE; DROOGEXTRACT VAN PASSIFLORA (PASSIFLORA INCARNATA L.); GELEERMIDDEL HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE (E464); VULSTOF: MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE (E460); ANTIKLONTERMIDDELEN: MAGNESIUMSTEARAAT (E572), TALK (E553B), CALCIUMCARBONAAT (E170); DRAAGSTOF: MALTODEXTRINE; PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE; RIBOFLAVINE; THIAMINE HYDROCHLORIDE; FOLIUMZUUR; DRAAGSTOF: MAÏSZETMEEL; CYANOCOBALAMINE.
Per capsule % RI*
Magnesium 375 mg 100%
Vitamine B1 1,1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100%
Vitamine B6 1,4 mg 100%
Vitamine B9 0,2 mg 100%
 
Droog extract van Passiflora incarnata L. 200mg, equivalent aan 2,4 g Passiflora
 * RI = Referentie inname

Waarschuwing

- Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor® minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. 
- De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Niet geven aan kinderen jonger dan 13 jaar.
- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 18,80
€ 12,22

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor Relaxation

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Promagnor relaxation

  Neemt mijn man al enkele maanden en helpt bij het rustig worden en slapen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  werkt goed

  had eerst een kleine verpakking gekocht,om te proberen!magnesium zorgt ervoor dat ik minder stijf ben,en dit product heeft ook een relaxerende werking wat goed is tegen stress,word er rustiger van,dus top

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Rugpijn

  Mijn huisarts had dit voorgesteld om te nemen tegen rugpijn.Voor mij helpt dit niet om de spieren te relaxen.ik voel na 2weken nog steeds rugpijn...ik neem 1pil voor slapengaan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor Relaxation kopen

Je kan Promagnor Relaxation van het merk Promagnor , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Promagnor relaxation of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie