Omschrijving van Promagnor Relaxation + 15 Capsules Gratis

Stress is een steeds vaker terugkomend fenomeen in ons huidige moderne leven. De mogelijke
zichtbare tekenen van stress zijn spierspanningen, vermoeidheid, zenuwachtigheid en zelfs
onderbroken slaap. Om hier tegen bestand te zijn en in vorm te blijven is het dus heel belangrijk
om te kunnen ontspannen.

Waarom is Promagnor® RELAXATION uniek ?
Promagnor® RELAXATION is een voedingssupplement dat hooggedoseerd magnesium, passiflora extract en vitamines B combineert.
- Magnesium speelt een belangrijke rol in het neuromusculair evenwicht. Het draagt bij tot het behoud van een goede spier- en zenuwfunctie. Het is ook onmisbaar in het behoud van een goed energetisch metabolisme en helpt, bijgevolg, om vermoeidheid te verminderen.
- Passiflora is een plant die traditioneel gebruikt wordt voor haar relaxerende, verzachtende, ontspannende en rustgevende eigenschappen. Ze bevordert eveneens de voortzetting van de dagdagelijkse activiteiten in stresssituaties.
- Vitamine B9 draagt bij tot het behoud van een goede psychologische functie, zoals de weerstand tegen stress versterken en helpt ook om vermoeidheid te verminderen. Vitamines B1, B2, B6, B12 spelen een belangrijke rol in de energietoevoer.
- Promagnor® RELAXATION draagt bij tot het behoud van goede psychologische functies zoals het geheugen of concentratie, dankzij de aanwezigheid van vitamines B1, B6 en B12. 
- Promagnor® RELAXATION bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Promagnor® Relaxation helpt stress te verminderen en bevordert het ontspannen. Je kan de dagelijkse stress het hoofd bieden en de kwaliteit van je slaap is verbeterd.

Gebruik van Promagnor Relaxation + 15 Capsules Gratis

Slik de capsule in met een kleine hoeveelheid water (niet met melk).

Ingrediënten Promagnor Relaxation + 15 Capsules Gratis

MAGNESIUM OXIDE; DROOGEXTRACT VAN PASSIFLORA (PASSIFLORA INCARNATA L.); GELEERMIDDEL HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE (E464); VULSTOF: MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE (E460); ANTIKLONTERMIDDELEN: MAGNESIUMSTEARAAT (E572), TALK (E553B), CALCIUMCARBONAAT (E170); DRAAGSTOF: MALTODEXTRINE; PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE; RIBOFLAVINE; THIAMINE HYDROCHLORIDE; FOLIUMZUUR; DRAAGSTOF: MAÏSZETMEEL; CYANOCOBALAMINE.
Per capsule % RI*
Magnesium 375 mg 100%
Vitamine B1 1,1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100%
Vitamine B6 1,4 mg 100%
Vitamine B9 0,2 mg 100%
Vitamine B12 2,5 µg 100%
Droog extract van Passiflora incarnata L. 200mg, equivalent aan 2,4 g Passiflora
 * RI = Referentie inname

Waarschuwing

- Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor® minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. 
- De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Niet geven aan kinderen jonger dan 13 jaar.
- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
Promagnor Relaxation + 15 Capsules Gratis 60 + 15 capsules
€ 39,31
€ 22,02

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor relaxation + 15 capsules gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb enorm veel spierspanning kn mijn lichaam en hierdoor veel rugpijn. Ik neem promagnor relaxation nu al een 5tal jaren voor het platen gaan en dit om aanraden van een specialist en het helpt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een wonderbaarlijk product dat ik al enkele jaren regelmatig gebruik, waardoor ik rustiger kan zijn en ook mijn vrienden en familie het waarderen. Ik gebruik het als aanvulling op Safran.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product , het heeft wel eventjes tijd nodig voor het werkt .is makkelijk om in te nemen en voelt je daarna al veel activer.wat wel de bedoeling was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot is deze pillen beginnen nemen op aanraden van een collega. Hij heeft last van pijnlijke spieren aan de schouders en nek. Na enkele weken voelde hij minder pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Promagnor relaxation dagelijks gebruik is de stress verminderd. Het heeft ook een gunstige invloed op vermoeide benen en versoepelt de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me er heel goed bij, ik ben ze nu al een 10 dagen aan het nemen en heb meer energie. Deze doos is voor 2 en half maand, dan ga ik 2 maanden stoppen en begin opnieuw.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in te nemen en te verdargen door de maag. men moet ze wel een paar maanden innemen vooraleer het resultaat zich laat voelen. ook rustiger geworden daardoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoge dosis magnesium. Deze supplementen helpen bij vermoeide benen en helpen ook ontspannen. Gemakkelijk in te nemen in de vorm van tabletten. Geeft ondersteuning.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  super gemakkelijk in te nemen omdat er maar één gellule per dag is. Daarnaast is het 15 vrije dagen de moeite waard, en aangezien het binnenkort weer terug naar school is, is het beter om het vooraf te doen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  PromagorRelaxatie is een zeer nuttig voedingssupplement voor een goede balans van het ingrediënt. Sinds ik elke ochtend 1 capsule neem, voel ik me minder moe en gestrest aan het einde van de dag
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Op de boerderij zijn deze vitaminen veel goedkoper dan in de gewone apotheek. Ik neem deze vitaminen al sinds het begin van mijn zwangerschap in op advies van mijn gynaecoloog. Ik slaap beter en heb minder krampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Winter of geen winter, promagnor relaxation helpt mij me goed in mijn vel te voelen. Magnesium houdt me sterk. Ik kan alles veel beter aan. De passiebloem zorgt ervoor dat ik de stress beter aankan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering. Van zodra je je bestelling hebt gedaan ontvang je een email ter bevestiging. Opmerkelijk goedkoper dan in de winkels. Doet wat het beloofd te doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gedaan met mijn spierkrampen, geeft een ontspannen gevoel en houdt me fit. geeft geen bijwerkingen of klachten, promagnor is wel het betere in zijn soort,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden met relation het helpt mij enorm zeker een aanrader als je veel onder druk staat op je werk ik ben minder moe 100procent minder stress en kan me beter goed concentreren ben zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte bestelling, betaling en levering aan huis. Dankzij promotie veel goedkoper dan in de gewone apotheek. Product voldoet aan alle verwachtingen, moet wel voor lange periode ingenomen worden voor goed resultaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, ik slaap beter en dankzij magnesium zijn mijn nachtelijke krampen in mijn voeten afgenomen. Ik raad de wandelaar ten zeerste aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede werking, ook anti-stresserend, geen krampen meer gehad,neem het alle dagen en daar ik veel sport ,goede resultaten. nam vroeger promagnor relaxation.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben al jaren een gebruiker van magnesium op aanraden van de dokter.Ik ben een strever in het werk en iedere dag nogal druk bezig. Zelfs nu ik op pensioen ben. PROMAGNOR is de best gedoseerde hoeveelheid magnesium en door de combinatie met de vit.B complexen geeft promagnor relaxation me ook een rust gevoel ! voor mij de ideale aanvulling bij een gezond leven.

Promagnor Relaxation + 15 Capsules Gratis kopen

Je kan Promagnor Relaxation + 15 Capsules Gratis van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie