€ 18,78
€ 13,33
Bespaar 29% (€ 5,45)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/06/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Promagnor Instant Citroen 30 stick

Omschrijving van Promagnor Instant Citroen

Magnesium: Magnesium is een mineraal, zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan echter zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.
 
Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Samenstelling van PROMAGNOR Instant Elke stick Promagnor Instant bevat 350 mg magnesium onder de vorm van een fijn poeder dat onmiddellijk op de tong smelt en achteraf ingeslikt wordt. Drinken is hierbij niet nodig. Eenmaal het poeder op de tong ligt en begint te smelten, wordt een aangename citroensmaak ervaren.  

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor Instant Citroen

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) 1 stick per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, volstaat, zelfs in geval van een verhoogde magnesiumbehoefte.

1. Giet de inhoud van de stick op de tong.
2. Laat het poeder enkele seconden smelten op de tong.
3. Slik het gesmolten poeder in; drinken is hierbij niet nodig.
Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor Instant minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor Instant Citroen

Magnesiumoxide; Voedingszuren: Natriumcitraat, Citroenzuur; Glucose; Vulstof: Sorbitol; Antiklontermiddelen: Natriumcarboxymethylcellulose, Magnesiumstearaat; Aroma (Citroen); Zoetstoffen: Aspartaam, Natriumcyclamaat.

Bevat een bron van fenylalanine. Bevat suiker en zoetstoffen.
Eén stick bevat 350 mg MAGNESIUM element (93% RI*). *RI = Referentie inname. 

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Dit product bevat een bron van fenylalanine, en bevat ook zoetstoffen.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 18,78
€ 13,33

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor Instant Citroen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Energieleverancier

  Promagnor sticks zijn lekker en heel makkelijk in te nemen, je hebt geen water nodig, het smelt direct op je tong. Magnesium geeft energie in vermoeiende periodes en je kan er niet snel teveel van innemen. Ik zou deze sticks zeker aanraden aan iedereen die extra energie nodig heeft.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  TOP!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Na de PPI-behandeling voor gastro-esofageale refluxziekte had ik een tekort aan Mg. Dit resulteerde in veel spierkrampen in de voeten en benen. Het nemen van 1 stokje per dag heeft de situatie aanzienlijk verbeterd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor Instant Citroen kopen

Je kan Promagnor Instant Citroen van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Promagnor of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie