€ 18,78
€ 12,96
Bespaar 31% (€ 5,82)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Promagnor Instant Citroen 30 stick

Omschrijving van Promagnor Instant Citroen

Magnesium: Magnesium is een mineraal, zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan echter zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.
 
Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Samenstelling van PROMAGNOR Instant Elke stick Promagnor Instant bevat 350 mg magnesium onder de vorm van een fijn poeder dat onmiddellijk op de tong smelt en achteraf ingeslikt wordt. Drinken is hierbij niet nodig. Eenmaal het poeder op de tong ligt en begint te smelten, wordt een aangename citroensmaak ervaren.  

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor Instant Citroen

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) 1 stick per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, volstaat, zelfs in geval van een verhoogde magnesiumbehoefte.

1. Giet de inhoud van de stick op de tong.
2. Laat het poeder enkele seconden smelten op de tong.
3. Slik het gesmolten poeder in; drinken is hierbij niet nodig.
Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor Instant minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor Instant Citroen

Magnesiumoxide; Voedingszuren: Natriumcitraat, Citroenzuur; Glucose; Vulstof: Sorbitol; Antiklontermiddelen: Natriumcarboxymethylcellulose, Magnesiumstearaat; Aroma (Citroen); Zoetstoffen: Aspartaam, Natriumcyclamaat.

Bevat een bron van fenylalanine. Bevat suiker en zoetstoffen.
Eén stick bevat 350 mg MAGNESIUM element (93% RI*). *RI = Referentie inname. 

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Dit product bevat een bron van fenylalanine, en bevat ook zoetstoffen.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 18,78
€ 12,96

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor instant citroen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer gemakkelijk in gebruik en ook gemakkelijk om mee te nemen in handtas ofzo. Reeds meerdere keren aangekocht in periode van stress en vermoeidheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesium sticks is een zeer goed product - makkelijk in gebruik, zeker op vakantie en bovendien ook nog lekker. Aanrader! Ik verkies deze versie boven tabletten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed en efficiënt product. Aangenaam om in te nemen, zachte smaak en erg handige sticks. Nooit meer andere voor mij. Gemakkelijke opname. Snelle en vlotte levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De werkzaamheid van het product is goed. Het kan gemakkelijk worden ingenomen zonder drank en de smaak is heel goed. Heel praktisch voor op het werk of tijdens verplaatsingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn vrouw gebruikt dit veel liever dan de oplosversie, s'avonds voor het slapengaan is het heel makkelijk om deze variant in te nemen zonder nog een heel glas water te hoeven drinken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig in gebruik! Overal mee te nemen. Zal sneller worden opgenomen in het lichaam. Snelle levering. Overzichtelijke productinformatie. Goede correcte prijs.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  effectief, gemakkelijk mee te nemen wanneer u geen water heeft, kunt u het gemakkelijk in een zak of in uw handtas stoppen. Het is zeer gedoseerd en werkt dus snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik nogal veel last had van krampen in voeten en benen gebruik ik regelmatig Promagnor zowel in zakjes of sticks met een zeer bevredigend resultaat en geeft ook een zeer rustig resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een kuurtje Promagnor zijn je batterijen weer helemaal opgeladen en kan je er weer helemaal tegen aan gaan!! De instant versie is makkelijk in te nemen maar wel zuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit besteld op aanraden van mijn dochter , vooral handig om in te nemen , smelt weg op de tong en smaakt niet vies Kan er momenteel nog niet veel over vertellen daar ik dit pas aan het gebruiken ben.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudig te gebruiken magnesium supplement. Zodra er krampen in de kalveren ontstaan is het tijd voor een nieuwe Promagnorkuur. De twee dagen van het nemen van de situatie verbetert
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem regelmatig deze magnesium sticks bij oververmoeidheid, omdat je magnesium bijna niet uit voedsel kan halen ook goed voor spierkrampen en normale zenuwfunctie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  smorgens vroeg heb ik krampen in de benen, en waarempel als ik zo een stick heb genomen is de kramp weg.. en dan begint het de volgende dag weer opnieuw, vrees dat ik het heel mijn leven innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product voor als je vermoeid bent of als je (op doktersaanraden) het hart moet reguleren. De zakjes zijn gemakkelijk te gebruiken : openscheuren en in de mond gieten. Achteraf kan je best even wat drinken om niet te droog te worden in de mond. Wel opletten dat je niet teveel neemt, kan laxerend effect hebben
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel is mij door mijn huisarts aangeraden. Het helpt als je wat minder goed kan concentreren. Wel opletten : als je teveel inneemt, kan je last van de darmen krijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kende dit produkt al en ik vind het heel goed tegen spierkrampen. De smaak valt zeker mee, al is het soms wat droog in de mond. Helpt zeer vlug na inname, kan gemakkelijk overal meegenomen worden, geen water nodig om in te nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De sticks zijn gemakkelijk om in te nemen en niet slecht van smaak. Ook gemakkelijk om mee te nemen. Qua magnesium één van de beste op de markt, super tegen krampen.

Promagnor Instant Citroen kopen

Je kan Promagnor Instant Citroen van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Promagnor of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie