€ 41,30
€ 28,50
Bespaar 31% (€ 12,80)
Promotie

GRATIS Sportarmband iPhone bij aankoop van 2 producten van Promagnor. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 90 capsules

Omschrijving van Promagnor

Magnesium
Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*)
Deze capsules bevatten geen gelatine.

* RI = Referentie-Inname

Waarschuwing

 • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
 • Bewaren beneden 25°C.
 • De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 41,30
€ 28,50

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Magnesium, zeer goed! Zeer tevreden!

  Beste, Met tussenpozen gestopt met promagnor. En het verschil tussen wel en niet nemen is groot. En bij jullie steeds de beste koop!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  ondersteuning

  op aanraden van een vriendin die promagnor gebruikte vroeg ik het eens aan mijn huisarts of ik dit ook mocht gebruiken voor mijn problemen ik gebruik dit voedingssupplement magnesium nu dagelijks , het helpt mij voor spierpijnen , maar ook voor het versterken van mijn botten , het helpt mij toch een beetje verder maar het is nog geen wondermiddel voor mij

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  dik on orde

  Ik ben zeer tevreden over Promagnor, ik heb dit product gekocht in de eerste plaats tegen krampen 's nachts, maar het helpt ook tegen vermoeidheid, ik heb al meerder verpakkingen gekocht en denk promagnor te blijven innemen

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor kopen

Je kan Promagnor van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium