€ 41,30
€ 28,08
Bespaar 32% (€ 13,22)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/10/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 90 capsules

Omschrijving van Promagnor

Magnesium
Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*)
Deze capsules bevatten geen gelatine.

* RI = Referentie-Inname

Waarschuwing

 • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
 • Bewaren beneden 25°C.
 • De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 41,30
€ 28,08

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zijn missie correct vervullen

  Promagnor is zeer effectief in het vertragen van het begin van de spierkrampen kwaliteit super prijs

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Minder vermoeidheid, meer pep en minder stress

  Het heeft me persoonlijk een paar dagen gekost om een begin van verbetering van mijn vermoeidheid++++++ op te merken nadat ik begonnen was met het nemen van PROMAGNOR! Ik neem er elke ochtend een om de dag te beginnen. Ik voel me minder gestresst en ik heb gemerkt dat er minder krampen in mijn kuiten zitten. Het was al maanden aan de gang. Ik geloof echt in dit voedingssupplement dat mij is aanbevolen door apothekers en andere gezondheidswerkers, omdat ik regelmatig last heb van uitputting vanwege persoonlijke gezondheidsproblemen. Ik vond dit voedingssupplement op Farmaline in super-promotie en op groot formaat, met een winst van meer dan 40% op de prijs van een grote doos. Ik ben inderdaad van plan om deze behandeling voort te zetten, die naar mijn mening echt goed begint te werken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ander product effectiever voor mij

  Ik neem meestal een ander product. Ik wilde Promagnor 90 proberen nadat een vriendin me over haar verdiensten had verteld. Helaas had ik al snel genoeg weer krampen. Dus ik kom terug op mijn andere product dat beter werkt dan dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor kopen

Je kan Promagnor van het merk Promagnor , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Back to school of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium