Promagnor 450mg Sinaas 30 kauwtabletten

€ 15,95
€ 11,96
Bespaar 25% (€ 3,99)
Op voorraad
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/03/2017
Bijsluiter van Promagnor 450mg Sinaas 30 kauwtabletten

Omschrijving van Promagnor 450mg Sinaas

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan
magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening, en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium per kauwtablet bevat. Promagnor bevat geen zout.

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor 450mg Sinaas

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Dankzij de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Kauw 1 tablet per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd. Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor 450mg Sinaas

Zoetstoffen: Saccharose, Sucralose; Magnesiumoxide (bevat 450 mg MAGNESIUM element = 120% ADH*); Vulstof: Mannitol; Aroma: Sinaasappel; Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat; Smaakstof: Citroenzuur. *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Energie / Kauwtablet: 26.7 kJ / 6.4 Kcal.
Bevat zoetstoffen en suiker. Voor diabetici: 1 kauwtablet bevat 1.1 g suiker (saccharose)

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Promagnor 450mg Sinaas 30 kauwtabletten
€ 15,95
€ 11,96

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor 450mg sinaas

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig formaat en je hebt geen water nodig om het door te slikken gewoon op kauwen. Het is handig om je magnesium terug in orde te brengen. Het zorgt voor ontspannen spieren en zenuwen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in te nemen, ik gebruik dit product al jaren, helpt goed tegen krampen en lijkt mij ook ontspannend te werken, zeer tevreden en een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geven een extra boost. Bovendien hebben ze een leuke smaak! Het feit dat het dauwtabletten zijn is ook praktisch want je hebt geen beker met water nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk zo'n kauwtablet in plaats van een pilletje. Het smaakt bovendien nog goed ook. Bij mij liggen ze in de auto zodat ik er elke morgen eentje neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Snelle en correcte levering. Geen problemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb geregeld last van spierkrampen en voel het verschil als ik Promagnor niet geregeld inneem. Ik verkies kauwtabletten, want je hebt geen water nodig en zijn goedkoper dan instant!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De kauwtabletten zijn goed in te nemen en smaken aangenaam. Van deze tabletten wordt ik niet misselijk. Nog tekort gebruikt om resultaat te bemerken. De levering was in orde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had veel last van krampen en voelde me vaak moe. Nu ik promagnor gebruik heb ik daar minder last van en k'voel me wat fitter. Het feit dat het kauwtabletten zijn is makkelijk en zeer handig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement van magnesium en vitamine C werkt vermoeidheid tegen en bevordert tegelijk de opname van calcium. De kauwtabletten zijn handig om in te nemen als u geen water bij de hand hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot gebruikt sinds enige tijd Promagnor kauwtabletten en is er zeer tevreden over. Het helpt goed tegen zijn krampen en hee bovendien een fijne smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik enorm veel last heb van stress en spanningen en vermoeidheid en geregeld krampen in mijn voeten was ik genoodzaakt om magnesium te nemen. Dit product is handig en lekker. 's Morgens bij het ontwaken knabbel ik rustig op mijn gemak een tabletje en klaar is kees en het helpt echt! Ben er enorm tevreden over!

Promagnor 450mg Sinaas kopen

Je kan Promagnor 450mg Sinaas van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium