€ 29,40
€ 20,58
Bespaar 30% (€ 8,82)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 450 mg 60 capsules

Omschrijving van Promagnor 450 mg

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: 
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfuntie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor 450 mg

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor 450 mg

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname
Deze capsules bevatten geen gelatine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 29,40
€ 20,58

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor 450 mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor 450 mg 60 capsules heeft mij een grote dienst bewezen bij het terug meer stabiel en rustig worden na het overlijden van mijn man. Tijdens de rouwperiode is zo een steun onmisbaar; Ben er dankbaar om.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote neemt die elke dag met een goed resultaat. Dit op aanraden van onze dokter. Gemakkelijk in te nemen en zonder bijwerkingen. Wat interessant is, de verzending is gratis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een correcte en zeer snelle levering. Betrouwbaar product. Een zeer eerlijke prijs. Geen enkele reden om NIET op Farmaline te bestellen ! Een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enige tijd heeft dit zeker en vast zijn werking. Als je vaak last hebt van krampen in de benen of dergelijke helpen deze capsules ook heel snel. Je kan ze best een tijd blijven innemen, niet onmiddellijk mee stoppen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Capsules zijn gemakkelijk opgelost. Indien het slikken niet lukt, opent mijn tante deze zo gemakkelijk en strooit ze het poeder op een koffielepeltje! Goede grote verpakking, mijn apotheek heeft deze grote verpakking zelfs niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over Promagnor, de nachtelijke krampen zijn echt verminderd, als mijn voorraad uitgeput is, koop ik er zeker nog bij. ook de prijs is merkelijker goedkoper bij Famarline
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor 450mg werd me aangeraden door de dokter dagelijks in te nemen voor de spieren gemakkelijker te laten ontspannen. Ik merk duidelijk verschil na 14dagen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product... ter ondersteuning bij magnesium tekort. Veel voorkomend in ons Westers voedingspatroon. Cfr. Gebruik van pesticiden! Bevordert het ontspannen bij stress en dus het inslaapproces.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken dit product al jaren en ben zeer tevreden van de werking. Ik heb heel veel last van spierkrampen als ik moe ben en als ik Promagnor neem een paar dagen gaat dit beteren!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor helpt men om mijn magnesiumgehalte op peil te houden. Ik voel me energieker. Vermoeidheid dus beter onder controle. Ook heb ik hierdoor minder last van krampen in de benen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts raadde mij aan om extra magnesium te nemen omdat ik de laatste tijd veel last had van pijnlijke krampen in de benen. Met dit supplement, dat ik ondertussen 6 weken neem, is de frequentie van de krampen fel verminderd. Ze blijven evenwel nog niet helemaal achterwege. Nog wat geduld oefenen, vermoed ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het product nu al zeer lang dagelijks. Geen bijwerkingen en de krampen zijn bijna gereduceerd tot nul. Zeker een aanrader. Andere producten waren merkelijk minder doeltreffend. Duurt wel even voor het maximum aan effect te krijgen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product is effectief omdat het vermoeidheid vermindert en toon geeft, en ik neem het al enige tijd in op advies van mijn arts, ik zal het nog enige tijd blijven gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor: ik heb écht vanalles (uit)geprobeerd om van hevige krampen van de spieren over het ganse lichaam (maar vooral mijn benen en handen) verlost te geraken, kon er niet door slapen, op den duur dus ook niet meer functioneren. Sinds ik 450mg promagnor neem, 1x daags, ben ik er vanaf, hoeveelheid zal bij iedereen anders zijn. Totaal geen krampen meer, wel nog wat pijn in ganse lichaam, maar dat is door een ziekte, maar krampen echt totaal weg en ik kan dus doorslapen, wat echt wel zo belangrijk voor mij is. Of ik meer uitgerust ben doordat ik kan doorslapen of dat de promagnor daar ook mee te maken heeft, weet het niet zeker. Zit nu een paar dagen zonder, maar enkele dagen hoor, en begin alweer krampen te krijgen, en voel me toch ook wel abnormaal moe (dus ik stel vast dat de promagnor me energiek houdt, aangezien ik nog geen hevige krampen heb zodat ik niet kan slapen, maar morgen kan ik alweer de promagnor nemen. Ja, ik vind dit de beste magnesium, ook qua merk, maar denk dat dit voor iedereen anders is natuurlijk. Mijn vader neemt een ander merk, ook hier tss de producten te vinden, hij is daar goed mee. Goed product dus voor mij, promagnor. Persoonlijk heb ik totaal geen bijwerkingen, sommige mensen kunnen buikloop hebben inderdaad. Wat minder nemen dan. In combinatie neem ik dagelijks befact forte. Ben hier echt mee geholpen en hoef niet meer zoveel pijnstillers te slikken! Wat weer goed is voor lever en nieren. Tevreden gebruiker.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit geneesmiddel werkt goed tegen krampen.......................................................................................................... een week tussen de doses laten staan.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Geen pijn meer in de benen en minder vermoeidheid. Ik geniet meer van mijn dag omdat ik dynamischer ben, minder moe en geen pijn heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt al jaren Promagnor tegen de krampen. Telkens als hij een poging doet om er mee te stoppen komen de krampen geleidelijk terug, dus verder nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor 450 mg is een goede aanrader om tijdelijk meer energie op te bouwen. Je immuunsysteem krijgt een boost zonder dat je er te opgefokt van bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit,is Diabetes patiënt en merkt s el verschil. Grote verpakking is prijsgunstig. Geen allergische reactie gehad Prijs kwaliteit verhouding
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger werd er de dag nadien geleverd, nu is er een dag tussen. Het product werkt goed tegen de spierpijn maar in het begin kreeg ik er diarree van, wel goede prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had regelmatig 's nachts krampen in benen, kuiten en ook tenen, sedert ik Promagnor gebruik zijn deze in sterke mate verminderd, waarschijnlijk door het magnesium. Aanrader !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem ze in tegen de spierkrampen. Jammer genoeg verdraag ik Magnesium niet altijd even goed maar eindelijk heb ik met Promagnor geen problemen en kan ze dan ook aan iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed en de vermoeidheid en de pijn in armen en handen zijn weg en zeker die vermoeidheid daar ben ik heel blij om ga het zeker nog een maand nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt is gekend om zijn kwaliteit. Hoge dosering, waardoor je maar één tablet per dag nodig hebt. Het lijkt ook effectief te werken: meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt magnesium voor mensen met veel stress beenkrampen ,vermoeidheid tablet per dag is voldoende en is ook zonder suiker dus veilig voor dianetispatienten!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed het versterkt je goed en je krijgt er meer kracht van ook! Ook is het heel handig voor mij geweest heel veel last van kuitkrampen nu helemaal over
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product om te doen als een geneesmiddel, zelfs tijdens de zwangerschap, het herstelt de energie en voorkomt weeën, product aanbevolen door een verloskundige.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet helemaal. Stipt op tijd geleverd. Geen betaal problemen. Het is degelijk verpakt. De website van Farmaline is duidelijk en overzichtelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met pijn in de borst ben ik een cardioloog gaan opzoeken. Hij schreef me enkel Promagnor voor en sinds ik dit product neem heb ik geen klachten meer in de borst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had s'nachts steeds krampen in mijn benen maar na de 3 de capsulle geen krampen meer gehad ik zou het zeker aan iedereen aanrader voor nachtelijke krampen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nachtelijke krampen in de benen zijn voor een groot deel opgelost na het innemen van Promagnor. Ik gebruik het in de voormiddag tussen twee maaltijden in.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Veel lopen, een Promagnortablet is soms nuttig. Een pomp en het begint weer met het parodiëren van een traktatie. Respectabele levertijd
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al meerdere malen magnesium geprobeerd, het is de enige die zo goed werkt en zo'n effect heeft, geweldig voor spierkrampen. Aanbevolen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds meerdere jaren neem ik promagnor en dit op aanraden van een prof in het UZ te Gent. Ik voel er me best mee en het heeft praktisch geen neven verschijnselen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product mij die spierpijn heeft en zeer vermoeid magnesium is essentieel voor het lichaam dat een tekort heeft is "schadelijk" voor de gezondheid, maar met progmanor heb je 150% van de ideale ARJ dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Promagnor al jaren.Vroeger had ik s’nachts steeds last van pijnlijke krampen in mijn kuiten en ook overdag waren die steeds gespannen en hard. Nu al jaren pijnvrij. Zeker het proberen waard.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik had vaak zeer pijnlijke krampen in mijn benen toen ik in bed lag. Ik kreeg toen het advies om magnesium in te nemen en het werkt goed: geen krampen meer en veel minder vet gedurende de dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moet dit nemen op voorschrift van specialist, problemen met de spieren. Ik voel wel het verschil als ik ze niet in neem, maar wat de reclame toont op TV van dit product, dit effect heeft het duidelijk NIET bij mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed resultaat bij inname van 1 capsule per dag, om de krampen in de onderbenen te voorkomen. Ik had namelijk 's nachts het meest hinder van krampen vroeger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2 keer per jaar doe ik een Magnesium kuur. Je voelt al na een paar keer Promagnor nemen dat de vermoeidheid vermindert en ook de krampen verdwijnen na een tijdje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door iname van deze tabletten schein ik mij beter te bewegen. Mij benen zijn niet meer zo vlug moe als vroeger.Dit was eerder wel het geval. Mijn werk gaat me veel beter af. Het is al ware ik zweef door de kamer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik magnesium voor nachtelijke kuit krampen.Nu ongeveer veertien dagen en al veel beter. Ook mijn man gaat het nu gebruiken omdat hij ook het zelfde probleem heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eén van de weinige magnesium's die ook een hoog gedoseerd magnesium per capsule bevat. In vergelijking met andere merken voldoet dit het meest aan mijn verwachtingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man is al zijn ganse leven zeer sportief geweest en fietst minstens 20.000 km/jaar. Dagelijks, ook tijdens de winter bij droog weer, gaat hij met de fiets naar zijn werk wat toch al goed is voor minstens 70 km/dag. Vroeger had hij regelmatig last van krampen maar sinds hij dagelijks Promagnor neemt is dit al met meer dan de helft verminderd. Zeker een aanrader voor sporters.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In plaats van elke dag een banaan te eten, neem ik nu dagelijks een capsule tegen de krampen in mijn benen. Het is een prima middel en je verdikt er niet van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product voldoet aan wat ik dacht dat het zou doen. Levering was super snel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het werkt goed tegen de krampen die mijn man veel heeft in zijn benen hij heeft die vooral s'nachts en dat helpt goed,het is zeker aan te raden voor mensen met de zelfde problemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu al enkele jaren en ik sla geen enkele dag meer over om het in te nemen. Ik heb geen krampen meer in mijn benen nadat ik dit ben beginnen innemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben het beginnen nemen om mijn extreme vermoeidheid tegen te gaan. We zijn nu twee weken verder en ik merk geen verschil( 450 gram magnesium is nochtans een vrij hoge dosis),maar wat extra magnesium zal me wel goed doen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed product. ik voel me hier ook beter bij en voel me minder moe. Ook geen krampen gehad na 220 km fietsen. Ik zal dit product zeker nog een aanschaffen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend product in geval van een magnesiumtekort. Het laat toe krampen te verminderen. Het is dus een onmisbaar voedingsmiddel in je thuisapotheek.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het geeft mij duidelijk weer terug energie en mijn vermoeidheid is ook minder. dus voor degenen die een herfstdipje hebben. het helpt echt , ik kan het iedereen aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer positief, sinds ik het inneem voel ik mij minder moe en minder nerveus. Ik slaap ook beter. Ik kan zij die zich beter willen voelen alleen maar aanmoedigen om dit producten uit te proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules met magnesium zijn uiterst doeltreffend om spierkrampen te voorkomen. ikzelf neem deze meestal de dag dat er een stevige fietstocht op het programma staat. Mijn vrouw neemt deze om spierkrampen tijdens de slaap te voorkomen. Gewoon efficiënt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekende voedingssupplement wanneer je werkt in de pauze. Het werkt snel om de effecten te voelen. Het doosje is goed verpakt en de levering is vrij snel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijk product met hoge dosis magnesium, makkelijk in te nemen, slecht één pilletje per dag in te nemen. Snelle werking, vooral bij spierkrampen 's nachts een aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is goed tegen krampen en vermoeidheid. Ik moet die constant nemen voor de aandoeningen die ik heb. Ik vind wel dat de werking bij langdurig gebruik vermindert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor is absoluut onontbeerlijk voor mij voor het onderhouden van mijn zenuwstelsel en een goede werking ervan, en zo nachtelijke beenkrampen te vermijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kom net terug van oncoloog en ik zei dat ik promagnor neem en die zei me dat het nog beter was dan de produkten die zij voorstelden. er zit in promagnor nog meer magnesium in dan in hun produkt. Dus een grote pluspunt hé , de dokter heeft het in zijn lijstje gezet van de magnesium produkten. Goed hé.Zelf ben ik uiterst tevreden over ik heb nu wel juist gezien dat je die ook kan verkrijgen met vitamine C ,ik hoop die de volgende maand te kunnen bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij grote inspanningen heb ik deze capsules echt nodig. Ik loop tot 3x per week voor minimaal 1uur waardoor ik met deze capsules het vitamine tekort kan opvangen. Vooral het dan het magnesium tekort wat anders voor krampen zorgt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede medicatie om krampen te voorkomen tijdens spurt.(atletiek)Na een korte tijdinname van het medicijn merk je het resultaat al, geen last meer gehad van krampen. Er zijn ook geen bijwerkingen van dit medicijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds vorig jaar had ik elke nacht erg pijnlijke beenspierkrampen.Dit produkt had reeds na 1 week resultaat en na 2 weken had ik helemaal geen probleem meer.Ik neem het nog verder omdat het geen nevenverschijnselen heeft.Gewoon fantastisch.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product voldoet aan de verwachtingen: het verlost mij van nachtelijke krampen in de benen en mijn vrouw heeft hier een betere nachtrust door. Om vermoeidheid tegen te gaan zijn er denkelijk wel betere alternatieven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een zeer goed te verdragen aanvullend middel tegen spierpijnen algemeen. wordt aanbevolen door de huisarts voor oudere mensen om de spieren in goede conditie te houden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel werd mij aangeraden door de huisarts om de krampen een beetje onder controle te houden na het regelmatig wekelijks sporten ! Had ook gemakkelijk last van krampen in de handen en sinds ik dit neem is het een stuk beter. Volgens de dokter is dit middel gewoon een supplement en hoef ik het enkel te nemen wanneer nodig. Dus hou ik altijd een voorraadje in huis...

Promagnor 450 mg kopen

Je kan Promagnor 450 mg van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Promagnor of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie