€ 19,79
€ 14,25
Bespaar 28% (€ 5,54)
Promotie

GRATIS Sportarmband iPhone bij aankoop van 2 producten van Promagnor. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 450 mg 30 zakjes

Omschrijving van Promagnor 450 mg

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is.
Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450mg elementaire magnesium per
zakje bevat. Promagnor bevat geen suiker

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor 450 mg

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Dankzij de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 zakje per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Doe de inhoud van een zakje in een glas of beker. Voeg hierbij 150 ml water. Roer eventjes met een lepeltje en u bekomt een lekkere, naar sinaasappel smakende drank. Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor 450 mg

Verdikkingsmiddel: mannitol; Voedingszuur: citroenzuur; Magnesiumfosfaat; Magnesiumcitraat; Aroma (sinaasappel); Magnesiumhydroxycarbonaat; Zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsaccharinaat; Kleurstof: bètacaroteen. Bevat zoetstoffen 
1 zakje bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 19,79
€ 14,25

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor 450 mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prima levering en afhandeling

  Snelle levering en tevens goede prijs

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Oppepper

  Twee maal per jaar doe ik een kuur om het tekort aan magnesium aan te vullen. Zelfs door volledige voeding is dit bijna onmogelijk. Ik voel mij daarna veel beter en kan er weer tegen aan. Aangename smaak en geen bijwerkingen, misschien de eerste dagen een beetje dunnere stoelgang.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  zeer goed product zeker aan te raden voor sporters die vaak te kampen hebben met spierkrampen: ik gebruik het niet dagelijks kan bij sommige personen buikloop veroorzaken promagnor geeft ook meer energie en is goed voor het zenuwstelsel

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor 450 mg kopen

Je kan Promagnor 450 mg van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Promagnor of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie