€ 19,50
€ 14,04
Bespaar 28% (€ 5,46)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 450 mg 30 zakjes

Omschrijving van Promagnor 450 mg

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is.
Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450mg elementaire magnesium per
zakje bevat. Promagnor bevat geen suiker

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor 450 mg

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Dankzij de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 zakje per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Doe de inhoud van een zakje in een glas of beker. Voeg hierbij 150 ml water. Roer eventjes met een lepeltje en u bekomt een lekkere, naar sinaasappel smakende drank. Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor 450 mg

Verdikkingsmiddel: mannitol; Voedingszuur: citroenzuur; Magnesiumfosfaat; Magnesiumcitraat; Aroma (sinaasappel); Magnesiumhydroxycarbonaat; Zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsaccharinaat; Kleurstof: bètacaroteen. Bevat zoetstoffen 
1 zakje bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
Promagnor 450 mg 30 zakjes
€ 19,50
€ 14,04

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor 450 mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt uitstekend tegen nachtelijke spierkrampen. Ik neem het dan ook tijdens zo'n periode van veel nachtelijke spierkrampen. Als alles weer goed gaat, stop ik ermee tot de volgende fase.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  promagnor is goed produkt , de zakjes voor op te lossen vind ik goed aangezien ik niet zo n grote pillen kan slikken. dit produkt helpt tegen krampen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor zou je energie moeten geven . Ik ben deze nog geen maand aan 't in nemen. Dan kan er nog geen beoordeling ( juiste ) van gegeven worden . Tot
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu 2 weken bezig met de zakjes en heb het idee dat de krampen uitblijven. Ik hoop dat ze nu voor altijd achterwege blijven. Snel geleverd zoals altijd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al vele jaren promagnor gewoonlijk in pillen of sticks maar dit was de eerste keer in zakjes. Gemakkelijk in te nemen met een verfrissende smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor zakjes is voor mij gemakkelijker voor de spijsvertering, heb een trage spijsvertering dus als het opgelost is in water gaat het gemakkelijker, ik ondervind ook daadwerkelijk minder spierkrampen en vermoeidheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product voor tijdens vermoeiende periodes op het werk. Heb ook een rechtstaande job en heb vaak last van krampen in mijn benen. Promagnor helpt hierbij ook heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had heel veel last, tijdens de nacht, van krampen in mijn onderbeen. Na werkzaamheden in de tuin had ik ook veel last van mijn rugspieren. Met Promagnor gaat het veel beter. Een aanrader voor sterkere spieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement biedt snel effect. Het is ook nog eens een aangenaam sapje om te drinken. Prijs conform en snelle levering. Ideaal om een voorjaarsmoeheid tegen te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Efficient, lost goed op, helpt goed tegen spierkrampen. Na een maand begin je het verschil te voelen. Best innemen rond het tijdstip dat anders de krampen optreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed waarvoor het nodig is. Ik ben heel tevreden over dit product. Het bereikt zijn doel. Goede uitleg op bijsluiter. Dit product is zeker aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Het is heel gemakkelijk om het mee te nemen naar het werk dankzij de verpakking in zakjes. Mensen die magnesium moeten nemen, een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het heel goed ....ben veel minder moe. De sinaasappelsmaak vind ik niet storend en niet te zoet. Dit is voor herhaling vatbaar met enkele weken er tussen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig product voor sporters op leeftijd. De unidose poedertjes zijn handig voor hen die niet goed of graag pillen slikken. Je kan het drinken als een energiedrankje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben een 55 jarige man die regelmatig jogt. Maar heb veel last van krampen in de onderbeen. Door het regelmatig nemen van deze Promagnor zijn deze helemaal onder controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb vaak last van krampen in mijn kuiten en soms in mijn vingers, zeker als het warm is en ik veel transpireer. Ik doe dan een kuur met Promagnor en dit helpt me mijn spieren beter te ontspanen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel mij veel beter als ik magnesium promagnor zakjes neem anders krijg ik meer beenkrampen .sindsdien is het veel minder en voel ik mij minder moe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds jaren regelmatig een tekort aan magnesium en dat merk ik aan spiertrillingen in armen en benen. Promagnor zakjes helpt me om mijn magnesium terug wat op peil te brengen waardoor de spiertrillingen ook veel beter zijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele dagen gebruiken, voelde ik duidelijk verschil, dat mijn vermoeidheid minder werd. Ik zag het weer zitten om meer dingen aan te vatten in het dagelijks leven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor is een ideaal middel tegen stress en vermoeidheid. 2 maal per jaar doe ik een kuur met promagnor. Ik ben er zeer tevreden over. Je voelt je fitter en rustiger.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  opmerkelijk, maar pas op voor fragiele ingewanden Voor mensen met krampen en spierpijn is dit product zeer effectief.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, Zeer goed product met een aangename sinaasappelsmaak (ik meng het poeder met sprankelend water) Helpt spierkrampen te verminderen en voelt zich minder vermoeid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2 keer per jaar doe ik een kuur van Promagnor. De eerste keer om voorjaarsmoeheid weg te werken en de tweede keer voor de winter. Ik voel mij hier heel goed mee. Heb wel liefst de zakjes ipv de pillen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn lichte vermoeidheid is al heel veel beter, elke dag voel ik me fitter. Ook de spierkrampen zijn verminderd. De dagelijkse inname gaat vlot door de aangename sinaasappelsmaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De promagnor komt in zakjes met een soort van typische medicinale appelsiensmaak.Persoonlijk ben ik hier niet echt een fan van. Farmaline biedt een snelle en goed verpakte levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele dagen inname voel ik me wat opgewekter. Iemand vertelde me dat het ook 's nachts de kuitkrampen tegenhoudt : dat lijkt ook correct ! Al 2de verpakking wat mij betreft, dus OK.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeeeer tevreden. Ik voelde zeer vlug het verschil als ik ermee begon. Ik had pijnlijke spieren en spierkrampen(meestal s'nachts)toen ik het begon te nemen voelde ik het steeds beter worden en u nog maar sporadisch eens een kramp. Ik weet niet wat het gaat zijn als ik ermee stop.Voel me ook minder vermoeid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een must have voor mij, ik woon in Engeland en ik heb nog niets zo goed gevonden als Promagnor. De smaak is fruitig en fris maar niet overdreven en ik neem het elke dag zoals aangeraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is absoluut een aanrader voor mensen met fibromyalgie. Het neemt de scherpe pijn weg net zoals een baxter. Dit is echter veel goedkoper! Levering is ook perfect verlopen. Ik bestel dit elke maand en nog nooit klachten gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem promagnor sinds een jaar en heb sindsdien geen of erg weinig last bij mijn stoelgang. Bovendien heeft Promagnor geen slechte smaak en is makkelijk oplosbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Praktisch in gebruik. Kan het niet meer missen. Zeer doeltreffend. Neem het produkt al meer dan 20 jaar. Voel me er veel fitter mee en zeker geen been krampen meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium blijft voor mij een zeer dankbaar supplement om dagdagelijks goed te kunnen functioneren, zeker in stressvolle periodes. Ben erg te reden van dit product.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor; Mijn echtgenote neemt dat produkt zeer regelmatig in memen tegen krampen ,met zeer goed resultaat. Krampen kunnenzeer pijnlijk zijn en daarmeeis ze flink verholpen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het heeft een gunstig effect, voel me minder moe en heb meer zin en energie om te dag te starten, dit raad ik iedereen aan om dagelijks te nemen als surplus naast de gewone maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de dokter ben ik deze vorm van magnesium gaan nemen. als cvs patient is magnesium belangrijk en volgens mijn dokter zijn de meest verkochte producten magnesiumoxide, een vorm van magnesium dat slecht opneembaar is. Promagnor is een combinatie van magnesium citraat en fosfaat die veel efficienter is !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt neem ik op aanraden van mijn apotheker tegen spierkrampen in mijn kuiten en tenen na het sporten en algemeen om me minder futloos en vermoeid te voelen. Ik merk al enige verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb regelmatig krampen in mijn benen , wat resulteert dat ik een te kort aan (magnesium) ?? heb Ik doe aan fitnis op de loopbaan ,en hoomtrainer, voor 74jaar te zijn heb ik dat , denk ik nodig .na het gebruik dagelijks van een zakje, heb ik geen krampen meer gekregen,zodus is dat voor mij een oplossing. Guido
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima werkt goed help mij af van de krampen in been en daardoor krijg ik een goede nachtrust ik heb het ook aan vrienden doorgegeven ook deze zijn zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor zakjes 450mg. bevalt me uitstekend.Ik gebruik het nu al een jaar. De nachtelijke kramp in mijn benen is beduidend minder. En overdag voel ik me fitter. Het is lekker en bevat geen suiker. Ik neem het ,s morgens bij het ontbijt gedurende drie weken, dan stop ik een week en pak de draad weer op. In Nederland is dit product er niet, daarom bestel ik het speciaal in Belgie. Echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Best werkend magnesium-supplement in de handel dat ik reeds gebruikt heb. Lost makkelijk op en ook makkelijk in gebruik. Ideale dagdosering. En is eveneens lekker van smaak, wat niet van alle magnesium-supplementen kan gezegd worden.

Promagnor 450 mg kopen

Je kan Promagnor 450 mg van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Promagnor of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie