Promagnor + 15 Capsules GRATIS 90+15 capsules

€ 43,40
€ 26,49
Bespaar 39% (€ 16,91)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor + 15 Capsules GRATIS 90+15 capsules

Omschrijving van Promagnor + 15 Capsules GRATIS

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: 
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfuntie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor + 15 Capsules GRATIS

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor + 15 Capsules GRATIS

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname
Deze capsules bevatten geen gelatine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
Promagnor + 15 Capsules GRATIS 90+15 capsules
€ 43,40
€ 26,49

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor + 15 capsules gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat je kan beoordelen na een paar maanden gebruik. Tot heden goed. Vlot en goed geleverd. Verder valt hier niet veel over te vertellen nu maar afwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  BIJ DOORLOPEND GEBRUIK EFFECTIEF. IK GEBRUIK REEDS VERSCHILLENDE MAANDEN DIT PRODUCT EN BEN SINDS DIEN KRAMPVRIJ. EEN WELKOME VERLICHTING. AAN TE RADEN VOOR MENSEN MET KRAMP PROBLEMEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Vermindert pijn bij stijve spieren. Een echte aanrader. Soepele spieren en meen energie.helpt heel goed tegen vermoeidheid..zeker in herfstmaanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is mij aangeraden door mijn kinesist en ik neem wel een dubbele dosis vanwege erge spierkrampen, die inderdaad verminderen; Ook geeft het wel een energieboost, maar daar is het mij minder om te doen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voedingssupplement op aanraden van de huisarts wegens tekort aan Magnesium. Het is een zeer goed product. Veel minder spierkrampen en goede nachtrust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een van de beste op de markt. neem het dagelijks. beschermt je tegen krampen in de spieren en op en zekere leeftijd denk ik dat de meesten onder ons er vatbaar voor zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had van een oudere nonkel, die heel zijn leven een ijzervlechter is geweest, doorgekregen dat deze pillen echt helpen bij rugklachten, zelfs bij acute pijnen. Zelf heb ik geregeld rugklachten en deze pillen helpen me zeer goed, minder of geen pijn en meer zin in bewegen en werken. Ondertussen worden deze pillen door nog andere personen gebruikt. Allemaal zeer goed resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn spierkrampen zijn zo goed als verleden tijd sedert de inname van Promagnor. Wetende dat ik er dagelijks last van had. Ik zal het zeker verder nemen om krampvrij te blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De magnesium is heel doeltreffend voor de krampen in mijn vingers en onderbenen. Elke morgen neem ik er 1 pil van waardoor ik er ook meer energie door krijg
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader bij krampen. Nachtelijke krampen zijn verminderd, nog niet helemaal maar fel verminderd. Gebruik is wel 1 maal per dag aan te bevelen. Kopen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules helpen mij om mijn.krampen tegen te gaan. Vooral in mijn tenen en vingers. Ik moet er er 2 nemen. Ik vind deze wel duur. Maar in de apotheek zijn ze echt te duur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel minder last van krampen. Was ook de reden waarom ik dit product gekocht heb. Zijn ook gemakkelijker te verteren dan magnesium pillen. Dus een aanrader. Ik kende het product al en heb het opnieuw gekocht dus dat spreekt voor zich.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door de dagelijkse inname van 1 capsule werden mijn beenkrampen duidelijk minder en uiteindelijk verdwenen ze. Ik voel me minder vermoeid en heb bijgevolg ook meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt, de capsules zijn voor mijn echtgenoot die makkelijker zijn ingebruik bij inname als je veel reist.. Neem het al jaren en is zeer effectief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij is dit een heel goed product ik neem er daar dagelijks twee van in vele zeggen dat je er goed van naar het toilet kan gaan bij mij is deze wel niet het geval , zou wel mogen maar enfin tegen krampen helpen die wel goed en tijdens mijn chemo waren ze een heel heel goede ondersteuning want mijn oncoloog schrijft die nu ook voor aan de kankerpatiënten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het dagelijks tegen spierkrampen, werkt zeer goed , zorgt ervoor dat de spieren soepel blijven en niet opstijven en zo verrekkingen kunnen veroorzaken .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb promagnor voor de eerste keer besteld en moet zeggen dat het helpt tegen vermoeidheid.. Want ik fybromyalgie en tis geen pretje om elke dag heel vermoeid te zijn. Wel elke dag innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd binnen de verwachte tijd gratis aan huis geleverd. Betaling liep vlot en het supplement is beduidend goedkoper dan bij mijn gewone apotheker. Ben heel tevreden. :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vanaf ik stop met Promagnor, heb ik meer last van krampen in gans mijn benen en voeten. Normaal neem ik er één om den andere dag, uitgenomen als de dagen wat moeizamer zijn neem ik ze alle dagen in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet regelmatig magnesium slikken omdat ik reuma in de spieren heb. Ik merk goed het verschil als ik 's morgens magnesium neem of niet. Nu heb eens de tabletten genomen, voorheen had ik altijd de poedertjes om op te lossen.

Promagnor + 15 Capsules GRATIS kopen

Je kan Promagnor + 15 Capsules GRATIS van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium