Promagnor + 15 Capsules GRATIS 90+15 St Capsules

€ 43,40
€ 28,21
Bespaar 35% (€ 15,19)
Op voorraad
Promotie -35% korting geldig t.e.m. 31/08/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor + 15 Capsules GRATIS 90+15 St Capsules

Omschrijving van Promagnor + 15 Capsules GRATIS

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: 
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfuntie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor + 15 Capsules GRATIS

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor + 15 Capsules GRATIS

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname
Deze capsules bevatten geen gelatine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
Promagnor + 15 Capsules GRATIS 90+15 St Capsules
€ 43,40
€ 28,21

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor + 15 capsules gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door de dagelijkse inname van 1 capsule werden mijn beenkrampen duidelijk minder en uiteindelijk verdwenen ze. Ik voel me minder vermoeid en heb bijgevolg ook meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt, de capsules zijn voor mijn echtgenoot die makkelijker zijn ingebruik bij inname als je veel reist.. Neem het al jaren en is zeer effectief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij is dit een heel goed product ik neem er daar dagelijks twee van in vele zeggen dat je er goed van naar het toilet kan gaan bij mij is deze wel niet het geval , zou wel mogen maar enfin tegen krampen helpen die wel goed en tijdens mijn chemo waren ze een heel heel goede ondersteuning want mijn oncoloog schrijft die nu ook voor aan de kankerpatiënten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het dagelijks tegen spierkrampen, werkt zeer goed , zorgt ervoor dat de spieren soepel blijven en niet opstijven en zo verrekkingen kunnen veroorzaken .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb promagnor voor de eerste keer besteld en moet zeggen dat het helpt tegen vermoeidheid.. Want ik fybromyalgie en tis geen pretje om elke dag heel vermoeid te zijn. Wel elke dag innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd binnen de verwachte tijd gratis aan huis geleverd. Betaling liep vlot en het supplement is beduidend goedkoper dan bij mijn gewone apotheker. Ben heel tevreden. :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vanaf ik stop met Promagnor, heb ik meer last van krampen in gans mijn benen en voeten. Normaal neem ik er één om den andere dag, uitgenomen als de dagen wat moeizamer zijn neem ik ze alle dagen in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet regelmatig magnesium slikken omdat ik reuma in de spieren heb. Ik merk goed het verschil als ik 's morgens magnesium neem of niet. Nu heb eens de tabletten genomen, voorheen had ik altijd de poedertjes om op te lossen.

Promagnor + 15 Capsules GRATIS kopen

Je kan Promagnor + 15 Capsules GRATIS van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium