€ 30,95
€ 27,86
Bespaar 10% (€ 3,09)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Progyn

Progyn® verschaft immers drie stammen van lactobacillen die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Progyn® bevat ook fructoOligoSaccharide, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën. De inname van Progyn® langs orale weg maakt het bijzonder handig, eenvoudig en comfortabel te gebruiken.

Progyn® bevat 2,5 miljard lactobacillen/capsule.

Progyn® is verkrijgbaar in verpakkingen van 20 en 60 capsules.

Indicatie

Het vrouwelijk evenwicht.

Gebruik van Progyn

1 tot 2 capsules per dag.

Ingrediënten Progyn

Samenstelling:
Bacteriën: Lactobacillus brevis PHA- 131  80 mg, Lactobacillus acidophilus PHA- 122 80 mg, Lactobacillus rhamnosus PHA-152, 40 mg. FructoOligoSaccharide : 20 mg. Antioxidant: ascorbinezuur. Vulstof : maltodextrine. Stabilisator : magnesiumstereaat. Capsule : gelatine, E171 (koosjer + halal)

Concentratie: 2,5 miljard levende bacteriën/capsule bij de productie.

Waarschuwing

Voor een optimaal resultaat moet men vermijden om Progyn® met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 30,95
€ 27,86

Laatste reviews en ervaringen met Progyn

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Makkelijk in gebruik

  Ik heb het nu de eerste keer gebruikt, zeer makkelijk in gebruik. Ik denk ook wel dat het helpt. Ik heb er toch nog andere medicatie bij moeten nemen. De huisarts heeft het mij aangeraden. Zeker de moeite om te proberen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed

  Zeer tevreden. Heel goed product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Progyn

  Verschillende keren antibiotica genomen. Dokter heeft me dit voedingssupplement voorgeschreven. Ik ben er content van. Het voorkomt dat ik weer een kuur antibiotica moet nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Progyn kopen

Je kan Progyn van het merk Phacobel , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw