€ 5,65
€ 4,86
(€ 4,86 / kg)
Bespaar 14% (€ 0,79)

Omschrijving van Prodia Fructose

Fructose of vruchtensuiker van Prodia is een natuurlijke energiebron en komt voornamelijk voor in rijpe vruchten en groenten.

Het is veel zoeter van smaak dan gewone suiker (80 g fructose t.o.v. 100 g saccharose). De zoetkracht komt overeen met 1,3 maal saccharose of gewone suiker, terwijl de energiewaarde dezelfde is nl. 17 kJ of 4 kcal per gram. Dit betekent dat om eenzelfde zoete smaak te bekomen men minder fructose nodig heeft dan suiker. Een lager gebruik betekent minder calorieën bij dezelfde zoetwaarde.

Prodia fructose smaakt als gewone suiker, heeft geen bittere nasmaak waardoor de natuurlijke smaak van dranken en gerechten behouden blijft.
Fructose wordt trager opgenomen in het lichaam dan gewone suiker "saccharose". Bovendien is er minder insuline nodig voor de opname, zodat fructose geen overbelasting geeft van de koolhydratenstofwisseling.

Prodia fructose is ideaal bij sportvoeding doordat de vrijgekomen energie over een langere periode benut wordt.
Prodia fructose of vruchtensuiker is uitstekend geschikt voor het zoeten en bereiden van allerhande gerechten.

Ingrediënten Prodia Fructose

Vruchtensuiker

Energie: 400 kcal (1700 kJ)
Koolhydraten: 98,2
€ 5,65
€ 4,86
(€ 4,86 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Prodia Fructose

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geweldig product

  Top voor suikervrij plezier. Bestand tegen koken en smaakt naar suiker. Zeer goed voor het maken van gebak met een lage glycemische index.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Jouw smaak is perfect

  Ik kocht al 2 jaar achtereen jullie product Fructose van Prodia, ik gebruik dit als heerlijk zoetje als toevoeging aan mijn Druivenwijn. noodzakelijk zuur in wijn, gecombineerd met fructose geeft een harmonieuze afdronk

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Eindelijk

  Lang gezocht naar fructose die ik kon waarderen.Vermits ik weinig suiker gebruik, zelfs niet in confituur was ik op zoek naar betaalbare fructose, en dat is met dit product gelukt. Goede structuur en geen vocht opnemen, dat was het!

  Was deze beoordeling nuttig?

Prodia Fructose kopen

Je kan Prodia Fructose van het merk Prodia , geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Suikervrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voeding > Fructose- en/of sorbitolrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor diabetici > Fructose- en/of sorbitolrijke preparaten