€ 11,68
€ 8,18
Bespaar 30% (€ 3,50)
Promotie 30% korting
Bijsluiter van Probiotical ORS 8 zakjes

Omschrijving van Probiotical ORS

Preparaat voor orale rehydratatie-oplossing met Lactobacillus rhamnosus GGen Lactobacillus reuteri + Zink aangepast aan de specifieke voedingsnoden van zuigelingen en jonge kinderen in geval van diarree en braken.

Probiotical ORS is een poedervormige dieetvoeding voor medisch gebruik voor orale rehydratatie. Dit product werd specifiek geformuleerd om te voldoen aan de voedingsnoden van zuigelingen en jonge kinderen bij ernstig vochtverlies ten gevolge van diarree of braken.

In geval van acute diarree in een milde tot matige vorm of in geval van braken verliezen zuigelingen en jonge kinderen snel vocht, elektrolyten en essentiële nutriënten. Het evenwicht van de natuurlijke bacteriële flora kan eveneens verstoord zijn. ® Probiotical ORS voorkomt en behandelt dehydratatie en zorgt voor een optimaal herstel van de flora tot de diarree en het braken stoppen. ®

Probiotical ORS bevat Lactobacillus rhamnosus GG en Lactobacillus reuteri, 2 lactobacillen met wetenschappelijk en klinisch bewijs betreffende hun werkzaamheid en die officieel aanbevolen zijn in Europa. ® Probiotical ORS bevat zink dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.

Indicatie

Probiotical ORS is aanbevolen voor de orale rehydratatie van zuigelingen en jonge kinderen in geval van acute diarree in een milde tot matige vorm of in geval van braken.

Gebruik van Probiotical ORS

Een zakje ORS oplossen in 250 ml water (licht gemineraliseerd) op kamertemperatuur, dan
de zuigfles goed schudden of mengen in een glas. Het poeder lost niet volledig op in water
(noch in andere vloeistoffen).
Voor een optimaal resultaat is water de aanbevolen vloeistof voor elke orale rehydratatieoplossing.

Het is aan te raden om met de orale rehydratie-oplossing te starten van zodra er zich diarree of braken voordoet.

Om te anticiperen op uitdroging: oplossen en 10 ml / kg lichaamsgewicht doen drinken na elke vloeibare stoelgang.
Om te rehydrateren: voorgesteld wordt om de oplossing in functie van de ernst van de uitdroging te gebruiken in de eerste uren, rekening houdend met het feit dat een maximum van 8 zakjes verdeeld kan worden over een dag. De op te lossen hoeveelheid die moet gedronken worden bedraagt minimum 15 tot 20 ml/kg lichaamsgewicht per uur.

In geval van braken, dient men de orale rehydratie-oplossing regelmatig te geven in kleine hoeveelheden.
Indien de diarree, het braken en de uitdrogingsverschijnselen aanzienlijk zijn verbeterd, kan men progressief de toediening van Probiotical ORS afbouwen.

Probiotical ORS dient gebruikt te worden tot de diarree en het braken zijn gestopt.

Ingrediënten Probiotical ORS

Waarschuwing

Probiotical ORS mag niet als enige bron van voeding gebruikt worden. Probiotical ORS mag niet via parenterale weg worden toegediend. Probiotical ORS moet onder medisch toezicht gebruikt worden. Dient uitgesloten te worden uit de voeding van een kind in goede gezondheid. Lees goed de gebruiksaanwijzing voor inname. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Probiotical ORS dient op een droge plaats op kamertemperatuur bewaard te worden. De ORS suspensie kan op kamertemperatuur bewaard worden en dient te worden gebruikt binnen de 4 uur na reconstitutie. Schudden met de zuigfles of roeren in het glas voor elke inname.
€ 11,68
€ 8,18

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical ORS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  probiotica en elektrolyten

  Probiotisch ORS, is zowel uitstekend geschikt voor de darmflora als voor het in evenwicht brengen van de verschillende elektrolyten die we nodig hebben in geval van spijsverteringsstoornissen, veroorzaakt door braken of dysenterie en niet alleen voor baby's, maar ook voor volwassenen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Heel goed product bij diarree en vermijdt uitdroging. De smaak is ook bijna zo goed als neutraal. Wij hadden vanalles geprobeerd en dit was het enige wat mijn dochtertje wou drinken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Probiotical ORS kopen

Je kan Probiotical ORS van het merk Astel Medica , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Maagstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen > Diarree