€ 16,36
€ 11,62
Bespaar 29% (€ 4,74)
Promotie 29% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Probiotical

Probiotical® D bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. De concentratie aan bacteriën van Probiotical® D is 18 miljard per capsule. Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Probiotical® D een zeer breed spectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.

Kenmerken
Probiotical® D verschaft 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Probiotical® D bevat ook fructo-oligosachariden, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën.

Verpakking
Probiotical® D is verkrijgbaar in verpakkingen van 10, 20, 60 en 90 capsules.

Indicatie

Probiotical versterkt de natuurlijke weerstand en herstelt de darmflora en helpt diarree te stoppen.

Gebruik van Probiotical

1 capsule per dag

De dosis verdubbelen of verdrievoudigen bij behoefte of op advies van uw arts/apotheker.
 
Voor mensen die moeite hebben met het slikken van de capsule kan de inhoud van de capsule hetzij in water of in een kleine portie voedingsmiddelen worden gemengd.

Ingrediënten Probiotical

Samenstelling
FructoOligoSaccharide 20 mg, Lactobacillus rhamnosus (PHA-113) 9,35 mg; Streptococcus thermophilus (PHA-311) 7,5 mg; Bifidobacterium infantis (PHA-211) 4 mg; Bifidobacterium lactis (PHA-222) 2 mg; Lactobacillus acidophilus (PHA-121) 1,6 mg; Vitamine D3 2,5 μg. Capsule : E122, E133, gelatine (Koosjer + Halal). Antioxidant : ascorbinezuur. Stabilisator : magnesiumstearaat. Vulmiddel : maltodextrine.

Concentratie : 18 miljard levende bacteriën/capsule bij productie.
 
Bevat geen lactose. Bevat geen gluten.

Waarschuwing

Vermijd het om Probiotical® D met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 16,36
€ 11,62

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Probiotica

  Probiotical werkt al vanaf de eerste dag dat je het inneemt en het is ook niet nodig dat je het voor lange periode moet in nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Très satisfaite

  Prix très intéressant.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  à recommander

  rétablit l'équilibre de la flore intestinale

  Was deze beoordeling nuttig?

Probiotical kopen

Je kan Probiotical van het merk Phacobel , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Maag-Darm Problemen