€ 17,49
€ 13,47
Bespaar 23% (€ 4,02)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Probactiol Infantis

Probactiol Infantis is een product van Metagenics en draagt bij tot een goede darmfunctie. Het voedingssupplement is op basis van probiotica.

Probiotica helpen de darmflora te controleren. Wanneer de darmflora gezond is, is de weerstand van de darmen hoger, waardoor ze minder gevoelig zijn voor ziekmakende bacteriën. Probiotica verdringen onder meer ziekmakende bacteriën, neutraliseren giftige stoffen en dragen bij tot een goede spijsvertering.

Indicatie

Gluten-vrij
Soja-vrij

Gebruik van Probactiol Infantis

1 capsule per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Probactiol Infantis

INGREDIENTEN PER CAPSULE
Mengsel van Bifidobacterium bifidum (Bb-12),
Lactobacillus acidophilus (La-5), Bifidobacterium infantis = 4,5 miljard goede bacteriën per capsule

Hulpstoffen: maltodextrine, gelatine, magnesiumstearaat

Waarschuwing

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt, niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Bewaar het voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
Probactiol Infantis 30 capsules
€ 17,49
€ 13,47

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol infantis

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  We haven dit, op aanrader van de osteopaat, aan onze zoon van 3 maanden om zijn darmflora op punt te krijgen. Het had effect, maar was moeilijk toe te dienen aangezien hij borstvoeding kreeg..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje neemt dit al sinds hij geboren is. Dit product helpt zijn immuniteitssysteem te versterken, waardoor hij minder gevoelig is aan virussen. Een echte aanrader, zeer gezond en minder ziek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product hebben we beginnen te geven omdat ons kindje heel vaak ziek was en deze verkoudheden ook lang aanhielden. sinds ze probactiol infantis neemt is ze bijna tot niet meer ziek geweest of duurde dit enkele dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed te verdragen, ook bij een zuigeling van slechts 3 maanden oud. Reeds 3 dagen nadat je het de eerste keer inneemt, werden de maag- en darmproblemen minder en onze kleine had duidelijk minder met kolieken en buikkrampen te maken. Ik kan het enkel aanbevelen.

Probactiol Infantis kopen

Je kan Probactiol Infantis van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora