€ 39,95
€ 30,36
Bespaar 24% (€ 9,59)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Priorin Sterk En Gezond Haar

In bepaalde omstandigheden kan de haarwortel een extra behoefte aan voedingsstoffen hebben.
Deze extra voeding is belangrijk om het natuurlijk groeiproces van het haar te ondersteunen. Daarom is Priorin ontwikkeld.

Priorin is een voedingssupplement met een speciale combinatie van de natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5 die de haarwortels voeden. Hierdoor wordt een gezonde haargroei van binnenuit ondersteund.

De natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie,
L-Cystine en vitamine B5 ondersteunen een gezonde haargroei.

 • Gierstextract
  Gierstextract – een extract dat met een speciaal proces uit gierst wordt gewonnen – vormt de basis van Priorin. Dit extract bevat voor de haargroei noodzakelijke voedingsstoffen.
 • Tarwekiemolie
  Tarwekiemolie bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die voor de opbouw van de cellen van de haarwortel belangrijk zijn.
 • L-Cystine
  L-Cystine is een aminozuur dat -samen met andere aminozuren- zorgt voor de vorming van het eiwit keratine, het hoofdbestanddeel van haar.
 • Vitamine B5
  Vitamine B5 speelt een centrale rol in de stofwisselingsprocessen die de energie leveren voor de vorming van nieuw haar.

Indicatie

 • Haaruitval
 • Verstoorde haargroei
 • Fijne haren
 • Doffe, broze haren zonder veerkracht
 • Broze en brekende nagels.

Gebruik van Priorin Sterk En Gezond Haar

1 capsule per dag in te nemen met voldoende water, bij voorkeur na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Aangezien het haar slechts langzaam groeit, zijn de eerste resultaten duidelijk zichtbaar na ongeveer 6 weken. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van minstens 3 maanden aangeraden. De kuur kan doorheen het jaar worden herhaald indien noodzakelijk en is geschikt voor gebruik gedurende langere periodes.

Ingrediënten Priorin Sterk En Gezond Haar

Draagstof (Tarwekiemolie) — Gierstextract — Geleermiddel (gelatine) — Bevochtiger (Glycerol) — Verdikkingsmiddel (Gele bijenwas) — Calcium-D-pantothenaat (micro-geïncapsuleerd) — Gezuiverd water — Emulgator (Lecithine) — L-Cystine – Biotine — Stabilisator (Magnesiumoxide) — Kleurstoffen (Ijzeroxide (E172): Bruin, Geel, Rood; Titaniumdioxide (E171)) — Aroma's (Vanilline - P-Methoxyacetofenon) — Glansmiddel (Middellangeketen triglyceriden).

Bevat gluten en soja. Zonder suiker.

Bijwerkingen van Priorin Sterk En Gezond Haar

Priorin bevat geen hormonen. Het veroorzaakt dus geen haargroei op ongewenste plaatsen of gewichtstoename.

Priorin mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

Waarschuwing

Priorin mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levenstijl worden gebruikt.
Priorin Sterk En Gezond Haar 60 capsules
€ 39,95
€ 30,36

Laatste reviews en ervaringen met Priorin sterk en gezond haar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het resultaat is verbluffend mijn vriendin heeft terug hoop met het product kan ze weer zoals vroeger haar kapsel verzorgen en een mooie snit vragen bij de kapster dus ik beveel dit iedereen aan en de prijs nergens goedkoper !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van PRIORIN, al hoewel het nog vroeg is om het te beoordelen . Ik zie al vooraan nieuwe haartjes en dat heeft me de moed om verder te doen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren gebruikt mijn mama Priorin om de seizoensgebonden haaruitval te stoppen en de kapster merkt na zo'n twee maanden duidelijk een verschil. Bij felle haaruitval, is het naar mijn mening niet voldoende, maar zeker het proberen waard!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na meerdere jaren van gebruik heb ik een stop in de haaruitval gemerkt, meer kracht en meer glans, dus goed product, wat betreft de haargroei is het beter om te gaan voor haartransplantatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon zijn haar viel enorm uit en je zag zijn hoofd al dus ben ik op zoek gegaan naar een .met product dat hem kon helpen en tot hiertoe is de tijd nog wat kort maar we zijn er heel tevreden over met vriendelijke groeten Lievrouw Nicol

Priorin Sterk En Gezond Haar kopen

Je kan Priorin Sterk En Gezond Haar van het merk Priorin, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Priorin of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen