€ 15,58
€ 12,78
(€ 10,65 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 2,80)
Promotie 18% korting

Omschrijving van Primrose Primaril Kids

Primaril KIDS is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat vloeibare extracten van 4 planten die elkaar aanvullen.
 
Kruidnagel, kaneel, ravintsara en tea tree zijn allemaal planten die rijk zijn aan vluchtige oliën en andere actieve stoffen die kunnen helpen om heel snel de natuurlijke weerstand te versterken.
 
Kaneel en kruidnagel zijn vooral in de Ayurveda (4000 jaar oude Indiase geneeskunde) gekend om hun weldadige eigenschappen. Ravintsara en ook kaneel geven bovendien meer energie en kunnen ons helpen bij vermoeidheid.
 
Deze verpakking van Primaril Kids bevat een handig gietsysteem zodat men geen kleverige flessen meer heeft en steeds dezelfde hoeveelheid van het actieve voedingssupplement kan doseren.

Indicatie

Verhoogt sterk de weerstand. Voor meer energie en helpt bij vermoeidheid.

Gebruik van Primrose Primaril Kids

Vanaf 3 jaar: 
Kind tot 12 kg: 2 x daags 10ml. 
Kind tot 20 kg: 2 x daags 10ml. 
Kind tot 30 kg: 3 x daags 10 ml.
Dit mag eventueel opgelost worden in een beetje fruitsap, thee, water, melk, ... Dit om de smaak te verbeteren.

Ingrediënten Primrose Primaril Kids

Water, draagstof: glycerine, verdikkingsmiddelen: acaciagomen tragacanth, Eugenia caryophyllata (kruidnagel); aroma's; Cinnamomum zeylanicum (kaneel), Cinnamomun camphora 1,8-cineol (ravintsara), Melaleuca alternifolia (theeboom), 0,3% Zingiber officinale (gember), agavesiroop; zoetstof: steviolglycosiden.

Bijwerkingen van Primrose Primaril Kids

Bij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zijn er geen ongewone reacties mee te delen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 15,58
€ 12,78
(€ 10,65 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Primrose Primaril Kids

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Waarschijnlijk wel een goed product, maar niet zo eenvoudig om aan kindjes te geven omwille van de sterke smaak! Zelfs vermengd in hun papje hebben ze het door dat er een vreemde smaak aan zit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Doordat mijn kind nogal vaak verkouden was, raadde de huisarts dit product aan om de weerstand te versterken, sinds ik elke dag een lepeltje toedien, merk ik wel dat ze minder snel last heeft van verkoudheden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ideaal voor de weerstand voor de kleintjes gedurende de wintermaanden. Ik heb de indruk dat ons kindje hierdoor minder snel naar de dokter moet en dat ik verergering van ziek zijn kan voorkomen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Primrose Primaril Kids kopen

Je kan Primrose Primaril Kids van het merk Primrose , geproduceerd door Primrose Farma Belgica , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Ademhalingsstelsel