€ 15,58
€ 13,87
Bespaar 11% (€ 1,71)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Primrose Primaner

Primaner is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat extracten en poeders van 4 planten: wilg, nootmuskaat, laurier en grote spar. 
 
Primaner bevat zowel de bast als het blad van de schietwilg of Salix alba, een plant waarvan de naam salicylzuur is afgeleid. Primaner is gestandaardiseerd en bevat steeds een hoog gehalte aan salicine, één van de belangrijkste bestanddelen van de wilg. Het voordeel van de wilg is dat deze plant niet irriterend werkt op de maag, geen allergie veroorzaakt en dus goed verdragen wordt.
 
Het tweede bestanddeel is de nootmuskaat dat we vooral kennen als aromatische specerij. De muskaatnoten zijn eigenlijk de zaden van een tropische boom en zijn rijk aan etherische olie, waarin vooral myristicine verzachtend werkt bij moeilijke beweeglijkheid.
 
Primaner bevat ook laurierblad en poeder van de naalden van de zwarte spar, ook rijk aan vluchtige olie. Beide plantenpoeders hebben eveneens een goede werking op uw nek en rug.

Indicatie

Helpt snel vrij te bewegen. Nek en rugpijnen.

Gebruik van Primrose Primaner

Kinderen van 6 - 8 jaar: 2 x daags 1 capsule 
Kinderen van 9 - 12 jaar: 2 tot 3 x daags 1 capsule 
Kinderen van 13 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule
 
Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.
Zwangerschap en lactatie: halve dosis.

Ingrediënten Primrose Primaner

37% Salix alba (schietwilg); omhulsel: HPMC; 16% Myristica fragrans (nootmuskaat), Laurus nobilis (laurier), Picea abies (grote spar), maltodextrine; vulstoffen: siliciumdioxide, johannesbroodboompitmeelgompoeder en cellulose; groene klei, lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen)

Bijwerkingen van Primrose Primaner

Soms kan men oprispingen hebben, dit toont de goede en directe werking aan.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op het doosje. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 15,58
€ 13,87

Primrose Primaner kopen

Je kan Primrose Primaner van het merk Primrose , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Pijn