€ 27,66
€ 24,62
Bespaar 11% (€ 3,04)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Primrose Primahed

Primahed is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat extracten en poeders van 3 planten: moederkruid, jatamansi en schietwilg. De Latijnse benaming van moederkruid is Chrysanthemum parthenium en het werd al door Dioscorides aangeraden (40-90 na Christus).
 
Primahed is gestandaardiseerd aan 0,8% van een actieve stof van moederkruid, nl. parthenolide (het bevat dus steeds zoveel van deze actieve stof). Het tweede bestanddeel is de wortel van Jatamansi, een plant die rijk is aan etherische olie en die al eeuwen in India veelvuldig wordt gebruikt voor het hoofd.
 
Primahed bevat tenslotte nog zowel de bast als het blad van de schietwilg of Salix alba, een plant waarvan de naam salicylzuur is afgeleid. Het voordeel van de Salix is dat deze plant niet irriterend werkt op de maag, geen allergie veroorzaakt en dus goed verdragen wordt.

Indicatie

Preventief : voorkomt zware hoofdspanningen.

Gebruik van Primrose Primahed

Kinderen van 6 - 8 jaar: 2 x daags 1 capsule 
Kinderen van 9 - 12 jaar: 2 tot 3 x daags 1 capsule 
Kinderen van 13 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule
 
Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Primrose Primahed

moederkruid (Chrysanthemum Parthenium)
jatamansi (Nardostachys Jatamansi)
schietwilg (Salix Alba)
Hulpstoffen: vulstoffen: maltodextrose, colloïdaal siliciumdioxide, groene klei, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw) sporen, cellulose. Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose. 
 
Bevat GEEN synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, geurstoffen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, gluten en soja.

Bijwerkingen van Primrose Primahed

Soms kan men oprispingen hebben, dit toont de goede en directe werking aan.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 27,66
€ 24,62

Laatste reviews en ervaringen met Primrose Primahed

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede werking

  Werkt goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Aangezien ik migraine heb en bijna dagelijks hoofdpijn, zoek ik middelen om deze te onderdrukken. Primahed helpt in die mate dat het nu houdbaar is. Ik heb niet meer zo veel last van echte migraine.

  Was deze beoordeling nuttig?

Primrose Primahed kopen

Je kan Primrose Primahed van het merk Primrose , geproduceerd door Primrose Farma Belgica , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed