€ 16,79
€ 13,43
Bespaar 20% (€ 3,36)
Promotie 20% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Primrose Primacram

Primacram is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat extracten en poeders van 3 planten: duizendblad, koriander en basilicum.
 
Het hoofdbestanddeel is duizendblad, waarvan dit voedingssupplement zowel het droogextract als het poeder bevat. Primacram is gestandaardiseerd aan 0,2% van een actieve stof van duizendblad, nl. achilleïne (het bevat dus steeds zoveel van deze actieve stof). Duizendblad ondersteunt onze spijsvertering.
 
Het tweede bestanddeel is koriander, een kruid dat al in 1500 v. Chr. bij de Egyptenaren bekend was en dat nu vooral in de Indische en Zuid-Aziatische keuken gebruikt wordt. Ze waren toen al op de hoogte dat dit kruid de darmfunctie verbeterde en zo ook een gunstige invloed had op de gezondheid. 
 
Tenslotte bevat Primacram ook nog poeder van de bladeren van basilicum, het koningskruid dat, net zoals koriander, goed is voor een normale darmfunctie. Ideaal voor in de natuurlijke reisapotheek !

Indicatie

Verlicht de zware maag.
Helpt de spijsvertering

Gebruik van Primrose Primacram

Van 10 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule
Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds
Na een zware maaltijd: 2 capsules met een glas water.
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Ingrediënten Primrose Primacram

13,5% Achillea millefolium (gewoon duizendblad); omhulsel HPMC; 9,5% Coriandrum sativum (koriander), 6,8% Ocimum basilicum (basilicum); maltodextrine; vulstoffen: colloïdaal siliciumdioxide, johannesbroodboompitpmeelgompoeder en cellulose; groene klei, lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen)

Bijwerkingen van Primrose Primacram

Soms kan men oprispingen hebben, dit toont de goede en directe werking aan. 

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap. Vanaf 12 jaar en geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

€ 16,79
€ 13,43

Laatste reviews en ervaringen met Primrose Primacram

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik vind de smaak en geur heerlijk. De vertering is veel beter. Het enige ongemakkelijke is de prijs voor 24 capsules: door 3 capsules per dag in te nemen laat het vrij snel achter.

  Was deze beoordeling nuttig?

Primrose Primacram kopen

Je kan Primrose Primacram van het merk Primrose , geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering