€ 30,07
€ 25,26
Bespaar 16% (€ 4,81)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Primrose Primacalm

Primacalm is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat het poeder van jatamansi en het poeder en extract van ballote.
 
Jatamansi is een aromatisch kruid voornamelijk afkomstig van Noord-India en China. Vooral in de Ayurveda wordt jatamansi gebruikt bij innerlijke onrust en bij zwakke zenuwen.
 
Ballote met zijn mooie purperen bloemetjes, was reeds door Dioscorides gekend (eerste eeuw na Christus). Dit plantje is vooral nuttig bij stress en spanningstoestanden.

Indicatie

Rustgevend bij stress en helpt bij geestelijke druk en inspanning zoals bvb. examens.

Gebruik van Primrose Primacalm

Kinderen van 6 - 8 jaar: 2 x daags 1 capsule 
Kinderen van 9 - 12 jaar: 2 tot 3 x daags 1 capsule 
Kinderen van 13 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule
 
Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds
Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Primrose Primacalm

jatamansi (Nardostachys Jatamansi)
stinkende ballote (Ballota Nigra)
Hulpstoffen: vulstoffen: maltodextrose, colloïdaal siliciumdioxide, groene klei, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw) sporen, cellulose. Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose. 
 
Bevat GEEN synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, geurstoffen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, gluten en soja.

Bijwerkingen van Primrose Primacalm

Soms kan men oprispingen hebben, dit toont de goede en directe werking aan.

Waarschuwing

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur. 
Buiten bereik van kinderen bewaren. 
€ 30,07
€ 25,26

Laatste reviews en ervaringen met Primrose primacalm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, 'k invalide, maar ben ook ICT. 'k studeer nog steeds verder (58j) Sommige momenten ben ik vlugger zenuwachtig . Daarom neem ik Primacalm. Waar ik me heel goed bij vind, het is een aanrader. Stop aan de zenuwen, wees zen, groeten Rudy
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Erg tervreden over dit product. Ik heb het gebruikt in een stressperiode van examens. Het voordeel is dat er geen enkele nevenwerkingen zijn, geen slaperigheid, geen afhankelijkheid...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 weken gebruik van Primrose Primacalm ervaar ik meer rust en beter te kunnen slapen. Daardoor heb ik overdag meer energie en voel ik me veel beter..
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed relaxerend middel voor kinderen dat zorgt voor een herstellende nacht Dus beter de dag beginnen zonder vermoeidheid Gebruiken om het flapperen van mijn jongen te verminderen (zelfstimulatie)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed en vrij snel, zowel voor mij als voor mijn 6jarige zoon die ADHD heeft(hij gebruikt dit in combinatie met primactiv en primasur), ook heel goede producten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon heeft ADHD en neemt dit product in, samen met Primactiv. Hij is duidelijk veel rustiger door dit product in te nemen. Als ik tijdens vakanties stop met dit product toe te dienen, merk ik een heel andere en veel drukkere jongen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Primacalm werkt voor mij voelbaar rustgevend. Het heeft bij mij gevoelens van onrust verminderd. Na een korte stop was deze onrust weer voelbaar aanwezig in mijn lijf, hierdoor is de werking voor mij bewezen en ben ik weer gestart met primacalm.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Anti-stress product relatief effectief en bijzonder geschikt voor borstvoeding. De essentiële oliën in de capsules kunnen maagpijn veroorzaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na verschillende producten te hebben genomen is primacalm zeker 't beste wat ik al heb gehad voor stress.Sinds ik het neem slaap ik ook veel beter.Ik neem er elke dag 3.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is voor ons zoontje van 6 ter voorbereiding van het 1e leerjaar. Ik ben heel tevreden van de producten van Primrose. Van dit product moeten we de werking nog afwachten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ongelooflijk het verschil in het managen van haar stress voor examens in vergelijking met vorig jaar toen ze dit product niet nam. Het voelt goed voor hem en dus voor het hele gezin!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen door mijn zoontje en ik zie na 1,5 week een duidelijk verschil, hij is rustiger en kan beter met stress omgaan, zeker als hij wordt gepest op school.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons aanbevolen door een homeopathische arts. Sinds ongeveer een jaar behandelen wij onze oudste zoon hiermee en zagen reeds na 2 weken een enorme vooruitgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef deze kruiden pillen in combinatie met primactiv. Bij mijn kind helpt het echt. De concentratie is beter en de opdrachten die gedaan moeten worden zijn ook op tijd af. Voor ik de kruiden gaf , was dat niet het geval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit helpt me heel goed bij stress,teveel werk druk te hoog leggen neemt spanning weg,men humeur is ook verbeterd en ben er blij en beter gezind sta zonder zagen en klagen vroeg uit bed

Primrose Primacalm kopen

Je kan Primrose Primacalm van het merk Primrose, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti-Stress of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress