€ 28,29
€ 22,35
Bespaar 21% (€ 5,94)
Promotie 21% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Prevalon 60 tabletten

Omschrijving van Prevalon

Studies tonen aan dat er een verband bestaat tussen de eetgewoonten en de gezondheid. Zo is er in de Aziatische landen een duidelijk lager verbruik van dierlijke vetten, een hoger verbruik van vezelrijke voeding en bovenal een significant hoger gebruik van soja dan in de westerse landen. Het gemiddeld verbruik van soja-isoflavonen wordt in de Aziatische landen op 50 tot 100 mg per dag geraamd, terwijl de gemiddelde westerling er nauwelijks enkele milligrammen per dag van inneemt. De effecten van de sojaboon worden toegekend aan de aanwezigheid van een grote hoeveelheid isoflavonen, vnl. genistine, daïdzine en glycitine. Daarenboven is wetenschappelijk aangetoond dat de antioxidanten selenium en vitamine E bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Selenium draagt overigens ook bij tot een normale spermatogenese en de normale werking van het immuunsysteem.

Indicatie

PREVALON is een natuurlijk voedingssupplement dat de antioxiderende kracht van vitamine E en selenium combineert met soja-isoflavonen.

Gebruik van Prevalon

PREVALON: De gebruikelijke dosis is 1 tablet per dag of volgens advies. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Ingrediënten Prevalon

PREVALON bevat per tablet 40 mg soja-isoflavonen (genistine 23.25 mg, daïdzine 14.25 mg, glycitine 2.5 mg), 30 mg vitamine E (D-alfa-tocoferol) en 100 μg selenium (L-seleno-methionine)

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 28,29
€ 22,35

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  dagelijks gebruik

  dit product gebruik ik dagelijks en mijn prostaat blijft optimaal

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  analyse bestelling prevalon tabletten

  Bestelling - verzending en facturatie correct

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed product

  dit gebruik ik al vele jaren {prostaat}

  Was deze beoordeling nuttig?

Prevalon kopen

Je kan Prevalon van het merk Madaus , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Prevalon of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat