€ 5,70
€ 5,13
Bespaar 10% (€ 0,57)

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox ontwikkeld.

Gebruik van Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 5,13

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekende aanvulling op tandenpoetsen

  Op advies van mijn parodontoloog gebruik ik deze borstels na elke avond power brushing. Ze maken het mogelijk om interdentaal te poetsen om vervuiling te voorkomen die zou kunnen leiden tot het loskomen van de tanden. Zeer effectief.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aanrader

  Na een bezoek aan de paradontoloog die een diepte reiniging uitvoerde kreeg ik na deze behandeling advies over poetsen . Ze raadde me de borsteltjes van Interprox aan. Het is voor mij een openbaring! Ik gebruik deze rode borsteltjes voor de tanden die dicht op elkaar staan. Ik gebruik ze 1x/dag, 's avonds voor het poetsen van de tanden. Een aanrader!!! Een fris gevoel!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik ben ook zeer tevreden van de Interprox voor tussen mijn tanden te poetsen mijn tanden zien er proper uit en perfect in orde dus ik zal ze ook blijven gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood kopen

Je kan Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes