€ 5,70
€ 4,45
Bespaar 22% (€ 1,25)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox ontwikkeld.

Gebruik van Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 4,45

Laatste reviews en ervaringen met Interprox premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn tandarts raadde mij aan om 2x per dag met deze borsteltjes tussen mijn voorste tanden te gaan alvorens ze te poetsen. Deze borsteltjes zijn echt beter dan een houten tandenstoker. Ze zijn meerdere dagen bruikbaar.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede interdentale borstels om dagelijks te gebruiken na elke maaltijd om voedselresten te verwijderen. Zeer eenvoudig te gebruiken jammer dat de prijs een beetje hoog is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de parodontoloog. Deze borsteljes zijn in mijn geval makkelijker te gebruiken dan flossdraad.Ik gebruik 3 soorten,naargelang de opening tussen de tanden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een effectieve manier om naast tandenpoetsen ook een onberispelijke tandhygiëne te garanderen. Verwijdert eventuele sporen van voedsel of tandsteen tussen de tanden. Ik gebruik ze na elke maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede borsteltjes voor interdentale reiniging, zeer handig in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen : hierdoor heb ik veel minder last van tandplaque en ontstekingen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De kwaliteit lijkt iets minder te zijn dan enkele jaren geleden, de borsteltjes buigen en/of breken sneller af, maar het is een beter product dan dat van de concurrerende merken die ik reeds probeerde.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts deze ragers aangeschaft. Ze zijn voor kieren in m'n gebit. Het enige wat jammer is is dat ze snel buigen en dan breken. Dat is jammer want ze zijn best prijzig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gekocht op aanbeveling van paradontoloog en product biedt erg sterk gebruiksgemak en voldoet perfect aan mijn verwachting, een aanrader voor onderhoud mondhygi
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze borsteltjes werden me aangeraden door de paradontoloog. Ze zijn handig maar plooien soms nogal snel waardoor ze wat later dan ook afbreken. Vlugger vervangen is de oplossing, maar ze zijn nogal prijzig voor 1/dag te nemen

Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood kopen

Je kan Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes