€ 5,70
€ 5,02
Bespaar 12% (€ 0,68)

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox ontwikkeld.

Gebruik van Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 5,02

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik ben ook zeer tevreden van de Interprox voor tussen mijn tanden te poetsen mijn tanden zien er proper uit en perfect in orde dus ik zal ze ook blijven gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mijn tandarts raadde mij aan om 2x per dag met deze borsteltjes tussen mijn voorste tanden te gaan alvorens ze te poetsen. Deze borsteltjes zijn echt beter dan een houten tandenstoker. Ze zijn meerdere dagen bruikbaar.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goede interdentale borstels om dagelijks te gebruiken na elke maaltijd om voedselresten te verwijderen. Zeer eenvoudig te gebruiken jammer dat de prijs een beetje hoog is

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood kopen

Je kan Interprox Premium mini conical 1.0 2.0mm- 4.0mm rood van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes