€ 5,70
€ 4,90
Bespaar 14% (€ 0,80)

Gebruik van Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 4,90

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  10

  het allemaal goed bedankt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ideaal voor het reinigen van de ruimtes tussen de tanden. In verschillende maten beschikbaar. Gaan relatief lang mee daar waar andere merken soms snel afbreken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm kopen

Je kan Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes