€ 5,70
€ 5,07
Bespaar 11% (€ 0,63)

Indicatie

Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande: Verwijdering van tandplaque Vermindering van bloeding bij sonderen Vermindering van pocketdiepte

Gebruik van Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 5,07

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  interprox

  zeer handige interdentale borsteltjes-------een goed hulpmiddel bij gevoelig tandvlees-----na enkele keren gebruik geen bloedend tandvlees meer--------een aanrader voor iedereen met gevoelige tanden en gevoelig tandvlees

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Interprox Premium mini 1,1 geel 3.0 mm 6 stuks

  Zit in een handige verpakking van 6 stuks, er is een mogelijkheid om te kiezen tussen diverse maten, het is een propere manier om tussen de tanden de vuiligheid weg te nemen, juist voor het poetsen zodanig dat het poetsen aangenamer aanvoelt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  10

  het allemaal goed bedankt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm kopen

Je kan Interprox Premium mini 1.1 geel 3.0mm van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes