€ 14,55
€ 11,49
Bespaar 21% (€ 3,06)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Preflatine OK 72 tabletten

Omschrijving van Preflatine OK

Preflatine-OK is een voedingssupplement op basis van het enzyme alpha-galactosidase, gewonnen uit de schimmel Aspergillus niger.

Indicatie

Helpt de vertering van bepaalde complexe koolhydraten in de voeding en voorkomt zo gistingsprocessen en gasvorming

Gebruik van Preflatine OK

1 tablet Preflatine-OK® bevat 150mg alpha-galactosidase en helpt de vertering van 1 portie gasproducerende voeding.

1 portie
= 1/2 kopje gekookte groenten
= 1 kopje rauwe groenten, fruit of granen
= 1 snee bruin brood
= een handvol noten

Gemiddelde dosis:
1-2 tabletten bij het begin van de maaltijd innemen. Deze gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en in functie van het gebruik van granen, groenten, peulvruchten en fruit.

Bijwerkingen van Preflatine OK

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Medisch advies is gewenst tijdens zwangerschap, lactatie en het gebruik bij kinderen onder de 12 jaar.
€ 14,55
€ 11,49

Laatste reviews en ervaringen met Preflatine ok

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt heel goed tegen gassen, maar wel bij de eerste happen van je eten nemen .Dan werkt het best.Dit is een goed middel tegen deze problemen zeker als je in de menopauze last heb van bepaalde groenten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Effect is nog niet meteen duidelijk voor mij. Het gaat niet slechter maar ook niet speciaal beter. Ik weet nog niet of ik het nog ga kopen. Ik ga wel zeker de huidige doos verder gebruiken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  omdat ik gevoelig ben voor gluten, dankzij Preflatin, kan ik weer gluten eten zonder de nadelen ervan. Een wenselijke verbetering, een vollediger uitleg van de hoeveelheid die moet worden ingenomen omdat dit voor mij niet duidelijk is.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Preflatine OK is een voedingssupplement dat mij door mijn gastro-enteroloog is voorgeschreven om wat suikers uit het normale dieet te verteren. Goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Preflatine helps me to digest a wide variety of foods better. Many foods usually give me a great amount of gas, but with Preflatine this problem is much improved.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft mij een comfortabeler gevoel nà een maaltijd van brood , alsook nà een maaltijd van koolsoorten en het geeft mij een minder "opgeblazen" gevoel .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zijn zinvol als je een problemen hebt met je vertering. Ik heb problemen met koolhydraten en na witloof in de oven heb ik eens een tablet genomen. Mijn zwaar gevoel was snel voorbij. Het is niet duur en toch goed, een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt voor mensen met allergie voor lactoseintollerantie !Zeker aan te raden!Lactose ,personen die last hebben van deze allergie tabletten per dag is voldoende!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na inname van de tabletten merkte ik dat mijn buik minder gassen ging produceren na de maaltijden en ik daardoor een minder opgeblazen gevoel had. Tevens minder last van darmkrampen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed, als mentwee tabletten voor een maaltijd neemt met brood, pasta of andere graansoorten. Het vermindert de gasvorming aanzienlijk en

Preflatine OK kopen

Je kan Preflatine OK van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering