€ 6,45
€ 5,10
(€ 51,00 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,35)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Pranarôm Zoete Sinaasappel Essentiële Olie Bio

De vrucht Citrus sinensis is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en tropische streken en wordt ‘zoete sinaasappel’ genoemd om zich te onderscheiden van de ‘bittere sinaasappel’ (Citrus aurantium). De oorsprong van deze sinaasappelboom ligt in de Himalaya en Zuid-China. Het zijn de Portugezen die deze vrucht rond het jaar 1400 hebben meegebracht. Sindsdien verspreidde de teelt zich in grote mate over verschillende landen. De kleine zoete sinaasappelboom, familie van de Rutaceae, is een oude hybride die waarschijnlijk is ontstaan uit de kruising tussen de Citrus maxima en de Citrus reticulata.

Gebruik van Pranarôm Zoete Sinaasappel Essentiële Olie Bio

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Verstuiven in de slaapkamer om het relaxeren en de slaap te bevorderen, maar ook om de lucht te desinfecteren.

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 6,45
€ 5,10
(€ 51,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarôm zoete sinaasappel essentiële olie bio

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename etherische olie. Verfrissende en ontspannende geur. Maar de druppelaar is te snel... Niet gemakkelijk te doseren (of de tip te vervangen).
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De etherische olie van zoete sinaasappel met een delicaat en zeer zacht parfum zet ik het 's avonds in de kamer in diffusie het is uitstekend ik ook zet het met citroen in de auto
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker geurende olie, gebruiken dit in combinatie met tree tea en sandelhout voor een aangename geur in huis zou goed zijn voor baby's ook als ze verkouden zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik hou heel erg van de geur van dit product, ik vind dat het je voorbereidt op een goede nacht als je het 's avonds aanbrengt. Het is een natuurlijk parfum, het verzacht de huid en ontspant.

Pranarôm Zoete Sinaasappel Essentiële Olie Bio kopen

Je kan Pranarôm Zoete Sinaasappel Essentiële Olie Bio van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën