€ 7,14
€ 5,21
(€ 52,10 / 100 ml)
Bespaar 27% (€ 1,93)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Pranarom Tea Tree Essentiële Olie

Tea tree is een essentiële olie die al lang haar verdienste bewezen heeft ! Ze wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en in cosmetica producten. Daarbovenop is het ook een zeer betrouwbaar onderdeel van de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar tea tree heeft er vandaag voor gezorgd dat er in Australië plantages ontstaan zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren.

Gebruik van Pranarom Tea Tree Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Dagelijks gebruik, u doet 1 druppel CGEO Tea-tree + 1 druppel Citroenextract voor de tandpasta op de tandenborstel en daarna poetst u uw tanden. Perfecte hygiëne met het witten van de tanden !

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Pranarom Tea Tree Essentiële Olie 10 ml
€ 7,14
€ 5,21
(€ 52,10 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom tea tree essentiële olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Pranarom Tea Tree Oil gebruik ik voor voetbadjes, zweetvoetjes door steunkousen en vaste schoenen die ik altijd draag, daarom een gevoel van welbevinden, weet dat het ontsmettend is en de huid niet aantast mits de aangepaste dosis te gebruiken en daarna hydraterende crème aan te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je n ai rien à redire de contraire concernant cette huile essentielle. Tant au niveau packaging que le produit en lui-même, le goût, la texture il n y a rien à redire
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had gelezen op internet dat bij gebruik van Tea Tree essentiële olie achter de oren of in de nek, luizen op een afstand zouden blijven. Tot nu toe nog geen luis gezien!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan er nog niet op antwoorden want heb het nog niet gebruikt. Wanneer ik het gebruikt heb zal ik het eens laten weten. Ik moet het nog eens bekijken voor wat ik het allemaal kan gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vele blauwe plekken en dankzij Tea Tree werden mijn plekken mirakuleus kleiner. Geweldig ! Het schijnt ook voor nog andere dingen heel goed te zijn, maar daar moet je even voor googelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had eens gelezen dat Tea Tree Oil ideaal zou zijn om luizen preventief te voorkomen als je het verdunt en in het haar sprayt. Ondertussen heeft ons zoontje van 3 er nog geen gehad terwijl ze wel de klas al in geweest zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima teatree olie aan een schappelijke prijs. Werkt perfect voor ontsmetten van kleine wondjes of puistjes en ook tegen koortslip. Het enige minpuntje is dat het tuitje niet erg praktisch is, maar dat is bij andere merken vaak ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Olie van goede kwaliteit. Er zijn zeer veel toepassingen maar ik gebruik deze olie vnl. bij jeukende insectenbeten, veel beter dan cortisone crèmes, helpt meteen en is een natuurlijk middel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hele sterke geur, maar lekker. Goed om in een warm bad te doen. En zeker goed voor acné of puistjes. Je dept er wat tea tree op en binnen enkele dagen zijn de puistjes verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze tea tree olie nog maar juist aan het gebruiken,ik ben altijd die van sjankara gewend en ik wilde het verschil eigenlijk is weten. Ik denk persoonlijk dat er niet eel verschil opzit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze olie breng ik aan ter ontsmetting van kleine huidwondjes, of wanneer u last heeft van voetwratten, kan u deze olie mengen in een crème, wel voor langere tijd gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is heel nuttig om je te beschermen. Ook aan te brengen op de nagels met wat caster oil (wonderolie) en ze worden gezonder. Maakt ook de hoofdhuid gezond en helpt bij haargroei. Zeer nuttig voor acne en vele andere zaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tea tree essentiële olie is effectief voor vele pathologieën zoals schimmels, inter trio maar ook aften, verkoudheden enz. Aan te raden.

Pranarom Tea Tree Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarom Tea Tree Essentiële Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën