€ 8,20
€ 4,92
(€ 49,20 / 100 ml)
Bespaar 40% (€ 3,28)
Promotie -40% korting geldig t.e.m. 31/07/2019

Omschrijving van Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Tea tree is een essentiële olie die al lang haar verdienste bewezen heeft ! Ze wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en in cosmetica producten. Daarbovenop is het ook een zeer betrouwbaar onderdeel van de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar tea tree heeft er vandaag voor gezorgd dat er in Australië plantages ontstaan zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren.

Gebruik van Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Dagelijks gebruik, u doet 1 druppel CGEO Tea-tree + 1 druppel Citroenextract voor de tandpasta op de tandenborstel en daarna poetst u uw tanden. Perfecte hygiëne met het witten van de tanden !

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 8,20
€ 4,92
(€ 49,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

  L'arbre à thé est hautement désinfectant et polyvalent. Je l'ai toujours dans la maison. Voie orale, voie cutanée, diffusion aérienne...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Effectief

  Mijn nichtje gebruikt het voor haar puistjes (op haar gezicht). Gemakkelijk aan te brengen en zeer effectief, dit maakt het mogelijk om een huid te hebben die bijna zonder onvolkomenheden is. Maar er moet wel voorzichtig worden omgegaan met de dosis en de gevoelige huid, want het is een etherische olie! De geur is in het begin sterk, maar verdwijnt snel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Verzorgend product

  Trekt na enkel minuten in. Ik gebruik het op littekens om deze te verzachten en soepel te houden. Enige minpuntje is de sterke geur.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën