€ 8,20
€ 6,40
(€ 64,00 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 1,80)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2019

Omschrijving van Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Tea tree is een essentiële olie die al lang haar verdienste bewezen heeft ! Ze wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en in cosmetica producten. Daarbovenop is het ook een zeer betrouwbaar onderdeel van de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar tea tree heeft er vandaag voor gezorgd dat er in Australië plantages ontstaan zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren.

Gebruik van Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Dagelijks gebruik, u doet 1 druppel CGEO Tea-tree + 1 druppel Citroenextract voor de tandpasta op de tandenborstel en daarna poetst u uw tanden. Perfecte hygiëne met het witten van de tanden !

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 8,20
€ 6,40
(€ 64,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Onmisbaar

  Zijn reputatie is onbetwistbaar. De etherische olie Pranarom tea-tree is een krachtige antibacteriële werking. Het is te vinden in talloze zepen en cosmetica. Het is schimmeldodend, parasietend, antivirale en immuunstimulerend, huidbeschermend tijdens bestralingssessies. Het werkt effectief bij bronchitis, rinitis, otitis, otitis, laryngitis en faryngitis. Het is een zekere waarde van medische en familiale aromatherapie. Bovendien is de prijs zeer betaalbaar. Om absoluut te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie 10 ml ben ik nu ook volop aan het gebruiken, ik las erover dat het zo heilzaam is voor allerlei dingen. Ik gebruik het als desinfectans voor de mond en de tanden. Het doet goed, dit in alle geval. Ik ben het nog volop aan het exploreren. toch krijgt het nu al een 4.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goede olie, kwaliteit is top. Niks op aan te merken. Fijn dat je de herkomst van de olie volledig kan terugvinden, zorgt voor meer vertrouwen. Belgisch merk, dus altijd mooi meegenomen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën