€ 8,36
€ 5,02
(€ 50,20 / 100 ml)
Bespaar 40% (€ 3,34)
Promotie 40% korting

Omschrijving van Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Tea tree is een essentiële olie die al lang haar verdienste bewezen heeft ! Ze wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en in cosmetica producten. Daarbovenop is het ook een zeer betrouwbaar onderdeel van de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar tea tree heeft er vandaag voor gezorgd dat er in Australië plantages ontstaan zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren.

Gebruik van Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Dagelijks gebruik, u doet 1 druppel CGEO Tea-tree + 1 druppel Citroenextract voor de tandpasta op de tandenborstel en daarna poetst u uw tanden. Perfecte hygiëne met het witten van de tanden !

Ingrediënten Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Aromatische moleculen: Terpineol 1,4, γ-terpineenGedistilleerd deel: blad

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 8,36
€ 5,02
(€ 50,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  schimmelwerend middeltje!!

  Ik gerbuik die in bad, maar gebruik die ook preventief tegen teennagelSchimmel. Ik had die ooit en heb die Schimmel heel snel daarmee overwonnen. Een duppel op de nagel 2 keer per dag goed laten lopen over de huid rond de nagel.. insijpelen...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  HIJ VAN THEEBOOM TEGEN DE KNOPPEN

  theeboom etherische olie is zeer effectief tegen puistjes. Het is uitstekend om van puistjes af te komen. Ik breng het direct aan met een wattenstaafje ter plaatse op de knopen. Soms meng ik het met een jojoba-olie en breng het aan op het schone gezicht voor het slapen gaan. Top resultaat en CLEAN samenstelling,

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  altijd bruikbaar in de winter

  Top, ik gebruik het in de winter met andere EO en plantaardige olie in de dagelijkse massage op de voetzolen. Het beste om virussen in de winter te voorkomen! Op farmaline is de levering snel en de prijs is zeer aantrekkelijk, om nog maar te zwijgen van de promoties die ze regelmatig uitvoeren en die ze ook per post versturen. Ik adviseer voor de snelheid van de follow-up en de keuze.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarôm Tea Tree Essentiële Olie van het merk Pranarôm , geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën