Pranarôm Hô-Hout Essentiële Olie 100 ml

€ 67,04
€ 60,34
(€ 60,34 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 6,70)

Omschrijving van Pranarôm Hô-Hout Essentiële Olie

Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is "Cinnamomum camphora CT linalol", wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

Gebruik van Pranarôm Hô-Hout Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: +++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Dagelijks gebruik, 1 druppel CGEO Hô-hout + 1 druppel CGEO Damascener roos in uw dagcrème voorkomt de vorming van rimpels en stimuleert het herstel van het huidweefsel. In verstuiving.

Recept om de slaap te bevorderen : 40 druppels CGEO Hô-hout + 10 druppels CGEO Roomse kamille + 20 druppels CGEO Wierook + 30 druppels CGEO Ravintsara. Doe 10 druppels van het mengsel in het water van een ultrasoon verstuiver en verstuif gedurende 30 minuten continu of gedurende 2 uur onderbroken.

Ingrediënten Pranarôm Hô-Hout Essentiële Olie

Aromatische moleculen: LinalolGedistilleerd deel: hout

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 67,04
€ 60,34
(€ 60,34 / 100 ml)

Klanten die dit kochten, kochten ook

Pranarôm Hô-Hout Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarôm Hô-Hout Essentiële Olie van het merk Pranarôm , geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën