€ 20,00
€ 18,00
Bespaar 10% (€ 2,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Policoconcept

Een teveel aan cholesterol is dé grote oorzaak van hart-en vaatziekten die verantwoordelijk zijn voor 1/3 van de sterfgevallen over de hele wereld. Om het teveel aan cholesterol te bestrijden bestaan er natuurlijke oplossingen: uw voeding veranderen, zorgen voor lichaamsbeweging, of zelfs uw verbruik van alcohol en tabak matigen. Volstaat deze verandering niet, dan zijn de voedingssupplementen zoals PolicoConcept® een doeltreffende oplossing. De rode rijstgist is al meer dan 1000 jaar gekend voor zijn eigenschappen die de bloedsomloop stimuleren. In alle Aziatische landen wordt dit in de keuken vaak gebruikt om extra smaak te geven, om meer kleur te geven, of als bewaarmiddel. Talrijke studies1,2 hebben reeds aangetoond dat rode rijstgist bijdraagt tot het onder controle houden van de cholesterol en de triglyceriden1,2. Deze gist is een microscopische paddenstoel (Monascus purpureus) die op rijst wordt gekweekt en een rood pigment produceert. Het is dus de gist die rood is en niet de rijst. Policosanol is samengesteld uit verschillende vetalcoholen, en wordt getrokken uit de wasachtige materie van suikerriet. Het kan ook worden gehaald uit bijenwas, uit yam of uit rijstzemelen. Er werden reeds meer dan zestig studies gevoerd bij meer dan 3000 personen3,4,5 en daaruit is gebleken dat policosanol zorgt voor een gezond evenwicht tussen de HDL (“goede”) cholesterol en de LDL (“slechte”) cholesterol. Het reduceert ook de oxidatie van de lipoproteïnen met zwakke densiteit (LDL), wat aan de oorsprong ligt van de afzetting van cholesterol in de aders. Het gebruik van natuurlijke producten zoals rode rijstgist in combinatie met policosanol blijft een heel goed alternatief om de slechte cholesterol te bestrijden.

Indicatie

Een voedingssupplement op basis van rode rijst dat helpt uw cholesterolniveau onder controle te houden op natuurlijke wijze.

Gebruik van Policoconcept

2 tot 4 capsules per dag.

Ingrediënten Policoconcept

1 capsule bevat: - Rode rijstgist: 272 mg - Extract van suikerriet aan 60% van policosanol: 8mg
€ 20,00
€ 18,00

Laatste reviews en ervaringen met Policoconcept

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een natuurlijk middel tegen cholesterol

  de dagelijkse inname van de capsules helpen om je cholesterol gehalte op peil te houden en zelfs te verlagen. Daarenboven zijn er geen nadelige bijwerkingen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik heb Polioconcept gekregen bij homeopaat voor te hoge cholesterol. Na 3 weken werd terug een bloedname gedaan en de waarden waren veel beter. Nu blijf ik 2 capsules per dag nemen en mijn waarden blijven goed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Dit product helpt zeer goed tegen te hoge cholesterol. Het is een echte aanrader om op natuurlijk wijze de cholesterol te verlagen. Na kuur van 3 maanden al goed resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?

Policoconcept kopen

Je kan Policoconcept van het merk Laboratoires Fenioux , geproduceerd door DIRK TIMBERCH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist