€ 51,75
€ 46,58
Bespaar 10% (€ 5,17)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Pilos Forte 2+1 Maand GRATIS

Het meest volledige voedingspreparaat bij toenemende haaruitval en broze nagels. Bevat 2 zwavelhoudende aminozuren (L-cystine en methionine), samen met plantaardig eiwit-hydrolysaat. Dierlijke proteïnen verhogen namelijk het risico op allergische reacties. L-cystine heeft het hoogste zwavelgehalte van de natuurlijke aminozuren, terwijl het essentiële aminozuur methionine een voorloper is van spermidine, een effectief polyamine nodig voor haargroei. Mineralen (ijzer en zink) werden toegevoegd, gezien subklinisch ijzertekort een verminderde haarkwaliteit geeft.

Indicatie

Bevat hoogwaardige gist en gierstextract, effectief bij haaruitval. 
Bevat paardenstaartextract, dat een nagelversterkende invloed heeft door de aanwezigheid van biomineralen Si, Ca, K en Mn.

Gebruik van Pilos Forte 2+1 Maand GRATIS

1 inname per dag.

Ingrediënten Pilos Forte 2+1 Maand GRATIS

Pilos Forte: vitamine E 14,4 mg, vitamine B5 6 mg, vitamine H 0,15 mg, zink 15 mg, ijzer 14 mg, lijnzaadolie 1000 mg, L-cystine 100 mg, DL-methionine 50 mg, plantaardige proteïne 50 mg, biergist 100 mg, gierstextract 25 mg, paardenstaartextract 25 mg.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 51,75
€ 46,58

Laatste reviews en ervaringen met Pilos forte 2+1 maand gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts Pilos besteld om het verlies van haren tegen te gaan en te werken aan een nieuwe mooie haardos. Want als vrouw is er niets die je vertrouwen zo kan schade dan een uitdunnende haardos. Na een maand is er al resultaat ik merk veel korte nieuwe haartjes die tevoorschijn komen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met dit product. Ik gebruik het nu al enkele jaren als geneesmiddel. De resultaten zijn zichtbaar na enkele weken gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van heel dun haar die in perioden ook nog eens uitvalt. Dit product neem je best enkele maanden in om resultaat te zien. Alweer een leuke promotie!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dokter raade dit suplement aan. Ik ondervind dat mijn haar gezonder is, en dus levendiger.. het is een zeer goed product ik ben er heel tevreden van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pilos Forte is een uitstekend voedingssupplement. Ik gebruik het op regelmatige basis. Mijn haar valt niet meer verontrustend uit, Alleen in het voor-en najaar is er een lichte haaruitval en dan gebruik ik de Pilos met resultaat!

Pilos Forte 2+1 Maand GRATIS kopen

Je kan Pilos Forte 2+1 Maand GRATIS van het merk Pilos, geproduceerd door I.D. PHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pilos of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen