€ 59,95
€ 46,16
Bespaar 23% (€ 13,79)
Promotie 23% korting
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Phytosun Verstuiver Nevado

Geniet van de fijne geuren en heilzame eigenschappen van Essentiële Oliën dankzij de Phytosun Nevado Verstuiver. De Nevado Verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid.

Eigenschappen
 • Gegenereerde nevel (ml/u): 15
 • Aanbevolen voor een volume van 75 m3. Dit komt ongeveer overeen met een oppervlakte van 30 m2
 • Verstuiven kan zowel met timer als zonder timer
 • Levensduur (u): +/- 3 000
 • 2 jaar garantie bij normaal gebruik & onderhoud
De Nevado Verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. Vul het reservoir met water en voeg er enkele druppels Essentiële Olie aan toe. Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver dit aromatische water. Je ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt.
De LED-strip, die een zachte warme kleur uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis.

Indicatie

Verstuiver voor Essentiële Oliën via ultrasone trillingen.
Lees aandachtig de bijsluiter en verpakking van de Phytosun Essentiële Olie die u wenst te verstuiven om de indicatie te raadplegen.

Gebruik van Phytosun Verstuiver Nevado

1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand.
2. Verwijder het buitenste en het binnenste deksel van de verstuiver.
3. Giet mineraal water (fles- of kraantjeswater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (200 ml).
4. Voeg vervolgens enkele druppels Essentiële Oliën (3 tot 6 druppels) toe.
5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver.
6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver.
7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact.
Gebruik in de Nevado Verstuiver de pure Essentiële Oliën of Complexen voor verstuiving van Phytosun. Alle Essentiële Oliën van Phytosun dragen het BIO- en E.O.B.B.G.-kwaliteitslabel wat de beste resultaten geeft!
Maak zelf een selectie van Essentiële Oliën om te verstuiven of ga voor één van de Phytosun Complexen die een aangepaste oplossing bieden in elke situatie. In de brochure van deze verstuiver vindt u alvast meer informatie over het gebruik van Essentiële Oliën. Het volledige gamma en tips voor het gebruik van Essentiële Oliën kunt u ontdekken op phytosun.be.
€ 59,95
€ 46,16

Laatste reviews en ervaringen met Phytosun Verstuiver Nevado

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer mooi en goed

  Lekkere olie verstuiven in de huiskamer om een relaxte sfeer te verkrijgen Met lichte, dit geeft extra sfeer. Gemakkelijk te reinigen door teutje en gemakkelijk aan te sluiten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel gemakkelijk in gebruik.

  Deze verstuiver is heel gemakkelijk in gebruik. Men brengt water aan tot aan het streepje en dan voeg ik ongeveer 10 druppels etherische olie toe. In de winter zijn thym en eucalyptus heel aangenaam, zeker bij verkoudheden. Het zorgt voor een aangename geur in de kamer zonder overheersend te zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een eenvoudige verstuiver met een designlook! Heel puur en esthetisch. En 's avonds brengt het warme licht strookje een aangename sfeer in je huis. Zeer tevreden met de aankoop :-)

  Was deze beoordeling nuttig?

Phytosun Verstuiver Nevado kopen

Je kan Phytosun Verstuiver Nevado van het merk Phytosun , geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Phytosun Verstuivers of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Verspreider