€ 13,99
€ 9,65
(€ 7,15 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 4,34)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/03/2019

Omschrijving van Physiomer Sinus Neusspray

PHYSIOMER Sinus is een oplossing met een hogere zoutconcentratie dan de isotonische oplossingen en creëert mechanische ontzwelling door vochtaanzuiging. Bij contact met het product trekken de cellen van het slijmvlies samen en wordt het vocht naar buiten geperst. De werking ervan, die is bewezen onder klinische controle, is bijzonder doeltreffend in geval van verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis. De 100% natuurlijke formule is ideaal om de neus vrij te maken en de neusademhaling te herstellen, zonder gewenning of aantasting van het neusslijmvlies.

De neus is de eerste verdedigingslinie tegen aanvallen van buitenaf. Hij scheidt voortdurend slijm af om zich te beschermen. Bij contact met verkoudheidsvirussen gaat het neusslijmvlies extra secreties produceren, die antistoffen bevatten om de agressoren te neutraliseren: de neus loopt. Als de virussen die in het mucus gevangen zitten, niet worden afgevoerd, ontwikkelt het slijmvlies een ontstekingsreactie. Het zwelt op en de lucht kan niet meer door: de neus verstopt. Een situatie die uw dagelijkse leven verstoort: ongemak, inactiviteit, tranende ogen... Snel ingrijpen is de boodschap!
 
De effecten van PHYSIOMER Sinus:
 • vermindert oedeem (zwelling) door osmotisch effect;
 • ontzwelt de neus;
 • voert infectieuze stoffen en allergenen af;
 • beperkt het gebruik van corticoïden en decongestiva.
De extra's van PHYSIOMER
 • Een voortreffelijk alternatief voor farmacologische decongestiva (ontzwellende geneesmiddelen)(1), en een uitstekende tolerantie: droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen verslaving.
 • Een oplossing die is aangepast aan langdurig gebruik: PHYSIOMER Sinus kan volstrekt veilig tot 3 maanden lang worden gebruikt.
 • Ideaal voor mensen met een gevoelige neus: PHYSIOMER Sinus is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, bij hypertensie, diabetes, hart- of schildklierproblemen.

Indicatie

Verstopte neus bij verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis.

Gebruik van Physiomer Sinus Neusspray

1 tot 3 keer verstuiven in elk neusgat, 2 tot 3 maal per dag.
 
 

Ingrediënten Physiomer Sinus Neusspray

 • 100 % natuurlijk zeewater
 • Steriel
 • Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
 • Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
 • Hypertonisch*
* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 22 g/l natriumchloride, d.w.z. een hogere concentratie dan in de cellen van het organisme.

Bijwerkingen van Physiomer Sinus Neusspray

PHYSIOMER Sinus, een veilig en doeltreffend alternatief voor ontzwellende geneesmiddelen. PHYSIOMER Sinus droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen gewenning.
€ 13,99
€ 9,65
(€ 7,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Sinus Neusspray

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Doeltreffend

  Ideaal voor het regelmatig reinigen van de neus zonder irritatie. Ideale tonische formule voor sinusitis

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De beste oplossing voor neusverstopping, onschadelijk voor het neusslijmvlies. Kan langere tijd gebruikt worden zonder doktersvoorschrift.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Sinds ik dit gebruik heb ik veel minder neussprays nodig voor een verstopte neus en heb veel minder last van mijn sinussen, vooral die hoofdpijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

Physiomer Sinus Neusspray kopen

Je kan Physiomer Sinus Neusspray van het merk Physiomer, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Allergie