€ 21,68
€ 17,99
Bespaar 17% (€ 3,69)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

PHYSIOMER Sinus is een oplossing met een hogere zoutconcentratie dan de isotonische oplossingen en creëert mechanische ontzwelling door vochtaanzuiging. Bij contact met het product trekken de cellen van het slijmvlies samen en wordt het vocht naar buiten geperst. De werking ervan, die is bewezen onder klinische controle (1), is bijzonder doeltreffend in geval van verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis. De 100% natuurlijke formule is ideaal om de neus vrij te maken en de neusademhaling te herstellen, zonder gewenning of aantasting van het neusslijmvlies..
 
De effecten van PHYSIOMER Sinus (1):
vermindert oedeem (zwelling) door osmotisch effect;
ontzwelt de neus;
voert infectieuze stoffen en allergenen af;
beperkt het gebruik van corticoïden en decongestiva.

DE EXTRA'S VAN PHYSIOMER
Een voortreffelijk alternatief voor farmacologische decongestiva (ontzwellende geneesmiddelen)(1), en een uitstekende tolerantie: droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen verslaving.
Een oplossing die is aangepast aan langdurig gebruik: PHYSIOMER Sinus kan volstrekt veilig tot 3 maanden lang worden gebruikt.
Ideaal voor mensen met een gevoelige neus: PHYSIOMER Sinus is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, bij hypertensie, diabetes, hart- of schildklierproblemen.


Gebruik van Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

De neus is de eerste verdedigingslinie tegen aanvallen van buitenaf. Hij scheidt voortdurend slijm af om zich te beschermen. Bij contact met verkoudheidsvirussen gaat het neusslijmvlies extra secreties produceren, die antistoffen bevatten om de agressoren te neutraliseren: de neus loopt. Als de virussen die in het mucus gevangen zitten, niet worden afgevoerd, ontwikkelt het slijmvlies een ontstekingsreactie. Het zwelt op en de lucht kan niet meer door: de neus verstopt.
Een situatie die uw dagelijkse leven verstoort: ongemak, inactiviteit, tranende ogen ... Snel ingrijpen is de boodschap!
 
Verstopte neus bij verkoudheid, sinusitis en allergische rinitis    
1 tot 3 keer verstuiven in elk neusgat, 2 tot 3 maal per dag.
 
PHYSIOMER Sinus, een veilig en doeltreffend alternatief voor ontzwellende geneesmiddelen. PHYSIOMER Sinus droogt niet uit, beschadigt het slijmvlies niet en creëert geen gewenning. 

Ingrediënten Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

100 % natuurlijk zeewater
Steriel
Zonder bewaarmiddelen of toevoeging van chemische stoffen
Fysiologische pH speciaal aangepast aan het neusslijmvlies
Hypertonisch*

* Met een concentratie minerale zouten en sporenelementen equivalent aan 22 g/l natriumchloride, d.w.z. een hogere concentratie dan in de cellen van het organisme.
€ 21,68
€ 17,99

Laatste reviews en ervaringen met Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  perfect duo

  De grote fles voor thuis, het pocketmodel handig voor onderweg. Snel, zonder verslaving, een neus die je weer vrij doet ademen. Krachtig en efficiënt in een mum van tijd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed

  Goed ontvangen niet op maandag en dinsdag leveren.M.V.G

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ben zeer tevreden over dit product En het is zeer goed voor de sinussen daar het product de neus volledig vrij maakt Een zeer goed product. Bedankt aan Physiomer

  Was deze beoordeling nuttig?

Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray kopen

Je kan Physiomer Sinus Neusspray + Sinus Pocket Spray van het merk Physiomer, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Allergie