€ 46,50
€ 43,25
Bespaar 7% (€ 3,25)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Deba Phosphatidyl Serine Deba 100mg

Fosfatidylserine (PS) is een negatief geladen fosfolipide die zich aan de binnenzijde van celmembranen bevindt. Deze stof is sterk geconcentreerd in het brein en zenuwstelsel en is noodzakelijk voor alle cellen in het lichaam. Het speelt een rol in de celmembranen, waardoor deze vloeibaar en stabiel blijven.

Een aantal belangrijke – van de vele – effecten van Phosphatidylserine zijn:
-activering van proteïne-kinase C, een belangrijk enzym, waarvan bekend is dat de niveau’s in het brein afnemen met het vorderen van de leeftijd.
-toename van de acetylcholine receptoren in de hersenen. Acetylcholine is een neurotransmitter en speelt een grote rol in het autonome zenuwstelsel.
-verhoging van de dopamine-afgifte. Dopamine regelt de activiteit in de hersenen en heeft een remmende werking zodat we niet teveel indrukken te verwerken krijgen.
-mogelijk een signaalfunctie voor het immuunsysteem om te bepalen welke cellen oud of ongezond zijn en dus vervangen moeten worden door nieuwe cellen. Dit is nog niet uitgebreid getest in de klinische praktijk, maar inmiddels wel bekend bij onderzoekers.
-verbetering van de prikkeloverdracht. Dit heeft ook te maken met de productie van de neurotransmitters, zoals acetylcholine en dopamine, in de synapses tussen de zenuwcellen en het aantal dentrieten (vertakt uitsteeksel van de zenuwcel dat de prikkels geleidt in de richting naar een cellichaam toe).
-Toename van glucose metabolisme. Ongeveer 1/3 deel van alle glucose in het lichaam wordt gebruikt om de hersenen te voeden.
-Verbetert de cognitieve functies.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Gebruik van Deba Phosphatidyl Serine Deba 100mg

1 à 3 capsules per dag, bij voorkeur met de maaltijden, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Phosphatidyl Serine Deba 100mg

Iedere tablet bevat: Fosfatidylserine 70 % 142,86 mg (= 100 mg zuivere fosfatidylserine)
€ 46,50
€ 43,25

Laatste reviews en ervaringen met Deba Phosphatidyl Serine Deba 100mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Nuttig

  Mijn vader gebruikt het om zijn angst en neurologische functie te ondersteunen. Hij zegt dat het nuttig is, maar heeft meer steun nodig met andere supplementen en hulpmiddelen voor het beheer van de angst

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Phosphatidyl Serine

  Door mijn accupuncturist en orthomoleculair voedingsdeskundige werd me dit supplement aangeraden owv mijn geheugenproblemen en slecht slapen. Phosphadityl zorgt ook voor het reduceren van het stresshormoon cortisol, het brengt je hormonen terug in balans. Ik slaap er duidelijk beter door.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ik neem dit supplement nog maar sinds kort, dus ik kan er nog maar weinig over vertellen. Ik geloof er wel in, heb er al veel positiefs over gelezen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Phosphatidyl Serine Deba 100mg kopen

Je kan Deba Phosphatidyl Serine Deba 100mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE