€ 31,70
€ 25,68
Bespaar 19% (€ 6,02)
Promotie 19% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharmanutrics Magnesium Plus

Magnesium Plus is een samenstelling met de mineralen magnesium pidolaat, magnesium glycerofosfaat en magnesium bisglycinaat, zink picolinaat; L taurine en alle B vitamines ( B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, en B12) . Het kan ingezet worden bij vermoeidheid en energieproblemen, spierproblematiek, huidproblemen, uitstralende pijnen, reuk en smaak verlies, stress en prikkelbaarheid, slapeloosheid en depressie.

Magnesium Plus bevat de volgende inhoudsstoffen:

Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor elk biochemisch proces in het lichaam. Een tekort aan magnesium komt vaak voor en heeft gevolgen voor heel het lichaam. Magnesium is essentieel om voedsel om te zetten en speelt ook een rol bij het vrijkomen van het hormoon insuline, dat de bloedsuikerspiegel regelt. Het zenuwstelsel is afhankelijk van magnesium dat stressverminderde eigenschappen heeft. Magnesium helpt lichaamscellen te repareren en te behouden en zorgt tevens voor sterke botten en tanden door de regulatie van calcium. Magnesium helpt spieren te ontspannen. In Magnesium Plus zitten de best opneembare organische vormen namelijk magnesium pidolaat, magnesium bisglycinaat en magnesium glycerofosaat.

Zink picolinaat is nodig voor de enzymactiviteit en speelt een cruciale rol in de bescherming en reparatie van DNA en helpt de hormoonspiegel reguleren. Het is essentieel voor de groei en de wondgenezing, is een krachtige antioxidant en verhoogt de weerstand wat beschermt tegen infecties. Zink is cruciaal voor gezonde voortplantingsorganen bij mannen en vrouwen. Het onderhoudt ook het gezichtsvermogen, smaak en reuk.

Vitamine B1 ( thiaminemononitraat) is nodig om koolhydraten in energie om te zetten en lichaam en geest in goede vorm te houden. Het zorgt voor het geleiden van electrische signalen in de zenuwen en spieren. Ook speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen en een aantal digestieve processen.

Vitamine B2 ( riboflavine) zet voedsel om in energie in samenwerking met enzymen. Riboflavine werkt als een antioxidant en verhoogt de weerstand door het helpen aanmaken van antistoffen. Het is essentieel voor de energieproductie, verhoogt de weerstand en ontgift het lichaam.

Vitamine B3 ( niacinamide) is essentieel voor een gezond zenuwstelsel en de productie van geslachtshormonen. Het kan in het lichaam aangemaakt worden via het aminozuur tryptofaan. Het helpt huid, zenuwen, spijsverteringsstelsel gezond te houden. Het regelt tevens de bloedsuikerspiegel, het cholesterolgehalte en de bloeddruk.

Vitamine B5 (calciumpantothenaat) verhoogt de weerstand, levert energie en reduceert stress. Het is essentieel in het omzetten van voedsel in energie. Vitamine B 5 is belangrijk bij het regelen van de afbraak van vetten.

Vitamine B6 ( pyridoxaal 5 fosfaat) helpt bij de opname van vitamine B12 en om het zenuwstelsel goed te laten werken en infecties tegen te gaan door het vormen van antistoffen en witte bloedcellen. Het heeft effect bij premenstrueel syndroom.

Vitamine B8 ( biotine): is nodig voor de opname van vitamine c, heeft daarbij de eigenschap om koolhydraten en eiwitten om te zetten in energie. Speelt een rol in de groei en herstelprocessen van haar,huid, nagels en zenuwen.

Vitamine B9 ( folaat) is essentieel voor de celdeling, de productie van rode bloedcellen en het metabolisme van proteïnen en suikers.

Vitamine B12 ( methylcobalamine) is nodig voor de celdeling en voor de productie van rode bloedcellen.

Gebruik van Pharmanutrics Magnesium Plus

1 à 3 per dag.

Ingrediënten Pharmanutrics Magnesium Plus

Samenstelling per tablet: Microkristallijne cellulose, magnesium pidolaat, magnesium bisglycinaat en magnesium glycerofosfaat, L taurine, zinkpicolinaat, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 31,70
€ 25,68

Laatste reviews en ervaringen met Pharmanutrics Magnesium Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Rusteloze benen verholpen

  Ik had ‘s nachts vaak last van zogenaamde rusteloze benen waardoor ik moeilijk kon slapen. Deze magnesiumpillen geven mij de mogelijkheid om rustig door te slapen. Ze zijn redelijk groot dus iets minder aangenaam om in te nemen maar met wat moeite kan je ze wel in twee krijgen en met een flinke slok water lukt het wel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel tevreden

  Met Magnesium van Pharmanutrics kan ik voorkomen dat ik 's nachts wakker wordt van de krampen in mijn benen. Ik heb ook het gevoel dat ik gemakkelijker kan omgaan met stress.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed product.

  Ik koop al enige jaren deze tabletten magnesium omwille van krampen in mijn benen. Sinds ik zwanger ben neem ik deze nu ook terug omdat ik nogal snel last heb van lichte buikkrampen. De gynaecoloog raadde me magnesium aan. Vandaar dat ik deze terug gekocht heb. Ik heb geen last meer van de buikkrampen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharmanutrics Magnesium Plus kopen

Je kan Pharmanutrics Magnesium Plus van het merk PharmaNutrics , geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium