€ 63,50
€ 54,61
Bespaar 14% (€ 8,89)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Pharmanutrics Curcumix Plus

CURCUMIX PLUS van PharmaNutrics is een uniek complex met 315 mg Boswellia Serrata, 315 mg Biocurcumax (95% curcumine), 52,5 mg Ribes Nigrum en 50 mg lecithine

Gebruik van Pharmanutrics Curcumix Plus

1 à 3 tabletten per dag met de maaltijd
€ 63,50
€ 54,61

Laatste reviews en ervaringen met Pharmanutrics curcumix plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden !!! ik ben der mee begonnen 6 jaar geleden ,op aanraden van een apotheker ,jaren rond gelopen met stenose ,,en artrose ,pijn in de handen ,en heel slecht stappen ,en nu volledig pijn vrij ,wel anders gaan eten ,en 8 kilo vermagerd ,en ikke dus bij !!! mvg Mia Debaillie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Curcumix helpt echt. Ik neem dit dagelijks in en heb goede resultaten. Ik had last van ernstige verkalking van de schouderpees en dankzij dit product ben ik bijna zonder pijn! Ik kan dit ten zeerste aanraden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Curcumix Plus tabletten ben ik beginnen nemen nadat een ontsteking aan een van de schouderpezen hardnekkig bleef aanhouden. Reeds met twee pilletjes per dag is de ontsteking na een maand weggegaan. Dit formaat van 120 Tab is het voordeligste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naast de magnesium plus van pharmanutrics aanbevolen door mijn osteopaat zal dit ontstekingswerend middel ook een pluspunt zijn voor terugkomende ontstekingsklachten van rug, schouder en elleboog
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biedt snel algemene ondersteuning. Ik neem er telkens twee per dag gedurende de hele winter en stel vast dat ik al enkele jaren goed de winter doorkom.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn natuurlijke ontstekingsremmer! Ik verkies deze Curcumix Plus op dagelijkse basis in plaats van een ontstekingsremmer op dokters voorschrift bij hevige pijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling verloopt vlot, snel afgewerkt. Het betreft een natuurlijk product, in een voor het lichaam opneembare vorm. Bestrijdt ontstekingen. Geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle verzending, gemakkelijke betalingsmogelijkheden en bestelling geleverd zoals wij deze hadden doorgegeven. Pluspunt is dat je je bestelling kan laten leveren in een ophaalpunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten waren ons reeds geruime tijd gekend. We konden rekenen op een perfecte en vlugge aanlevering. Zeer tevreden over beiden. Een aanrader !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Curcumix plus gebruik heb ik veel minder last van mijn gewrichten en spieren. Mijn lichaam lijkt veel vlotter te kunnen bewegen en de stramheid is veel minder. Omdat Curcumix geen schadelijke stoffen voor de maag bevat, hoef ik geen maagbeschermers te nemen en heb ik ook veel minder last van maagpijn. Dat was met ontstekingsremmers wel anders.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb sinds ik dit product neem veel minder last van pijnlijke gewrichtsontstekingen. Positieve invloed is merkbaar na het gebruik van ongeveer een drietal weken.

Pharmanutrics Curcumix Plus kopen

Je kan Pharmanutrics Curcumix Plus van het merk PharmaNutrics, geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE