€ 19,95
€ 14,76
Bespaar 26% (€ 5,19)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord D-Pearls 3000

Iedereen heeft vitamine D nodig.

In België hebben 8 mensen op 10 een Vitamine D3-tekort. Nochthans heeft deze vitamine een onmiskenbaar karakter voor het lichaam!

Pharma Nord D-Pearls 3000 bevat hooggedoseerd vitamine D, opgelost in olijfolie.

Indicatie

Vitamine D3 moet aanwezig zijn in talrijke weefsels, waar het een belangrijke rol uitoefent voor:
 • goede botten en tanen
 • een goede werking van de spieren
 • ene goede immunitaire respons
D-Pearls 3000 wordt aanbevolen bij een vitamine D-tekort (plasmawaarde vitamine D < 20 ng/ml of 50 nmol/l).

D-Pearls 3000 wordt over het algemeen aangeraden voor:
 • mensen die overdag niet buitenkomen
 • mensen die een donkere huidskelur hebben
 • mensen met obesitas
 • ouderen (en in bejaardentehuizen)

Gebruik van Pharma Nord D-Pearls 3000

Voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar. 1 capsule per dag. Bij voorkeur tijdens de maaltijd in te nemen (om te kauwen of om door te slikken).

Ingrediënten Pharma Nord D-Pearls 3000

D-Pearls 3000 bevat 75 μg vetoplosbaar natuurlijk vitamine D3, opgelost in koud geperste extra vierge olijfolie voor een optimale opname.
Pharma Nord D-Pearls 3000 80 capsules
€ 19,95
€ 14,76

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord d-pearls 3000

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De sterkste dosering op de markt draagt bij aan een reële significante toename van vitamine D in het lichaam. Deze vitamine ontbreekt vaak en kan effectief worden verhoogd door een kleine capsule per dag die gemakkelijk is in te slikken en te verteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  i'm getting better with this one ..took it all and my level of vitamin D is really good now............................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit deze capsules op aanraden van mijn huisdokter . Mijn bloedwaarden waren hiermee aanzienlijk verbeterd volgens de laatste laboresultaten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig als je geen vitamine D-capsules wilt innemen, veel gemakkelijker in te nemen. Ik ben net gestegen tot 3.000 omdat mijn vitamine D niveau nog steeds grens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijn supplement voor in de wintermaanden. Je moet het wel altijd combineren met een vitamine K2 supplement om aderverkalking te voorkomen! Dit is het beste merk van al degenen die ik al heb gebruikt! Zeer tevreden over! Niet alleen voor oudere mensen. Ook jonge mensen hebben zo'n hoge dosis vitamine D3 nodig tijdens de wintermaanden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit supplement een paar weken maar denk dat je dit op langere termijn moet zien. Geloof dat dit een positieve werking heeft. Bestelling en levering zoals steeds vlot verlopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vit d pearls is een van de voornaamste dragers in het lichaam in combinatie met magnesium , zorgt voor een betere opname voor de bot aanmaak . vit d is een zonne vitamine die in de winter weinig voorkomt , zodat je deze zeker moet bijnemen om op termijn , geen lichamelijke ongemakken te krijgen , spierpijnen, botverzwakking, angsten, enz.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben deze nog niet lang genoeg aan het nemen om te kunnen oordelen dat ze reeds effectief werken. het is me aanbevolen door een collega. ik nam vroeger druppeltjes, maar vond dat een heel gedoe. dus de pilletjes zijn een meer praktische oplossing voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn ziekte + mijn lichte infarct , die momenteel de goede richting uitgaat gelukkig, is dit product (Pharma Nord D-Pearls 3000 80 capsules)een bijkomende oplossing tot verdere genezing en dit na mijn bloedtest die recent genomen is. Freddy S.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb een tekort aan vitamine D ,dit product help mij om dit tekort op te lossen en om het te voorkomen.kan het iedereen aanraden;heeft ook geen bijwerkingen

Pharma Nord D-Pearls 3000 kopen

Je kan Pharma Nord D-Pearls 3000 van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pharma Nord D-Pearls of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Vitamine D
50+ > Vitaminen