€ 12,75
€ 9,69
Bespaar 24% (€ 3,06)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Multivitamin

Bio-Multivitamin is een uniek multivitamine supplement met belangrijke B-vitaminen en een selectie aan vitaminen en mineralen wat ons brengt op een totaal van 16 actieve ingrediënten. Het product is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en kennis omtrent antioxidanten. De samenstelling met goed opneembare nutriënten is zorgvuldig uitgebalanceerd en brengt ondersteuning bij moderne voedingsgewoonten.

Bio-Multivitamin ondersteunt de dagelijkse nutritionele behoeften vanaf 12 jaar.

Bio-Multivitamin versterkt de levenskracht en helpt de natuurlijke weerstand te vergroten!

Indicatie

 • Beschermt en helpt het lichaam te functioneren
 • Breed effect: van haar en nagels tot extra energie
Te gebruiken:
voor jongeren in groei (vanaf 12 jaar)
voor vrouwen met een kinderwens
voor zwangere en lacterende vrouwen
voor aktieve volwassenen
voor oudere personen
bij elke seizoenswisseling
bij slechte eetgewoontes (onevenwichtig, teveel alcohol, ...)

Gebruik van Pharma Nord Bio-Multivitamin

1 tablet per dag, bij voorkeur met een glas water innemen tijdens een maaltijd.

Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Multivitamin

Calciumcarbonaat; vulstof : dicalcium fosfaatdihydraat en microkristallijne cellulose en siliciumdioxide; magnesiumoxide; ijzergluconaat; vitamine C (l-ascorbinezuur); gestandaardiseerd seleniumgist (Seleno Precise®); zinkgluconaat; bèta-carteen; glansmiddel: hypromellose en talk; vitamine E (dl-alpha-tocopheryl acetaat en d-alfa-tocoferyl succinaat) ; vitamine B3 (nicotinamide); kleurstof: titaandioxide en luteïne; antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; vitamine D (cholecalciferol) ; vitamine B12 ( cyanocobalamine) ; vitamine B2 ( riboflavine) ; vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride) ; vitamine B1 (thiaminehydrochloride); vitamine B9 (foliumzuur); kaliumjodide.

Bijwerkingen van Pharma Nord Bio-Multivitamin

Wordt goed verdragen, er zijn geen bijwerkingen bekend.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
 • Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
 • Donker, droog en op kamertemperatuur (15°-25°C) bewaren.
 • Buiten het bereik van kinderen bewaren.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Pharma Nord Bio-Multivitamin 60 tabletten
€ 12,75
€ 9,69

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-multivitamin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn weerstand, goed gevoel en energie is snel verbeterd na het gebruik van bio-multivitamin van pharma nord. Ik probeer koolhydraatarm te eten en dit is een goede aanvulling om alle belangrijke vitaminen binnen te krijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  je moet er maar 1 per dag innemen, dus handig in gebruik! anders wordt het wel eens vergeten. Zeker bij schoolgaande kinderen lukt 3x/dag anders niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nog niet lang genoeg om veel resultaat te voelen maar opnamen en vertering gaat vlot en tot hiertoe nog geen verkoudheid of griep gehad.Energie is ook wat toegenomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed verdraagbaar voor de maag. Veelzijdige multivitamine. Goede doseringen van verschillende ingrediënten. Prijs/ kwaliteit zeer goed produkt. Ik ben fan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nog maar 2 weken dus kan nog niet echt beordelen , ik wilde het vooral gebruiken om me energieker te voelen.. heb enkel goede recencies gelezen over andere die dit ook gebruiken..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel genakkellijk om te gebruiken met een beetje water .Is 1 van de beter Bio-mulitvitamine die ik ken .Is zeker een aanrader voor iedereen om tijdens de winter .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker in de winter aan te raden...vitamines zijn belangrijk en nuttig! Deze vitamines vullen de tekorten op en zijn niet duur. Een aanrader dus.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over deze vitaminen. Voelde me zwak, moe en vaak ziek. Gebruik deze al een tijdje op aanraden van men moeder en zelf men huisarts was zeer positief over dit merk. Ik voel dat ze een goede bijdrage hebben aan men lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer content van deze multi-vitamines , wat ik ook goed vindt is dat er een wat grotere hoeveelheid magnesium inzit vergeleken met de meeste andere multi-vitamines , goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede vitaminen. Ben ze nu 14 dagen aan het nemen en ik voel me niet meer zo moe. Zijn niet zo duur voor een goede kwaliteit. Pharma Nord is een betrouwbaar produkt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik die als basis-aanvoer van biologische vitaminen. Prima produkt zegt mijn homeopaat/natuurdokter. dus ik neem die iedere dag ook vanwege mijn vegetarische voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is een ideale aanvulling op een gezond voedingspatroon. Ik voel me fitter en na een kuur zijn al mijn tekorten wellicht weer aangevuld om vlot de winter door te komen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen complex neem ik als aanvulling. Zo kan ik alle nodige vitaminen en mineralen in een pil nemen en ik voel dat het echt werkt. Ik vertrouw aan dit product.Prijs is ook ok.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn aanvullende vitamines bij de normale eetgewoontes. Na het innemen ervan gedurende 1,5 week is het moeilijk te zeggen welk effect ze nu al zouden hebben op mijn gezondheid. Ik verwacht dit wel op langere termijn, vooral dan wat betreft weerstand en fysieke paraatheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vóór dewinter zou iedereen een vitaminekuur moeten volgen. Bio-Muiltivitamin bevat dus alle nodige vitamienen om de winter door te komen. Je voelt echt wel het verschil.

Pharma Nord Bio-Multivitamin kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Multivitamin van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitaminen Orlistat of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen