€ 19,95
€ 14,76
Bespaar 26% (€ 5,19)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Bio-Melatonine Complex is een voedingssupplement dat per smelttablet 0,29 mg van de actieve stof melatonine bevat. Daarnaast bevat het nog 10 mg niacine. Melatonine moet altijd voor het slapen gaan worden ingenomen.

Dit product scoort hoog bij personen met een hectische levensstijl en managers die lange vliegtuigreizen maken.

Betere opneembaarheid dankzij de sublinguale tablet
Bij gebruik van een smelttablet wordt de melatonine vlugger en beter in het lichaam opgenomen dan bij gebruik van een sliktablet. In geval van sliktabletten zal 85% van de ingeslikte melatonine ongebruikt het lichaam verlaten. Bij een smelttablet wordt de melatonine al opgenomen in het mondslijmvlies onder de tong, wat het grote verschil geeft. beter opneembaarheid van de melatonine.

Behoud van de endogene melatonine aanmaak
Bio-Melatonine Complex bevat naast melatonine ook nog de stof niacine (B3). Deze toevoeging is geen toeval maar een weloverwogen keuze. Voor de aanmaak van melatonine heeft ons lichaam de grondstof L-tryptofaan nodig. Dezelfde grondstof is ook nodig om niacine aan te maken. Dankzij de toevoeging van 10 mg niacine, hoeft het lichaam de L-tryptofaan echter niet te gebruiken om zelf niacine aan te maken en kan L-tryptofaan volledig gebruikt worden om melatonine aan te maken.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Onder de tong laten smelten.
Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Per smelttablet: 0.29 mg melatonine

Zoetstof: xylitol, natuurlijk tomatenpoeder (Lycopersicon esculentum), smaakversterker: glycine, nicotinezuur (Vitamine B3), vulstof: maltodextrine, verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, frambozen-aroma, melatonine.

Bijwerkingen van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Voedingssupplement met zoetstof xylitol.
Overmatig gebruik van xylitol samen met soortgelijke zoetstoffen kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

Bewaren:
Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 19,95
€ 14,76

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik had regelmatig last om in slaap te raken en door te slapen. Ik las een artikel over het supplement Bio-Melatonine Complex van Pharma Nord en besloot het een kans te geven. De verwachtingen werden waargemaakt: ik slaap vlugger in en ook langer door. Ik ben dan ‘s morgens ook beter uitgerust!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Volledig effectief

  Ik wilde geen slaappillen meer nemen om bijwerkingen te voorkomen. Dit product is vrij effectief. Ik val veel sneller in slaap en als ik wakker word is het ook mogelijk om veel sneller in slaap te vallen. Nog een voordeel: geen bijwerkingen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullnonenonenonenone
  1/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Na gebruik van sleepyl en metasleep (zonder resultaat), alle hoop gericht op Bio-melatonine complex . Dacht dat na het lezen van de goede reviews mij dit echt zou helpen , maar niks is minder waar . Het is alsof ik nog vaker en vroeger wakker ben dan vroeger . Ik weet niet meer wat nu nog te proberen ...

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-Melatonine Complex kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Melatonine Complex van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pharma Nord Bio-Melatonine of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek