Pharma Nord Bio-Melatonine Complex 180 tabletten

€ 19,95
€ 15,56
Bespaar 22% (€ 4,39)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Bio-Melatonine Complex is een voedingssupplement dat per smelttablet 0,29 mg van de actieve stof melatonine bevat. Daarnaast bevat het nog 10 mg niacine. Melatonine moet altijd voor het slapen gaan worden ingenomen.

Dit product scoort hoog bij personen met een hectische levensstijl en managers die lange vliegtuigreizen maken.

Betere opneembaarheid dankzij de sublinguale tablet
Bij gebruik van een smelttablet wordt de melatonine vlugger en beter in het lichaam opgenomen dan bij gebruik van een sliktablet. In geval van sliktabletten zal 85% van de ingeslikte melatonine ongebruikt het lichaam verlaten. Bij een smelttablet wordt de melatonine al opgenomen in het mondslijmvlies onder de tong, wat het grote verschil geeft. beter opneembaarheid van de melatonine.

Behoud van de endogene melatonine aanmaak
Bio-Melatonine Complex bevat naast melatonine ook nog de stof niacine (B3). Deze toevoeging is geen toeval maar een weloverwogen keuze. Voor de aanmaak van melatonine heeft ons lichaam de grondstof L-tryptofaan nodig. Dezelfde grondstof is ook nodig om niacine aan te maken. Dankzij de toevoeging van 10 mg niacine, hoeft het lichaam de L-tryptofaan echter niet te gebruiken om zelf niacine aan te maken en kan L-tryptofaan volledig gebruikt worden om melatonine aan te maken.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

1 tablet opzuigen, een half uur voor het slapen gaan.
Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.


Ingrediënten Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Per smelttablet: 0.29 mg melatonine

Zoetstof: xylitol, natuurlijk tomatenpoeder (Lycopersicon esculentum), smaakversterker: glycine, nicotinezuur (Vitamine B3), vulstof: maltodextrine, verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, frambozen-aroma, melatonine.

Bijwerkingen van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Voedingssupplement met zoetstof xylitol.
Overmatig gebruik van xylitol samen met soortgelijke zoetstoffen kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

Bewaren:
Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
Pharma Nord Bio-Melatonine Complex 180 tabletten
€ 19,95
€ 15,56

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-melatonine complex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op voorschrift van de dokter genomen. Zeer betrouwbaar. Hou je aan het voorschrift van de dokter en neem je voedselsupplementen volgens voorschrift. Overdaad schaadt, regelmaat baat. Kies vooral een betrouwbare leverancier met verantwoorde prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product : ik gebruik het in het kader van mijn afbouwschema van slaapmiddelen : in de beginperiode was het even moeilijk maar na enkele weken boek ik al een aardig resultaat : ik gebruik het zeker verder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie prijs voor deze hoeveelheid plus de grammage melatonine. De tabletten werden aangeraden door de arts en ze zijn inderdaad goed werkend. Wij zijn er tevreden van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik werk in shiften en ik heb vooral problemen om vroeg in slaap te raken als ik de vroege shift moet werken. Dan neem ik zo een zuigtabletje en ik schat dat ik na een dikke 10 minuten toch in slaap val. Ik durf deze ook te nemen wanneer ik de nachtshift moet gaan draaien om namiddag een dutje te kunnen doen. Het werkt niet verslavend. Het helpt je in slaap maar houdt je niet in slaap. Dus je kan gewoon op een normale manier wakker worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product om 's avonds moe te worden, zodat ik zonder slaappil kan slapen. Werkt prima als je het tijdig inneemt, zo'n 30 tot 45 minuten (verschilt naargelang persoon).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij een nuttig product bij het helpen inslapen. Ik neem 1 tabletje voor het slapengaan. Best maar eentje gebruiken. Melatonine is een hormoon en er moet dus toch enige voorzichtigheid betracht worden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een kleine hulp bij het inslapen. Zelf gebruik ik het eerder sporadisch maar ben toch tevreden met het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideal voor slechte slapers om te kunnen inslapen met bio-melatonine complex val ik na een kwartiertje in slaap waar ik anders de slaap niet kon vatten en soms tot 2 uur lag naar het plafond te staren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk slaap ik goed. Inslapen was geen probleem, inslapen wel. Ik had angst voor gewenning met andere slaapmiddelen. Melatonine is een natuurlijk onschadelijk middel?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit produkt. Het is gekocht voor mijn dochter die als verpleegkundige in verschillende shiften werkt en het steeds moeilijk heeft met de overschakeling van nachtdienst naar dagdienst. Dank zij melatonine is haar slaappatroon veel verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pharma Nord Melatonine Complex werkt echt bij het inslapen. Melatonine heb je nodig om goed te kunnen slapen. Soms in periodes van stress maak je te weinig melatonine aan en slaap je slecht. Als jr dan vlak voor het slapen één of twee tabletjes op je tong laat smelten, dan slaap je goed in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb problemen bij het inslapen en probeer nu melatonine omdat het geen gewenning geeft. Vul het voorlopig aan met halve zolpidem maar het heeft wel resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Melatonine op aanraden van onze huisarts voorgeschreven gekregen. Dit hielp daarom proberen wij nu deze tabletten uit. Erg handig dat ze in een opzuigtablet zitten. Alleen moet ik deze een uurtje op voor het slapengaan innemen anders lig ik lang wakker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een plantaardig produkt, maar bied veel hulp om rustig in slaap te kunnen vallen. Ik blijf dit gebruiken, ook vooral omdat het geen medicatie is en toch helpt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Smelttablet en dus makkelijk in gebruik. Lost niet heel snel op, dus best even voor het slapengaan innemen. Minder goede smaak, maar brengt wel rust en doet zijn werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste dagen na inname was de slaap reeds dieper, maar was er nog een loom gevoel bij het opstaan. Dat verdween gelukkig en nu slaap ik niet noodzakelijk langer, maar wel beter. Ook word ik veel minder wakker in de loop van de nacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het was het proberen waard en gelukkig: het werkt ècht! Neem een uurtje voor het slapengaan een tabletje in en ik slaap veel beter in dan vroeger, toen ik gemiddeld anderhalf uur wakker lag voor ik de slaap kon vatten. Ik blijf het gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed bij het inslapen en ook het doorslapen een aanrader! Was eerst sceptisch maar uit nu 3 maanden ervaring is gebleken dat het echt werkt. Moeite waard!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, maar geen wondermiddel. Verbetert de slaapkwaliteit, maar niet in geval van pijn of stress. Makkelijk in te nemen, geen negatieve bijwerkingen ondervonden, sufheid overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem ik voor het slapen samen met bach bloesem rescue spray...perfect.eindelijk weer door de nacht slapen na 3 jaren zoeken en proberen.een aanrader dus.weet wel niet hoe lang je dit mag doen nu og. 12 dagen . na 3 dagen al resultaat. gr
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een heel slechte slaper. Duurt uren voor ik in slaap val en als ik slaap wordt ik 50 keer wakker. Sinds ik deze tabletjes neem heb ik de indruk dat het slapen beter lukt. Ik neem er nog wel een halve temesta erbij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem van deze tabletten 2 in een 5 tal minuutjes voor het slapen gaan. Daar ik een heel slechte slaper ben, neem ik ook een beetje slaapmiddel in. Ik moet zeggen dat ik toch veel dieper slaap dan anders en ben daar enorm tevreden over. Voor mij werken ze goed!! ;->
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pharma Nord Bio Melatonine Complex 180 tabletten ben ik nu samen met A.Vogels Dormeasan een 12-tal dagen aan het innemen en slaap al merkelijk beter dan de voorbije weken. Heb er goede hoop in.

Pharma Nord Bio-Melatonine Complex kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Melatonine Complex van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pharma Nord Bio-Melatonine of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek