Pharma Nord Bio-Melatonine Complex 60 tabletten

€ 9,95
€ 7,56
Bespaar 24% (€ 2,39)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Bio-Melatonine Complex is een voedingssupplement dat per smelttablet 0,29 mg van de actieve stof melatonine bevat. Daarnaast bevat het nog 10 mg niacine. Melatonine moet altijd voor het slapen gaan worden ingenomen.

Dit product scoort hoog bij personen met een hectische levensstijl en managers die lange vliegtuigreizen maken.

Betere opneembaarheid dankzij de sublinguale tablet
Bij gebruik van een smelttablet wordt de melatonine vlugger en beter in het lichaam opgenomen dan bij gebruik van een sliktablet. In geval van sliktabletten zal 85% van de ingeslikte melatonine ongebruikt het lichaam verlaten. Bij een smelttablet wordt de melatonine al opgenomen in het mondslijmvlies onder de tong, wat het grote verschil geeft. beter opneembaarheid van de melatonine.

Behoud van de endogene melatonine aanmaak
Bio-Melatonine Complex bevat naast melatonine ook nog de stof niacine (B3). Deze toevoeging is geen toeval maar een weloverwogen keuze. Voor de aanmaak van melatonine heeft ons lichaam de grondstof L-tryptofaan nodig. Dezelfde grondstof is ook nodig om niacine aan te maken. Dankzij de toevoeging van 10 mg niacine, hoeft het lichaam de L-tryptofaan echter niet te gebruiken om zelf niacine aan te maken en kan L-tryptofaan volledig gebruikt worden om melatonine aan te maken.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

1 tablet opzuigen, een half uur voor het slapen gaan.
Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. 
 

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Per smelttablet: 0.29 mg melatonine.

Zoetstof: xylitol, natuurlijk tomatenpoeder (Lycopersicon esculentum), smaakversterker: glycine, nicotinezuur (Vitamine B3), vulstof: maltodextrine, verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, frambozen-aroma, melatonine.

Bijwerkingen van Pharma Nord Bio-Melatonine Complex

Voedingssupplement met zoetstof xylitol.
Overmatig gebruik van xylitol samen met soortgelijke zoetstoffen kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

Bewaren:
Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
Pharma Nord Bio-Melatonine Complex 60 tabletten
€ 9,95
€ 7,56

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-melatonine complex

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt bij de inslaapfase: je wordt rustig en het helpt om de slaap te vatten.Maar van "doorslapen" is er , in mijn geval, geen sprake. Voor mij is dit geen onverdeeld succes te noemen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename en gemakkelijk in te nemen tabletten. Ik val sneller in slaap en slaap ook vaster (dieper) dan vroeger met als gevolg dat ik 's morgens een uitgeslapen gevoel heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al geruime tijd vecht ik tegen slaapstoornis,namelijk het inslapen lukt niet. Uren lig ik wakker in bed.Bijgevolg als ik vroeg op moet voor mijn werk helemaal uitgeput raak.Ook overdag kan ik niet slapen.Dit middel helpt wel,ik durf echter niet dagelijks te nemen zodat er geen gewenning optreed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren heeft mijn zoon van acht inslaap problemen en eindelijk heb ik met dit product een veilig hulpmiddel gevonden... Onschadelijk en niet verslavend
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk product, ik verdraag het goed en het ligt niet op de maag. Een halfuurtje voor het slapengaan 1 tabletje nemen. Inslapen gebeurt vlotter evenals doorslapen. Tot hiertoe ben ik zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product heeft een goede verhouding prijs/kwaliteit. De tabletten hebben een aangename smaak, waardoor het innemen ervan vlot gaat. Op basis van de inname van enkele tabletten kan ik nog niet oordelen of ze efficiënt werken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog altijd de Melatonine aan het uittesten. Ik heb wel het gevoel wanneer ik 's avond een tabletje neem dat ik vlugger in slaap val en ik 's morgens fitter ben. Ik ga dit zeker verder nemen en hopelijk met verdere tevredenheid.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product gekocht om af te geraken van mijn traditionele slaapmedicatie. Door omstandigheden heb ik dit nu nog niet kunnen uittesten, vandaar mijn score 1 in de beoordeling. Ik heb wel hoge verwachtingen : hopelijk worden die ingelost.

Pharma Nord Bio-Melatonine Complex kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Melatonine Complex van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pharma Nord Bio-Melatonine of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek