€ 24,95
€ 22,46
Bespaar 10% (€ 2,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-C.L.A

Wat is CLA? 
CLA (geconjugeerd linolzuur) is een natuurlijk, meervoudig onverzadigd vetzuur dat in het vlees en de zuivelproducten van herkauwers (koeien, schapen, enzovoorts) voorkomt. CLA is ook een natuurlijk bestanddeel van onze voeding. Het proces waarbij linolzuur uit gras in CLA wordt omgezet, vindt plaats in de pensmaag van grazend vee. Rundvlees en zuivelproducten als melk, kaas en yoghurt behoren tot de beste bronnen van CLA. De stof heeft als voedingsadditief het GRAS-certificaat (General Recognized as Safe, ‘Algemeen Erkend als Veilig’) toegekend gekregen. 

Wat zijn vrije vetzuren? 
Vet komt in onze voeding voor in de vorm van trygliceriden die afgebroken moeten worden tot ‘vrije’ vetzuren voordat ze in het spijsverteringskanaal kunnen worden opgenomen. Voor dit proces is het spijsverteringsenzym lipase verantwoordelijk. Bio-C.L.A. bevat geconjugeerd linolzuur in de vorm van vrije vetzuren die al zijn afgebroken en dus klaar zijn voor gebruik. Het voordeel daarvan is dat ze onmiddellijk kunnen worden opgenomen, zelfs door mensen met een verminderd vermogen om lipiden op te nemen. 

Natuurlijk ingrediënt 
CLA is een natuurlijk onderdeel van onze voeding en wordt vooral aangetroffen in zuivelvet. Door de toegenomen populariteit van "magere" producten bevat de voeding steeds minder CLA. Met het verwijderen van het zuivelvet wordt namelijk ook het CLA verwijdert. Als in het koelvak in de supermarkt "0% vet" vermeld staat, betekent dat ook 0% CLA. Aanvulling van CLA is bij het gebruik van veel magere zuivelproducten aan te raden.

Indicatie

Een natuurlijk onderdeel van uw voeding 
-Bevat het vetzuur geconjugeerd linolzuur (Engelse afkorting CLA) 
-Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Gebruik van Pharma Nord Bio-C.L.A

-1-2 capsules drie keer daags bij de maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. 
-De dosering is afhankelijk van de intensiteit van het dieet en het bewegingsprogramma. 
-Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen. 
-Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. 
-Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-C.L.A

Plantaardige vetzuren uit saffloerolie met 80% C.L.A., gelatine, glycerol (plantaardig). 

1 capsule bevat: 
Plantaardige vetzuren - CLA 400TM: 500 mg 
waarvan 80% geconjugeerd linolzuur (C.L.A.): 400 mg

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. 
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.
€ 24,95
€ 22,46

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-C.L.A

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  het proberen waard

  Ik kocht dit product op aanraden van een vriendin, voor haar had het heel goed geholpen om samen met wat voedingsadvies enkele kg te verminderen op de weegschaal. Ik neem het 14 dagen en heb nog geen resultaat in gewicht, wel is mijn buik minder opgeblazen. Misschien zal ik nog even volhouden dan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  CLA

  Kan er nog niet veel over zeggen ben pas een week bezig

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  De Bio-ClA 90 capsules zijn nog niet op, waarschijnlijk zal ik een tweede serie moeten bestellen om het werkelijke resultaat te bekomen. Wanneer jullie iets beter hebben kunnen jullie dit voorstellen. Met vriendelijke groeten. Dhr.Dominique Simons.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-C.L.A kopen

Je kan Pharma Nord Bio-C.L.A van het merk Pharma Nord , geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > In te nemen
Afslanken > Cellulitis > In te nemen
Afslanken > CLA