€ 28,90
€ 21,96
Bespaar 24% (€ 6,94)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Biloba

Wat is Bio-Biloba?
Bio-Biloba is een natuurlijk plantenextract. De gecoate tabletten bevatten elk 60 mg gezuiverd en gedroogd extract uit bladeren van de ginkgo-boom. De tabletten hebben een gestandaardiseerd gehalte aan flavonglycosiden (24 mg) en terpeenlactonen (6 mg). Bio-Biloba draagt bij aan het behoud van een goed geheugen en een goede concentratie en aan een normale bloedcirculatie, waardoor het supplement ook gunstig is voor mensen die last hebben van koude handen en voeten.

Wat is Ginkgo biloba?
De ginkgo-boom komt van origine uit Zuidoost-Azië. Het extract van de bladeren wordt al eeuwenlang voor therapeutische doeleinden gebruikt. De boom is niet verwant aan enige andere boomsoort en is als soort al 240 miljoen jaar oud – geen wonder dat hij soms ‘een levend fossiel’ wordt genoemd. Ginkgo-bomen zijn extreem taai en sterk worden makkelijk 30 tot 40 meter hoog.

In de zeventiende eeuw werd de ginkgo-boom ook in Europa geïntroduceerd. De karakteristieke waaiervormige, tweelobbige bladeren bevatten verschillende actieve ingrediënten, waarvan vooral de flavonglycosiden en terpeenlactonen worden aangewezen als de werkzame stoffen.

Kenmerken van Bio-Biloba
Bio-Biloba is in staat de symptomen van milde tot matig verminderde bloedtoevoer naar de hersenen en de bloedvaten in de verst van het hart gelegen ledematen tegen te gaan. Dankzij de ondersteuning van de bloedcirculatie krijgen cellen meer zuurstof en voedingsstoffen, waardoor de normale functies van lichaam en hersenen beter behouden blijven. Veel mensen hebben gemerkt dat Bio-Biloba symptomen als koude handen en voeten kan tegengaan.

Dankzij de hoge concentratie van ginkgo-biloba-extract per tablet wordt het effect bij inname van slechts 1-2 tabletten per dag binnen ongeveer 4 weken merkbaar.

Wanneer er sprake is van verminderde bloedtoevoer naar de cellen en weefsels kunnen symptomen als koude handen en voeten optreden. Bio-Biloba is een natuurlijk en plantaardig product dat in staat is deze symptomen tegen te gaan. Gebruik echter geen ginkgo-producten als u binnenkort een operatie moet ondergaan (vanwege het risico op bloedingen).

Net als alle andere natuurlijke, plantaardige producten kan ginkgo ongewilde effecten veroorzaken bij sommige mensen, hoewel lang niet iedereen die ervaart.

Raadpleeg bij gezondheidsproblemen die behandeling vereisen altijd een arts.

Bio-Biloba is een voedingssupplement van Pharma Nord.

Indicatie

-Goed voor het geheugen en concentratievermogen
-Bij koude handen en voeten
-Gestandaardiseerd natuurproduct
-Elke tablet bevat 24 mg flavonglycosiden en 6 mg terpeenlactonen
-Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Gebruik van Pharma Nord Bio-Biloba

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Biloba

60mg Ginkgo Biloba extract EGb
gestandariseerd:
24% flavonolglycosiden (14,4mg)
6% terpeenlactonen (3,6 mg)

Vulstof: microkristallijne cellulose; Ginkgo Biloba extract; glansmiddel: hypromellose en talk; verstevigingsmiddel: talk en siliciumdioxide; kleurstof: titaandioxide en riboflavine; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.
-Zwangerschap en borstvoeding: alleen Bio-Biloba gebruiken na uw arts te hebben geraadpleegd.
€ 28,90
€ 21,96

Laatste reviews en ervaringen met Pharma Nord Bio-Biloba

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  heel tevreden

  super, super tevreden over de hele website! ik vind steeds mijn producten direct binnen hun categorie terug, eventjes zoeken maar , doch het lukt steeds. mooie aanbiedingen met mooie prijzen , alles verloopt steeds correct .ik ben een heel tevreden trouwe klant!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  zeer goed product

  Het is een zeer goed product, ik neem het voor de bloedcirculatie van mijn ogen. Geadviseerd door mijn oogarts.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Mijn jaarlijkse kuur van Bio Biloba

  En zoals elk jaar start ik in de lente met een kuur van Bio Biloba om mijn immuniteit na de winter een beetje een beetje aan te sterken. Of dit voedingssupplement inderdaad ook helpt om mijn geheugen op peil te houden kan ik nog niet beoordelen, misschien later wel … tenminste als ik het me dan nog herinner !

  Was deze beoordeling nuttig?

Pharma Nord Bio-Biloba kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Biloba van het merk Pharma Nord , geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen
50+ > Hart & Bloedvaten