€ 13,99
€ 12,03
(€ 4,81 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 1,96)

Omschrijving van Perskindol Active Fluide

PERSKINDOL Active Fluid is een geschikte metgezel voor atleten. Dankzij de hoge mate van viscositeit van de basisstof kan het ook over grotere oppervlakken worden aangebracht. Het wordt snel in de huid opgenomen en laat geen laagje achter.

Perskindol Active Fluid koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel na fysieke inspanning. De basis is goede voeding en voldoende training.

Perskindol Active Fluid is uitwendig toe te passen bij vermoeide spieren, koude spieren, stijve en stramme spieren en vastzittende spieren .

Perskindol Active Fluid wordt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vetvlekken achter .

Indicatie

Perskindol Active Fluid wordt gebruikt op: rug, nek, schouders, ellebogen, armen, knieën, benen, spieren en gewrichten.

Gebruik van Perskindol Active Fluide

Naar behoefte meerdere keren per dag het betreffende lichaamsdeel licht inmasseren met een ruime hoeveelheid PERSKINDOL Active Fluid

Ingrediënten Perskindol Active Fluide

Active ingredients: Levomenthol, Pine Needle Oil, Orange Oil, Wintergreen Oil, Bergamot Oil (free of furocumarin), Lemon Oil, Rosemary Oil, Lavender Oil, Terpineol, Terpenyl Acetate.

Waarschuwing

Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met ogen of open wonden vermijden. Gebruik staken indien er irritatie optreedt. Indien gebruikt in combinatie met kompressen: uitsluitend luchtdoorlaatbaar materiaal gebruiken. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking of raadpleeg uw apotheker.
Perskindol Active Fluide 250 ml
€ 13,99
€ 12,03
(€ 4,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Perskindol active fluide

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel heilzaam en vrij onmiddellijk. Doet de spieren ontspannen en geeft een aangenaam koud- warmtegevoel. Vooral bij het slapengaan aangebracht zorgt het ervoor dat ik niet eindeloos wakker lig van de spierpijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een aangenaam product om aan te brengen. Wrijft makkelijk uit en is niet vettig en ook niet plakkerig.De geur is ook zeker acceptabel. Het leek wel te werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede olie ! Helpt bij de doorbloeding van spieren en pezen, waardoor de letsels veel, veel vlugger genezen. Ik gebruik dit al jaren. Ook de spray is een superprodukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik perskindol (spray) al jaren, totdat wij 2 jaar geleden op vakantie waren in Duitsland en er achter kwamen, dat wij de spray waren vergeten, we kwamen bij een drogist en tot onze verbazing verkocht hij ook perskindol alleen de olie. Aangezien wij dat nog nooit gebruikt hadden, hebben wij dat toch gekocht en ik moet eerlijk zijn mijn man en ik hebben hier toch meer baat bij. Dus wat ons betreft, nog heel lang in de handel houden. Jullie krijgen van ons een 5. m.vr.gr. Anneke van Wanrooy
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Perskindol Active Fluide afwisselend met de Active spray omdat dit mij een goed resultaat geeft. Vooral als opwarmend agens kan ik het alleen maar aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Exellent produkt, ik gebruik het al jaren, vooral bij verkoudheid op de spieren, zoals rugpijn, geblokkeerde schouder enz.. Ben nooit zonder en raad het middel aan, vermits er ook geen nevenwerkingen zijn, het produkt vlekt ook de kleren niet wat toch belangrijk is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een 2-tal jaren geleden heb ik thuis een val gedaan en kwam terecht op mijn knieën. Af en toe krijg ik nog steeds pijnen in die knieën , maar met perskindol fluide voel ik onmiddellijke verlichting. Ik breng het 3x daags aan, telkens een klein beetje en je voelt er zo de deugddoende werking ervan. Aan te raden voor wie gewrichtspijnen heeft, alsook goed voor de spieren. Solange
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voor mijn spierblessure is dit het product die mij het meeste verkoeling geeft en onmiddellijk een verzachtende werking heeft aangename geur aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perskindol Active Fluide 250 werkt zeer snel en gemakkelijk aan te brengen. Groot voordeel is dat het product geen vettige vlekken achterlaat op kledij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perskindol active fluid is zeer goed voor stramme spieren je moet het wel alle dagen in smeren voor een goed resultaat het is handig voor op vacantie of zo , en ook niet vettig, de gel is wel wat krachtiger ook om dat je wat langer masseert. Het is een aanrader, ik gebruik het dagelijks en al zeer lang het geneest niet maar verzacht de pijn de ganse dag Groeten Jean
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet echt deugd na een dagje voluit te sporten of hard te werken zalig in een warm bad . Verzacht de spieren en geeft je een super gevoel . Echte aandrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top artikelen. Werkt erg goed. De prijs is top. De dienstverlening is van topklasse. Gewoon aan iedereen aanbevolen. Ik heb al vaker bij jullie gekocht en ik bestel opnieuw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is prima, een grote hulp tegen mijn pijn. ik heb het 2-3 keer gebruikt en de pijn was verdwenen. Heb het product reeds herhaaldelijk aanbevolen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, zeer doeltreffend tegen spierpijn en vooral tendinitis. Product om zonder enige beperking uit te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perskindol vloeibaar is een goed alternatief voor de ontstekingsremmende crèmes zoals Voltaren. Ik gebruik het bij verschillende soorten pijnen bij mijn kinderen die voetbal spelen en ook bij mezelf. Overal, waar men de doorbloeding kan bevorderen en een licht ontstekingsremmend effect (door de essentiële oliën) wilt hebben. Het is heel huidvriendelijk, met andere woorden irriteert het de huid bijna niet. Het roept eerst een koud gevoel en daarna een warm gevoel op. Natuurlijk bestaan er geen wondermiddelen, maar ik ben zeer tevreden met deze gel, nadat ik het gekregen had van een Belg toe ik daar op vakantie was, toen ik mijn warmtelampje niet bij had. Ik gebruik het voornamelijk voor de behandeling en preventie van hoofdpijn. Ik doe het in een spuitbus (zodat ik mijn hoofdhuid beter bereiken kan) en spuit het vervolgens op mijn nekspieren en achterhoofd. Vooral die plaatsen, waar de zenuwen lopen. Het geeft dan wel een bepaalde geru af, maar het het laat zich gemakkelijk uit de haren wassen. Ik ben in ieder geval blij, dat ik dit product al 2 jaar kan kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Perskindol fluid is een heerlijk middel vorr na de sft oil. Met soft oil masseer je de klant! In mijn geval sportmassage en daarna is de active fluid heerlijk die werkt nog een beetje door op de spieren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een totale verzorgende massage vloeistof die de spieren verwend. De vloeistof werkt bij mij helend, ontspannend en verzorgend. De vloeistof is gemakkelijk af te wassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Originele product uit Zwitserland, in het begin een kriebelende en koelende werking - na 10 minuten lichtjes verwarmend en pijn verminderend. Ik ken geen vergelijkbaar werkzaam middel. Kruidige geur, aangenaam, vind ik toch.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze fluïde trekt snel en zonder weerstand in, ook als je het op een groot vlak gebruikt. De vermoeide spieren worden sneller relaxed. Ook bij spanningen in de nekspieren vind ik dat de fluïde heel aangenaam is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perskindol Classic Fluid is fantastisch na een Perskindol bad, zo werkt het nog dieper, langer en sterker pijn verminderend dan wanneer je de twee producten apart gebruikt. Werkt ook aangenaam verkoelend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is werkelijk heel goed om kleinere en gemiddelde blessures te behandelen. Zal het blijven bestellen. Ook bedankt om de snelle verwerking en levering. MVG Heike

Perskindol Active Fluide kopen

Je kan Perskindol Active Fluide van het merk Perskindol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Herstel
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging