€ 4,99
€ 3,49
Bespaar 30% (€ 1,50)
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Parodontax Tandenborstel Soft

De parodontax®-tandenborstel is ontworpen om tandvleesproblemen te voorkomen bij het tweemaal per dag poetsen. Problemen met de tandvlees kunnen te wijten zijn aan het opstapelen van tandplak. De parodontax®-tandenborstel helpt plaque verwijderen met flexibele filamenten die ontworpen zijn om het tandvlees zacht te behandelen. De kleine kop, met twee filamenten, helpt om het tandenpoetsen te vergemakkelijken. De innovatie van de parodontax®-tandenborstel zit in de flexibele tongreiniger aan de achterkant van de borstelkop. Reinig de tong door de spanen van de tongreiniger vanaf de achterkant naar voren naar het oppervlak van de tong te verplaatsen. Het andere voordeel van de parodontax®-tandenborstel is de ergonomische handgreep - ontworpen om een ​​goede grip te bevorderen bij het tandenpoetsen.
 
Samengevat:
 • Ontworpen om tandvleesproblemen te voorkomen bij het tweemaal per dag poetsen.
 • Kleine kop, met twee filamenten.
 • Zachte tongreiniger op de achterkant van de kop.
 • Ergonomische handgreep.
Parodontax®-tandpasta en Parodontax® dagelijkse mondwater zijn ook beschikbaar als aanvulling op uw dagelijkse mondverzorging. parodontax® is een geregistreerd handelsmerk van de GSK Group of Companies.

Opgelet: De kleur en/of het motief kan verschillen met de afbeelding.

Indicatie

Tandenborstel die tandvleesproblemen helpt te voorkomen

Gebruik van Parodontax Tandenborstel Soft

Poets je tanden 2x per dag. 
 
Het wordt aanbevolen om de tandenborstel elke 3 maanden te vervangen.
Kan een verstikkingsgevaar veroorzaken als de borstel te diep in de mond wordt gestoken.
€ 4,99
€ 3,49

Laatste reviews en ervaringen met Parodontax tandenborstel soft

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende tandenborstel voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees, dus kan ik zeker aanraden aan mensen die door de gevoeligheid niet altijd hun elektrische tandenborstel kunnen gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zoals gedetailleerd op de afbeeldingen en in de beschrijving, geen verrassingen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Tandenborstel, ideaal voor in hoeken en klein formaat, praktisch
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer mooi model borstel, trouw aan zijn beschrijving..... in het boerenraam. Een aanrader voor wie op zoek is naar een borstel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.....
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze tandenborstel is zeer zacht en soepel. Ik heb een elektrische tandenborstel, maar voor mijn reizen had ik een handtandenborstel nodig. Ik beveel het opnieuw aan.

Parodontax Tandenborstel Soft kopen

Je kan Parodontax Tandenborstel Soft van het merk Parodontax, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Parodontax Gel/Pasta of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Zachte Tandenborstels