€ 14,30
€ 11,73
(€ 11,73 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 2,57)
Promotie 18% korting
Bijsluiter van Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen 100 ml

Omschrijving van Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen

Zelfs wanneer hoofdluizen met succes behandeld zijn, bestaat er geen garantie dat u en uw gezin vroeg of laat niet opnieuw besmet raken. Het is dan ook raadzaam om uit voorzorg regelmatig te controleren op hoofdluizen en dat elke dag te doen als er sprake is van een luizenplaag. Om een nieuwe besmetting in uw gezin te vermijden, kunt u de handige Preventieve Spray van Paranix gebruiken. Die biedt elke dag langdurige, doeltreffende bescherming tegen hoofdluizen.

Tips
Vraag uw kinderen om geen kledingstukken zoals sjaals of petten uit te wisselen met vriendjes
Vlecht lang haar of maak het vast
Draag een badmuts in het zwembad
Ontsmet de omgeving: was het beddengoed op 60 °C. Stofzuig het huis en de auto en gooi de zak dan weg

Indicatie

Preventieve spray tegen hoofdluizen.

Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar.

Gebruik van Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen

Gebruik de Paranix Preventieve Spray dagelijks tijdens een luizenplaag om het haar luizenvrij te ouden of begin het na een anti-luizenbehandeling onmiddellijk te gebruiken om een nieuwe besmetting te voorkomen.

 • Breng de Paranix Preventieve Spray tegen hoofdluizen elke morgen aan op gewassen en handdoekdroog haar nadat u het op een normale wijze verzorgd heeft. Zorg ervoor dat u het aanbrengt op alle haren en vooral in de zones rond de nek en achter de oren.
  Vuistregel: breng ongeveer 5 tot 25 verstuivingen aan, afh​ankelijk van uw haarlengte.
 • Laat het haar gewoon drogen zonder gebruik te maken van een haardroger.

Ingrediënten Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen

Het bevat een veelgebruikt insectenwerend middel, algemeen bekend als IR3535.

Ethyl-N-acetyl-N-butyl-,β-, alaninate 208,77g/kg EC 257-835-0 (IR3535), exipient q.s.ad 100ml.

Bevat limoneen, citral: kan allergische reacties veroorzaken.

Waarschuwing

Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet in ogen, neus of mond spuiten.
Indien dit gebeurt, was met warm water. Was de handen zorgvuldig na gebruik.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Als de irritatie aan de ogen aanhoudt, raadpleeg dan een arts. Slik het product niet in. Als het toch wordt ingeslikt, ga dan onmiddellijk bij een arts langs en toon de verpakking/het etiket van het product. Breng niet aan op een beschadigde of gevoelige huid. In het onwaarschijnlijke geval van een huidreactie dient u de behandeling onmiddellijk stop te zetten en een arts te raadplegen. Dit product bevat eucalyptusolie, limoneen en citral. Gebruik het niet als u allergisch bent voor essentiële oliën. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. – Niet roken.

Bewaring
Op kamertemperatuur bewaren. Niet gebruiken na de vervaldatum vermeld op de onderkant van de verpakking. Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren.
€ 14,30
€ 11,73
(€ 11,73 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed product

  Het werkt goed en efficiënt, maar het is wel zo dat er toch een vettig laagje achterblijft in het haar.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Doet wat moet, we gebruiken verschillende methodes afwisselend voor ons schoolgaand zoontje en dit schooljaar is hij nog niet naar huis gekomen met luizen terwijl er wel in de klas hebben gezeten en hij geen kort haar had rondom die periode.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Onmisbaar voor schoolgaande kinderen! Onze dochters worden constant op school geconfronteerd met luizenplagen. Die lange haren vrijmaken van die vervelende beestjes is een tijdslopende taak. Gelukkig bestaan er goede producten zoals Paranix die een eventuele besmetting goed aanpakken. En deze preventieve spray doet ook prima zijn werk. Ook al komen luizenmeldingen, ik kijk goed de haren na en vind geen neten of sporen van luizen. Toch wel jammer dat men dit moet doen. Maar blijkbaar behandelt niet iedereen goed de luizen want ze blijven aanwezig op school. :-(

  Was deze beoordeling nuttig?

Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen kopen

Je kan Paranix Preventieve Spray tegen Hoofdluizen van het merk Paranix , geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen