Para RNO Poeder Microtubes 10 flacons

Parabolic Biologicals  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 79,50
€ 71,55
Bespaar 10% (€ 7,95)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Para RNO Poeder Microtubes

R.N.O. is een bakkersgistextract dat geen enkele kwalijke werking voor het menselijk organisme heeft.

Dit voedingssupplement bevordert de regeneratie van het afweersysteem. Het wordt gebruikt in geval van grote vermoeidheid, slechte weerstand van het afweersysteem of tijdens het gebruik van producten die ons lichaam strekt vermoeien. Heeft ook een gunstige effect op de productie van plaatjes.

Actieve bestanddelen: Oligonucleotiden van ribonucleïnezuur (ribonucleotiden).

Indicatie

regeneratie van het afweersysteem
grote vermoeidheid, slechte weerstand van het afweersysteem

Gebruik van Para RNO Poeder Microtubes

Om de twee dagen moet u de inhoud van een microtube innemen, en dit gedurende 10 dagen als uw gestel erg is verzwakt. Daarna een inname twee keer per week gedurende drie à vier weken, om uw lichaam de kans te geven volledig te herstellen.
 
Let op: RNO is niet dosis afhankelijk. Het verhogen van de dosis is dus zinloos. En gezien de verwerkingstijd van 48 uur in het lichaam, is het ook niet nodig RNO iedere dag te gebruiken.
 
OPMERKING: Voor onze R.N.O. gebruiken wij BAKKERSGIST, niet Escherichia coli. De inname van bacteriënextracten kan immers heel gevaarlijk zijn. Recente wetgeving in de meest landen verbiedt formeel alle voedingssupplementen op basis van bacteriën, en meer bepaald de pathogene Escherechia coli.

Ingrediënten Para RNO Poeder Microtubes

45 mg van gist extract (Saccharomyces cerevisiae) bevatten 20 mg oligonucleotien van ribonucleïnezuur.

Waarschuwing

Para RNO is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
 
Bewaar buiten bereik van kinderen.
 
€ 79,50
€ 71,55

Para RNO Poeder Microtubes kopen

Je kan Para RNO Poeder Microtubes van het merk Parabolic Biologicals , geproduceerd door PARABOLIC BIOLOGICALS , bestellen in België bij FARMALINE