Para Echinacea Purpurea Gel 90 capsules

Parabolic Biologicals  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,00
€ 19,80
Bespaar 10% (€ 2,20)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Para Echinacea Purpurea Gel

De rode zonnehoed of Echinacea wordt één meter hoog en heeft ovale bladeren en mooie purperen bloemen. De plant is afkomstig uit de vlakten en prairies van de noordelijke Verenigde Staten. Echinacea is al lang bekend bij de Indiaanse stammen en werd in Europa eerst populair als sierbloem. Al gauw ontdekte men echter de heilzame werking van haar wortel, die de weerstand van het organisme verhoogt en de bloedsomloop bevordert. In tal van landen volgen mensen aan het begin van de winter een Echinacea kuur, om zich aldus beter tegen een strenge winter te wapenen.

De wortel van Echinacea helpt de weerstand van het organisme te verhogen. We gebruiken het in de herfst en in de winter om onaangename effecten op ons afweersysteem te voorkomen, vooral deze die betrekking hebben op de luchtwegen. We gebruiken het ook om de onaangename effecten van pollen, pollutie, stof enz. te voorkomen. Het is ook een ideaal product voor de kinderen.

We gebruiken de wortel van Echinacea, waaruit we onder meer een heel nuttig actief bestanddeel trekken: echinacoside.

Om de actieve bestanddelen niet te beschadigen onderging het hydroalcoholische extract een zachte verdamping. Dit extract gebruiken we om de plantaardige microkorrels te coaten. De helft van de microkorrels krijgt een coating met het product wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen langzaam worden afgegeven. Dankzij deze unieke methode neemt uw lichaam 100% van de actieve bestanddelen op (in plaats van slechts 20% tot 30% zoals bij de klassieke capsules en tabletten).

Indicatie

De wortel van Echinacea helpt de weerstand van het organisme te verhogen.

Gebruik van Para Echinacea Purpurea Gel

Kinderen:
Preventie: 1 capsule per dag.
Kuur: 2 capsules per dag, 1 in de ochtend en 1 in de avond 30 minuten voor de maaltijd.
 
Volwassen:
Preventie: 1 capsule per dag
Kuur: 3 capsules per dag, 1 in de ochtend, een in de middag en 1 in de avond 30 minuten voor de maaltijd.
 
Duur: van 2 tot 3 maanden, drie weken per maand.

Ingrediënten Para Echinacea Purpurea Gel

304 mg microkristallijne cellulose (E464), 92 mg Echinacea-extract (Echinacea purpurea), waarvan 15 mg echinacoside, met HPLC gemeten, 9 mg schellak (E904). Plantaardige capsules (E464).
 
Onze producten zijn gegarandeerd gluten- en lactosevrij, zonder toegevoegde suikers of zout en bevatten geen aspartaam, soja, dierlijke producten en conserveringsmiddelen.

Bijwerkingen van Para Echinacea Purpurea Gel

Er is de mogelijkheid van enige (zeldzame) gevallen van misselijkheid of diarree.

Waarschuwing

Para Echinacea is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Niet aan mensen geven die allergisch zijn voor Asteraceae (margeriten, etc.).

Donker, koel en droog bewaren.
€ 22,00
€ 19,80
Product niet verkrijgbaar

Para Echinacea Purpurea Gel kopen

Je kan Para Echinacea Purpurea Gel van het merk Parabolic Biologicals , geproduceerd door PARABOLIC BIOLOGICALS , bestellen in België bij FARMALINE