€ 17,50
€ 14,88
Bespaar 15% (€ 2,62)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Osteoplus Tendoactive 30 capsules

Omschrijving van Osteoplus Tendoactive

Voedingssupplement 
Alle producten uit het osteoplusgamma zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden en een voedingssupplement moet buiten het bereik van jonge kinderen bewaard worden. Bij zwangerschap en lactatie dient U steeds Uw arts in te lichten bij het gebruik van één van de osteoplusproducten. Eventuele ongewenste effecten moeten aan de arts of apotheker gemeld worden. Vraag raad aan Uw arts of apotheker en lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over één of meerdere specifieke producten uit het osteoplusgamma. 

Soepel bewegen kan met osteoplus, dé specialist Voor de gewrichten! 
Bewegen doen we met onze spieren en onze gewrichten. Om soepel te kunnen blijven bewegen is het belangrijk onze gewrichten en hun hulpstructuren te voeden met essentiële nutriënten. Essentiële nutriënten halen we uit een gezonde voeding, maar in sommige gevallen is de aanvoer hiervan niet voldoende, daarom biedt osteoplusU een goede aanvulling op Uw dagelijkse behoeften. osteoplusheeft een gamma ontwikkeld dat instaat voor het behoud van soepele gewrichten. Niet alleen behoud van kraakbeen is hierbij belangrijk maar ook een goede kwaliteit van de gewrichtsvloeistof en gezonde hulpstructuren (pezen, ligamenten, slijmbeurzen,…) maken het mogelijk vlot te blijven bewegen. 

Kraakbeen: de botuiteinden van onze gewrichten zijn bekleed met een witte, glanzende en gladde laag: het kraakbeenweefsel. Kraakbeen heeft als doel de twee botuiteinden nagenoeg perfect op elkaar te laten passen en de schokken van onze bewegingen op te vangen. om gezond kraakbeen te behouden en te ondersteunen kan uin het osteoplus gamma, osteoplus mono, osteoplus duo en osteoplus max terugvinden. 

Synovium: de onderlinge beweging tussen de botten moet soepel kunnen verlopen. Daarom bevindt er zich tussen de 2 botten, in de gewrichtsholte een stroperige gewrichtsvloeistof: het synovium. gezond gewrichtsvloeistof kan behouden en ondersteund worden met osteoplus synovial. 

Hulpstructuren
: ook onze pezen, spieren en onze ligamenten zijn van belang bij een goede gewrichtsstructuur. Zij staan mede in voor onze bewegingen en voor het opvangen van de krachten die worden uitgeoefend op onze gewrichten. Voor gezonde pezen bestaat er in het osteoplus gamma: osteoplus tendoactive 

Aanbevelingen Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen die over het algemeen goed worden verdragen. osteoplus biedt U de keuze tussen mono- en combinatiepreparaten. Een gebruik van minstens 3 maanden wordt aanbevolen. Tot op heden werd er nog geen enkel probleem vastgesteld bij een inname op lange termijn.

Indicatie

Osteoplus tendoactive® is een hoogwaardig voedingssupplement op basis van:
Collageen type I
Mucopolysacchariden
Vitamine C

Gebruik van Osteoplus Tendoactive

Studies tonen aan dat de combinatie van Mucoplysacchariden, Collageen type I en vitamine C bijdragen tot de ondersteuning van de peesstructuur. Rusten is belangrijk voor de pezen. Samen met Osteoplus tendoactive® kan dit bijdragen tot ondersteuning van de peesstructuur en het behoud van soepele pezen. Het beste is te starten met 2 softgels per dag gedurende 4 weken en nadien, wanneer bewegen weer wat vlotter gaat, over te schakelen naar 1 softgel per dag. 

1 à 2 softgels in te nemen tijdens of vlak na de maaltijd met een groot glas water (200ml).

Ingrediënten Osteoplus Tendoactive

Unieke combinatie van collageen type I 40 mg, vitamine C 30 mg en mucopolysachariden.

Bijwerkingen van Osteoplus Tendoactive

Er worden geen ongewenste effecten beschreven bij het gebruik van Osteoplus tendoactive*. Personen met een gevoelige maag kunnen gebaat zijn met een inname tijdens of vlak na de maaltijd.
Osteoplus Tendoactive 30 capsules
€ 17,50
€ 14,88

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus tendoactive

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is niet voor mij bestemd ,maar voor mijn schoonbroer op voorschrift van zijn huisdokter,ik denk dat hij tot nu toe daar verbetering mee voelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product. Mijn dochter heeft jaren last gehad van pijn in de heup, knie en enkel. Sporten ging heel moeilijk alhoewel ze dat heel graag doet. Nu neemt ze osteoplus tendoactive en kan ze weer sporten. Een heel goed product dat ook heel goed helpt bij pijnlijke ^pezen..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over dit product, doet mijn spieren goed! mijn spieren worden sterker,ik neem ook iedere dag een capsule,ben dit product voor geschreven door de reumatoloog
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het gevoel dat ik minder pijn in de pezen en spieren heb. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen. Ik ga er zeker nog een tijd mee door. zeker waardevol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds 5 of 6 maanden heb ik veel last van een tendinitis (tenniselleboog) waardoor bijn aelke beweging felle pijn aan de ontstoken pees veroorzaakt zoals een handdruk,snoeien,dweil uitwringen,enz.Ik nam geen ontstekingsmiddelen doch wel elke dag voltaren gel 4% maar dat hielp niet veel. Nu, na 2 weken 2 Osteoplus Tendoactive per dag, gaat het veel beter vind ik. Voor alle zekerheid heb ik 3 verpakkingen gekocht. Hugo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Osteoplus tendoactive maakt dat je minder pijn hebt en daardoor gemakkelijker kunt bewegen.Als fybromalgiepatiente hebk er enorm veel aan en maakt het datk beter kan bewegen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend tegen tendinitis op voorwaarde dat je twee capsules per dag inneemt (een capsule per dag is niet voldoende) en om de kuur lang genoeg vol te houden (meer dan een maand).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk een oplossing voor mensen met tendinitis, ik gebruik het bijna 2 maanden en ik heb quasi geen pijn meer, ik raad het enorm aan. Langdurig gebruik voor een betere efficiëntie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Op termijn van een tweetal maanden voel ik echt al resultaat. De arts waarmee ik samenwerk vindt dit een van de beste producten in zijn genre.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds een jaar of 5 had ik last van ontsteking van gewrichtsbanden in mijn knieen , ontstekingsremmers hielpen slechts zolang ik deze gebruikte maar daar na was het nog slechter daar ik dan forceerde zonder te weten , Toevallig maakte ik onlangs kennis met Osteoplus tendoactive en nam 1°maand 2 capsules daags en daarna 1 capsulle en ik moet vastellen dat er een grote verbetering is opgetreden nu na een 4 tal maanden kan ik veel beter gaan

Osteoplus Tendoactive kopen

Je kan Osteoplus Tendoactive van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten