€ 29,90
€ 19,43
Bespaar 35% (€ 10,47)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Osteoplus 2in1

Osteoplus is voor mensen die vrij willen blijven bewegen, zeker in geval van gewrichtsaandoeningen. Vanaf de leeftijd van 45 jaar ondervinden veel mensen dat bewegen soms minder vlot gaat. Om soepel te blijven bewegen is het belangrijk dat we onze gewrichten & kraakbeen gezond houden. Dit doet Osteoplus met een gamma producten die de gewrichten in goede conditie helpen houden.                                                                                         

Osteoplus 2in1, een unieke combinatie van AprèsFlex® Boswellia Extract, glucosamine & vitamine C, is de ideale startkuur.
Dankzij zijn dubbele werking, biedt het:
1. Een verbeterde gewrichtscomfort en beweeglijkheid in 7 dagen dankzij AprèsFlex® Boswellia Extract en
2. Het behoud van gezond kraakbeen dankzij vitamine C* .

AprèsFlex® Boswellia Extract is een gepatenteerd extract en bevat een hoge concentratie van het meest actieve Boswelliazuur, AKBA. Door zijn unieke samenstelling, biedt het een verhoogde biodisponibiliteit, wat ervoor zorgt dat meer van de actieve stoffen door uw lichaam opgenomen worden. Bovendien heeft het een wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid**.                                                        

Beschikbaar in pack van 1 maand.  

Ontdek ook het nieuw spaarprogramma op de bijsluiter.           

* Dankzij Vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.
** Dubbel blinde, gerandomiseerde, placebo gecontroleerde klinische studie. Sengupta et al., 2010

Indicatie

Aanbevolen voor een verbeterde gewrichtscomfort en beweeglijkheid in 7 dagen : Kuur 1 maand

Gebruik van Osteoplus 2in1

2 tabletten per dag. Eén tablet innemen ’s ochtends en ’s avonds tijdens of juist na de maaltijd met een groot glas water (200ml). Osteoplus kuren kunnen gedurende het hele jaar herhaald worden.

Ingrediënten Osteoplus 2in1

glucosaminesulfaat, 2KCL (schaaldieren), Boswellia serrata extract, Kleurstof (calciumcarbonaat), ascorbinezuur, antiklontermiddel (stearinezuur), vulstoffen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), bevochtigingsmiddel (glycerol), glansmiddelen (bijenwas, carnaubawas)

Waarschuwing

Voedingssupplementen niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Enkel voor volwassenen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden. Licht steeds uw arts in bij het gebruik van één van de Osteoplus producten. Raadpleeg uw arts indien u anticoagulantia gebruikt. Vraag raad aan uw apotheker en lees aandachtig de gebruiksaanwijzing.
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, op een droge plaats en op kamertemperatuur. 

€ 29,90
€ 19,43

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus 2in1

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed product voor knieën

  Ik gebruik het nu toch al meer dan een maand en voel toch een beetje verbetering aan mijn knieën, ik heb al een paar anderen geprobeerd en daar merkte ik geen verschil terwijl ik nu toch al na iets meer dan een maand wel verschil voel. Ik hoop dat het nog betert hoe langer ik het inneem. Maar ik ben allang blij dat ik eindelijk een beetje beterschap voel! Dus ik ben tevreden over Osteoplus 2 in 1.

  Was deze beoordeling nuttig?

Osteoplus 2in1 kopen

Je kan Osteoplus 2in1 van het merk Osteoplus , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Welzijn & Gezondheid > Welzijn